BuyInCoins- сайт за стоки на изгодни цени и с безплатна доставка-8

• 42 294
  • 743
  •   1
Отговори
# 480
Ами Т88 си е големичък, но пък съм го взела за мъжо. Когато пристигне женският вариант (Т83) ще имам отговор на въпроса за тухлата четворка Simple Smile

# 481
  • Ловеч
Я, че той правен за мен бе- наборче 1981.  Joy
E аз понеже не можах да намеря модел T1971 се примирих с този  Grinning

Батерията още като я докоснах се разпои отгоре, аз умната олепах с лепило /хем имаме поялник, ама кой ще се занимава/, съответно с разяждащото лепило повредих всичко наоколо и дори да се запои няма да стане. Накрая ошамарих детето и метнах всичко в коша.  Crossing Arms
Някой подкарал ли го е тоя комплект играчки изобщо?!?!?
Аз 2 или 3 съм поръчвал за познати, че то моите деца вече не си играят с играчки и всички си работеха. Батерията може да не се е лепнала, понеже такова лепило си ползвала. Не е трябвало да я мяташ в кошчето можело е с силикон, че дори и с лак за нокти да се лепне  Laughing

s.i.l.v.e.t.o, кажи нещо за тукито ти- ще ги бъде ли?

абе да Ви питам тези тоокита не са ли като тухли четворки в ръцете  newsm78, аз все си мисля че са големи за дамска ръка. Ама за мъжо ще взема да метна един  Mr. Green Оставам да следя коментарите на вече сдобилите се с телефончета  Hug
Тооky e среден клас като качество, клони към високо /за китайското качество де/ - утвърдена марка на китайския пазар не е някоя нонеймка, работеща на късмет. Аз досега проблеми с  китайфоните не съм имал, въпреки че не са били от известните им марки
Аз го харесвам този модел точно защото е ръбест и "тухлест", но реално T1981 е краден като визия от Тошиба

Последна редакция: вт, 21 май 2013, 11:08 от heros

# 482
Визията на Т88 ми се струва крадена от Samsung galaxy  Laughing
Иначе лично аз съм доволна от покупката - няма намаляване на сметки, всичко си работи чудесно. Само дето няма бг меню и моичкия се намръщи, но за толкова пари - това. Който има много претенции - да си купи за 500-1000 лв   #2gunfire

# 483
  • Ловеч
О да, който се мръщи да си зареди банковата сметка  Simple Smile Но и да има български понякога не е добре . Поне от таблетите съм останал с лошо впечатление от превод и допълнително натоварване на паметта, заради многото на брой допълнителни езици.

# 484
О да, който се мръщи да си зареди банковата сметка  Simple Smile Но и да има български понякога не е добре . Поне от таблетите съм останал с лошо впечатление от превод и допълнително натоварване на паметта, заради многото на брой допълнителни езици.
Има нещо такова. На брат ми таблета ряпа да яде пред моя "китайски боклук" и то за същите пари  Joy

Иначе не знам, не може ли да се ъпгрейдне. До колкото знам андроид 4.1 има бг меню?

# 485

Това е разликата между туки 86 и туки 88 , телефона е 86 а калъфа е за 88 , според мен и 5 инча си става за женски телефон , на всичко се свиква - моя като е 4.5 не мисле че още половин инч ще ме озори Crazy
А да питам тези с туки 88 - нелепи подаръци / батерии и калъфчета за друг модел/ да сте получавали newsm78

# 486
  • Ловеч
Навигацията ми е 5 инча и е широчка. Не че е проблем да се ползва, просто става труден за навигиране по екрана с една ръка.

# 487

Това е разликата между туки 86 и туки 88 , телефона е 86 а калъфа е за 88 , според мен и 5 инча си става за женски телефон , на всичко се свиква - моя като е 4.5 не мисле че още половин инч ще ме озори Crazy
А да питам тези с туки 88 - нелепи подаръци / батерии и калъфчета за друг модел/ да сте получавали newsm78

Не, единствения бонус при мен е резервен протектор+кърпичка. Иначе за размера - цаката е докато свикнеш. Също като при телевизорите, месец след покупката се ядосваш защо не си взел по-големия  Laughing

# 488
  • Пловдив
Ами много сте зарибителни значи  Laughing
Аз голямо чудене се чудя между този:
http://www.buyincoins.com/new_en/details/3-5-lcd-capacitive-scre … roduct-20854.html
и Туки Т88, обаче накрая май ще поръчам Туки-то. Най-много да трябва да си купувам и нова дамска чанта, че да го побера.
Все пак ако някой има първия ми вариант, може ли да сподели впечатления. Изкушава ме цената, а и че е по-малък на размер и ще мога да си го пъхам в джоба. Обаче пък Туки-то все пак е някаква фирма, има вероятност да е по-качествен, пък и много ми харесва чисто визуално. Ще ми е първи андроид телефон, та така или иначе ще съм като в небрано лозе, който и да избера. Точно затова реших и да смъкна летвата с цената - да се поупражнявам, да се понауча, пък после може и по-скъп да купувам.
И друго да питам - калъфчета откъде им купувате?

