BuyInCoins- сайт за стоки на изгодни цени и с безплатна доставка-8

• 42 438
  • 743
  •   1
Отговори
# 255
VIVIQN1980 - тези спиралки ги имам и аз, за кок са, държат много здраво. Ето клипче:
http://www.youtube.com/watch?v=q4AsBIDEna4

Hug Много ти благодаря Крисииии   bouquet

# 256
  • Казанлък
VIVIQN1980
Аинол има много таблети и размерите им са различни. Сигурна ли си,е този калъф е подходящ за твоят модел? Дай линкове към таблета и калъфа да видим за какво става въпрос newsm78

fifinaki, честито!!! Simple Smile

# 257
VIVIQN1980
Аинол има много таблети и размерите им са различни. Сигурна ли си,е този калъф е подходящ за твоят модел? Дай линкове към таблета и калъфа да видим за какво става въпрос newsm78

fifinaki, честито!!! Simple Smile

Това е таблета - http://www.buyincoins.com/new_en/details/7-ainol-novo-7-mars-and … roduct-15972.html

Това калъфа - http://www.buyincoins.com/new_en/details/fold-pu-leather-protect … roduct-25924.html

Благодаря  Simple Smile

# 258

В таблицата с размерите пише, че Ainol Novo 7 Mars e 12.5cm, a Ainol Novo 7 Legend e 12cm. Калъфа е за Legend и е по-малък и вероятно затова Mars не влиза.

# 259
В таблицата с размерите пише, че Ainol Novo 7 Mars e 12.5cm, a Ainol Novo 7 Legend e 12cm. Калъфа е за Legend и е по-малък и вероятно затова Mars не влиза.

Благодаря ти за разяснението, въобще не съобразих това, аз мислех, че като са един модел и е 7 инча са еднакви!!! А като гледам в сайта то за модела МАРС няма калъф!  Thinking Де ще го диря....

# 260

Благодаря ти за разяснението, въобще не съобразих това, аз мислех, че като са един модел и е 7 инча са еднакви!!! А като гледам в сайта то за модела МАРС няма калъф!  Thinking Де ще го диря....

Виж дали няма някой друг модел със сходни размери и потърси за него.

# 261

Виж дали няма някой друг модел със сходни размери и потърси за него.

Така и ще направя, благодаря ти  Hug

# 262
Здравейте момичета   bouquet  досега не съм пазарувала от BuyInCoins, но си харесах едни обувчици, та се чудя - отговарят ли си номерата на обувките?  newsm78
По принцип съм с малък крак - обикновено си взимам 35-ти номер за летни обувки и 36-ти - за зимни, когато се носят с чорап...
Ще съм благодарна ако споделите опит!  Hug

# 263
  • София
VIVIQN1980 За мен най-много варианти на калъфи за всякаква техника има в http://www.eforchina.com/ Скоро получих http://www.eforchina.com/v/120532 за таблет с р-ри 19.8/11/1.05 Калъфа е хубав, добре стои на таблета. Естествено дупката за камерата не съвпада, но това не е проблем.  newsm78 Май за твоя ще е дългичък, но разгледай, със сигурност ще си намериш ( разбира се ако не си намериш в БИК)

# 264
Здравейте. Поръчката ми се бави,очаквах преди празниците да пристигне но няма се още.Чудно ми е че след 25 ти никъде не излиза.

Показва ми  ето това :

[China] Country / Area Postal Records
2013-04-15 09:51 Collection, Location: 20182104 20182104
2013-04-18 19:15 Opening, Location: Shanghai International 20110600
2013-04-19 13:10 Dispatching, Location: Shanghai International 20110600
2013-04-24 13:25 Departure from outward office of exchange, Location: Beijing International 10010200
2013-04-25 00:00 NULL, Location: PEK PEK
2013-04-25 03:14 NULL, Location: PEK PEK

# 265
Ехееее мойта от 22 ,04 е така -няма страшно , сега минават от къде ли не , едната е в Русия ooooh! , други през Белгия , Франция, Румъния .  Изобщо място за притеснение няма - ще дойдат , ама след празниците easter

# 266
Моята първа поръчка е от 30.03.  10 дни след това направих втора и минала седмица ми дойдоха заедно . Проблема е ,че от първата поръчка липсват две неща - светещата слушалка за баня и онези неща,които прибират презрамките на гърба...не знам как се казва това чудо . Имах и съобщ.,че поръчката е разделена на две ,но слушалката би трябвало да е в тази част,която получих . Проверявах вече няколко пъти в пощата,но тц,нищо . Е,какво се прави в такъв случай,или направо нова поръчка да правя? 

# 267
  • Казанлък

Погледни Аинол   Venus....  има и калъф за него  http://www.buyincoins.com/new_en/details/fold-pu-leather-protect … roduct-26017.html

ширината ивисочината му са същите,като на Марс...има 1 мм разлика във дебелината обаче... потърси и други таблети със твоитв размери... калъфи можеш да търсиш и на Алиекспрес.
Моята първа поръчка е от 30.03.  10 дни след това направих втора и минала седмица ми дойдоха заедно . Проблема е ,че от първата поръчка липсват две неща - светещата слушалка за баня и онези неща,които прибират презрамките на гърба...не знам как се казва това чудо . Имах и съобщ.,че поръчката е разделена на две ,но слушалката би трябвало да е в тази част,която получих . Проверявах вече няколко пъти в пощата,но тц,нищо . Е,какво се прави в такъв случай,или направо нова поръчка да правя? 

Първо погледни внимателно самата поръчка... там можеш да видиш на колко части е разделена и какво е изпратено във всяка от тях. Една поръчка могат да разбият на повече части дори. Виж също и дали нямаш рефънд по някой артикул.
След това вече им пиши съобщение и кажи,че имаш липса на нещо във пратката. Успех!

# 268
Е,какво се прави в такъв случай,или направо нова поръчка да правя? 
Прави се видео при самото отваряне на пакета и след това се пише на сайта за липсите.
То и сега може да им пишеш и да се надяваш, че ще ти повярват.

# 269
Много от  вас взеха светещата слушалка за душ.Може ли линк?

Общи условия

Активация на акаунт