Cashback сайтове: Extrabux, Mr.Rebates,Ebates и други. Пазарувайте с отстъпки!

• 174 131
  • 928
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте!
От 2 дена не мога да отворя сайта на www.extrabux.com. Досега не съм имала проблем и няколко пъти  са ми превеждали пари в PayPal. Но явно има нещо с неотварянето на сайта.
Някой друг има ли такъв проблем? ooooh!

# 571
  • Ямбол

didi33 при теб ще да е проблема, аз го нямам .

# 572
  • София
Здравейте,
опитвам се да пусна една поръчка от алито. Влизам през Ebuy club, всичко до тук добре, но когато искам да финализирам ми дава да се логна от френското али, и като се логна ме препраща за финализиране в англиския им сайт. В този случай ще проработи ли кеш бек-а или трябва да се финализира сделката във френското Али?
Благодаря Peace

Може ли и покана за сайта Ebuy club?
 bouquet

Последна редакция: сб, 07 май 2016, 00:50 от Av '

# 573
  • Ямбол

Av ' , да, успешно е така, пиши ми мейл на лични за покана

# 574
Момичета от къде да им пиша в Топкешбек .Имам плащане от 11.04 и не ми начисляват парите?

# 575
Момичета от къде да им пиша в Топкешбек .Имам плащане от 11.04 и не ми начисляват парите?
Account- Customer Care-Missing Cashback Claims

# 576
  • София
И при мен не се отваря extrabux. От поне седмица се опитвам, само веднъж ми се зареди и то не както трябва, но успях да влезна. Опасявам се че сайта ще изчезне, и жалко, тъй като имам понатрупан кешбак.

# 577
.

Последна редакция: пн, 09 май 2016, 21:45 от loly123

# 578
  • София
.

Последна редакция: ср, 11 май 2016, 22:07 от Av '

# 579
  • Ямбол
пишете ми мейл на лични за покана

# 580
  • София
Странно, отваря ли ви се сайта extrabux, при мен няма зареждане и това е. Каква може да е причината? Трябва да пробвам от друг комп.

# 581
  • София
И при мен се отваря съвсем нормално.

# 582
Странно, отваря ли ви се сайта extrabux, при мен няма зареждане и това е. Каква може да е причината? Трябва да пробвам от друг комп.
При мен се отваря напълно нормално и бързо.

# 583
  • София
Здравейте,
ще купувам билети от Уиз ер и видях, че са в Топ кеш бек .
Не виждам обаче колко процента е връщането.
Някой да знае?

P,S. Към момента май не дават кеш бек Tired

# 584
Здравейте!
Регистрирах се в  Extrabux.com, но изглежда че ако искам да получавам каш бак няма да мога да ползвам допълнителните намаления, които ползвам за плащане през мобилното приложение и така излиза че каш бака е по - малко от допълнителните отстъпки за мобилно пазаруване.Става въпрос за Алиекспрес, където каш бака е 0,5%.

Общи условия

Активация на акаунт