# 489
Ами много сте зарибителни значи  Laughing
Аз голямо чудене се чудя между този:
http://www.buyincoins.com/new_en/details/3-5-lcd-capacitive-scre … roduct-20854.html
и Туки Т88, обаче накрая май ще поръчам Туки-то. Най-много да трябва да си купувам и нова дамска чанта, че да го побера.
Все пак ако някой има първия ми вариант, може ли да сподели впечатления. Изкушава ме цената, а и че е по-малък на размер и ще мога да си го пъхам в джоба. Обаче пък Туки-то все пак е някаква фирма, има вероятност да е по-качествен, пък и много ми харесва чисто визуално. Ще ми е първи андроид телефон, та така или иначе ще съм като в небрано лозе, който и да избера. Точно затова реших и да смъкна летвата с цената - да се поупражнявам, да се понауча, пък после може и по-скъп да купувам.
И друго да питам - калъфчета откъде им купувате?

Даа знам за какво говориш. И аз поръчах 2, нищо че не ми трябваха  hahaha
Иначе за избор м/у двата не мога да ти помогна. На мен също това ми е първия такъв телефон, а и аз се спрях на тази марка най-вече заради батерията. Ако не бързаш, изчакай Т83, той ми се струва по-приемлив на размери като за жена

# 490
  • Ловеч
E защо дами не ми харесвате ръбестото моделче
http://www.buyincoins.com/new_en/details/4-tooky-t1981-android-4 … roduct-26742.html
Има го и в по-свежи цветове, пък и има и GPS, а и IPS екран със стъкло не пластмасарка  Simple Smile
Пред неизвестна марка винаги бих предпочел нещо по-известно и качествено..

# 491
  • Пловдив
Здравейте,
Аз вече направих първата си поръчка от сайта, която дойде сравнително бързо. Все дребни неща, но да си начеша крастат. Скоро ви открих и не съм прочела още всичко, но бих искала да питам 1-2 неща. Защо се препоръчва да се направи втори акаунт, от който да се пазарува. Аз в сегашния си акаунт имам натрупани 2,00 долара коинси - ако направя нов акаунт, как ще си ги ползвам?
Може ли да ми препоръчате e-reader, който поддържа кирилица?
Как става получаването на техника (таблети и четци), които са на висока стойност? Ходи ли се на митница?
Мерси предварително за отзивчивостта.
Кой ник нейм се дава за ползване на отстъпка - за да дам моите данни?

# 492
E защо дами не ми харесвате ръбестото моделче
http://www.buyincoins.com/new_en/details/4-tooky-t1981-android-4 … roduct-26742.html
Има го и в по-свежи цветове, пък и има и GPS, а и IPS екран със стъкло не пластмасарка  Simple Smile
Пред неизвестна марка винаги бих предпочел нещо по-известно и качествено..
E, аз определено предпочитам ръбест пред розов телефон...ама така е, като се чудех цяла седмица - да поръчвам или не? Сега ще ходя като Пинко

# 493
 bugaboo   Joy Eeee 3.5 инча , си е миньонче - взимай голям  Laughing , кой бяга от голямо  Joy
heros Споко, те и мойто / хем си е обличко отвсякъде / не харесват много . Дилемата е явно 83 и 88  bowuu Е аз пък съм си посредата и не съжалявам . Батерия на три дена зареждам . Сметки нормални- всичко си му харесвам на телефончето  : Heart Eyes
s.i.l.v.e.t.o абсолютно права си - и аз сега си мисля че и 5 инча няма да ме събори Crazy винаги съм ползвала телефона с две ръце , имах нокиа С5 и пак с две ръце си ровичках - просто не ми е удобно само с едната bowuu

# 494
  • Ловеч
bugaboo   Joy Eeee 3.5 инча , си е миньонче - взимай голям  Laughing , кой бяга от голямо  Joy
Аз взех да бягам от тънко, че забравям, че ми е в задния джоб и послеее.. лошо.  Grinning
Не знам жените може да харесвате тънки де ..То си имате и чанти за това..

Общи условия

Активация на акаунт