BuyInCoins- сайт за стоки на изгодни цени и с безплатна доставка-8

• 42 310
  • 743
  •   1
Отговори
# 120
  • Казанлък
⅞ ...and Happily Ever After  Hug
Всеки ден добавят... понякога само няколко продукта,а в някои дни добавят и по няколко страници наведнъж.  dazzler1

Ще имате 5% отстъпка при първа поръчка,ако при регистрация или по време на плащане в поле "Recommender" въведете valpana bouquet
Не забравяйте за следващи поръчки да ползвате и някои действащи купони за 2-8% отстъпка:
TJCFEGXM- 5% до 02.07  KEXERJOE - 5% , DOZQSVSAPP -8% за категория Tablets & eReaders(до 15 април)
Годишни и еднократни купони: 5FeBay2013 , PPuseronly (2 пъти) и 2Dropper2013

# 121
какво точно значи това:

PRESELL PRODUCT.

LEADING TIME at April 25th, 2013.
в описанието на 

8" Ainol NOVO8 Dream Quad Core 1GHz Android 4.1 Tablet PC 16GB 1GB WIFI Camera

# 122
Вчера получих ей тези слушалки - ама счупени
http://www.buyincoins.com/new_en/details/metal-in-ear-earphone-h … product-1616.html
Вярно , два долара ама пък ги чаках 20 дена и сега мъй яд  #Cussing out . Писах им , сега и снимки ще пращам  ooooh!  ooooh! ей тъй за спорта  - най вероятно купон за 5% ще ми бутнат Whistling

# 123
  • някъде в България
Здравейте дали може да ми помогнете да проследя пратка от Хон Конг.За първи път пазарувам от този китайски сайт и са ми дадени тези два номера:The status of your order B1304130163230438 is Dispatched.
И това като тракинг номер уж:CFB1632304
Поръчката ми е шипната на 16.04 и знам че е вероятно рано но все пак ми се иска да разбера накъде е и поне как да проверявам кога ще дойде в БГ.
Прочетох темите за проследяване и влизах във всякакви сайтове но без успех ooooh!

# 124
CFB1632304
Както вече сме писали - ТОВЕ НЕ Е ТРАКИНГ  , той е с две букви отпред и две отзад! За дребни поръчки няма тракинг/ почти винаги / , просто чакаш да дойде . Не преди 10 май обаче  Rolling Eyes

# 125
Здравейте дали може да ми помогнете да проследя пратка от Хон Конг.За първи път пазарувам от този китайски сайт и са ми дадени тези два номера:The status of your order B1304130163230438 is Dispatched.
И това като тракинг номер уж:CFB1632304
Поръчката ми е шипната на 16.04 и знам че е вероятно рано но все пак ми се иска да разбера накъде е и поне как да проверявам кога ще дойде в БГ.
Прочетох темите за проследяване и влизах във всякакви сайтове но без успех ooooh!

Както вече бе написано това не е тракинг номер ! За поръчките под 30 $ не се дават тракинг номер.Ако искате такъв трябва по време на поръчката да заплатите допълнително 1.90 $.Тракинг номера изглежда по този начин RB*********CN две букви отпред после девет цифри и пак две букви накрая. В случая CN означава кода на Китай.
Успех с поръчката !

# 126
Защо не преди 10ти май? Пак ли имат проблем?  ooooh!

Моля някой, ако намери код за 10 % да го постне, трябва да ми за таблет.  Praynig

# 127
Момичета, търся хартиени формички за мъфини.
Дали някой е намерил такива в китайските сайтове?

# 128
  • Ямбол
veronika преди бях поръчвала,мисля от banggood,малко ,колкото за шоколадови бонбони,.newfrog.com,също имаше май.

# 129
Защо не преди 10ти май? Пак ли имат проблем?  ooooh!

Моля някой, ако намери код за 10 % да го постне, трябва да ми за таблет.  Praynig

DOZQSVSAPP  този е за 8% не ти ли върши работа работи пробвах го

# 130
Да, в крайна сметка него ще ползвам. И при мен работи. Мерси!

Да ви питам пак за таблетите с андроид софтуер, пак ли се свалят приложенията през маркета на гугъл?

# 131

Да ви питам пак за таблетите с андроид софтуер, пак ли се свалят приложенията през маркета на гугъл?

Да.

# 132
От днес вече има марката JIAYU и на нашия сайт ! Има вече 2 модела G3 и G2S аз по принцип бях харесал G4 но още няма  на BIC. G4 е с процесор MTK6589, Cortex A7 quad core, 1.2GH с такъв процесор е и THL W8 от сайта но ми се вижда много 5 инча и е по-дебел гледах го в нета a G3 с Dual Core, MTK6577 1GHz ! Не знам защо G3 който се е появил на нашия сайт по ми допада външно,също така е малко по-малък единствено че  е по-слабичек като параметри от G4 .Сега очаквам таблета,като пристигне благополучно мисля си да го поръчам този G3  http://www.buyincoins.com/new_en/details/4-5-jiayu-g3-dual-core- … roduct-28965.html

# 133
Момичета пак да попитам мога ли да намеря в сайта от тези игри не знам как точно се казват ,на които се карат коли и подобни неща.

# 134
Здравейте, може ли отзиви за този таблет?
http://www.buyincoins.com/new_en/details/10-android-4-1-allwinne … roduct-28724.html

Общи условия

Активация на акаунт