Пазаруване от Китайски сайтове с безплатна доставка - 11-та тема

• 88 263
  • 734
  •   1
Отговори
# 285
Как да разбера този бански кой размер е? http://www.banggood.com/BG-impression-Fashion-Sweet-Sexy-Women-D … 8.html#detail_top

# 286
Точно това търся. Само не мога да се ориентирам как да си избера цвят, и какво означава лот?

# 287

2 pieces / lot , $3.00 / piece
Discount Price:
US $5.99 / lot (14 days left )
пише,че за тази цена получаваш лот от два продукта Wink т.е не може да поръчаш един за 3$, а само 2 за 5.99$

# 288
Днес получих поръчка от buyincoins.com изпратена на 29 април. Досега не ми се беше случвало нещо от Китай да идва за 11 дни.

# 289
Здравейте днес получих моята поръчка (таблет)  ! Пристигна вчера в София и днес си го получих от пощенския клон който бях посочил при поръчката ! Поръчката беше направена на 08.04. беше в тяхната поща на 15- ти вчера пристигна.Сайта е Buyincoins.com ! Доволен съм от опаковането преди малко отворих няма повреди при транспортирането до България и го включих всичко работи !
Специално благодаря на valpan за помощта при поръчването и съветите (това ми беше първата поръчка) ! Благодаря и на останалите участници в форума !

# 290
  • видин
Arsenalski със здраве да си го ползваш! Simple Smile

# 291
Arsenalski със здраве да си го ползваш! Simple Smile

Благодаря ти maria ra !

# 292
Момичета, направих поръчка, първа, от eForChina, на 7 април. Още не е дошла.
За колко време ви идват поръчките от този сайт? От BIC ми идват за 10 работни дни.

От eForChina имах поръчка от 13.4 и си я взех на 08.05  Peace

# 293
  • София
За колко време ви идват поръчките от този сайт? От BIC ми идват за 10 работни дни.

Благодаря, отварям диспут тогава  Peace

# 294
  • Казанлък

Нормално е да изчакаш поне до 42-43 ден от датата на плащането преди да отвориш диспут. Все пак една пратка може да дойде за 10 дена,а друга да пътува 40.

# 295

никой със сигурност не може да каже от кой сайт за колко време пристигат поръчките Peace
първо зависи дали го имат артикула на склад ,ако го нямат трябва да го поръчат и съответно поръчката се бави,другото зависи със каква поща го изпращат,за китайските пощи ред няма Peace ако нямате търпение ,поръчайте със куриер или пък не поръчвайте Mr. Green
китай е за търпеливите но и не забравяйте към 43-44 ден, ако не сте си получили поръчките да пуснете диспут  Mr. Green Peace

# 296
  • София
Ами поръчката я пуснах на 7-ми април, изпратиха я на 8-ми. Без тракинг я пуснах, с безплатната доставка. поръчах калъфче за Киндъл, не е нещо голямо, трудно за транспортиране и т.н. Ще зачакам още малко.

# 297
Ами поръчката я пуснах на 7-ми април, изпратиха я на 8-ми. Без тракинг я пуснах, с безплатната доставка. поръчах калъфче за Киндъл, не е нещо голямо, трудно за транспортиране и т.н. Ще зачакам още малко.

eForChina изпращат със китайски пощи които не са бързи и няма никакъв ред,а дали е малък или голям пакет до 2кг,няма никакво значение  Peace

# 298
Послушай snow22  и valpan  и аз пускам диспут след 42 ден  Peace,

# 299
Момичета, харесах си тази чанта, но не знам как стои въпроса  с доставката.
http://www.gadgetsdealer.com/product106656.html

Някой пазарувал ли е от този сайт?

Общи условия

Активация на акаунт