Пазаруване от Китайски сайтове с безплатна доставка - 11-та тема

• 87 399
  • 734
  •   1
Отговори
# 345
Един може би глупав въпрос, но технически. Мога ли вместо да купувам флашка до 32 ГБ да купя SD карта памет със същата памет и с карточетец да я ползвам за 3D филми на телевизора си. Питам, защото има  доста голяма разлика в цените, на които мога да намеря.
 SD-карта до сега съм ползвала за фотоапарат и телефона си, но когато поставя картата на телефона в лаптопа - възпроизвежда ми цялата структура на телефона ... би ли имало проблем да се ползва тази памет за ТВ, ако някой е пробвал, моля да сподели! Hug

# 346
  • На черешатааа
Взема ли ли сте , такива  готварски " глезотии" http://www.cookibooki.bg/80-%D0%94%D0%B5%D0%BA%D0%BE%D1%80%D0%B8 … ts/Page-3-12.html  и разни други подобни, да споделите от кой сайт. Аз не открих толкова много неща, а силиконови форми основно  Rolling Eyes  newsm78

# 347
Някой да има кодче за TinyDeal? Ще поръчвам таблет за дете и няма да ми е излишно някое намаление.  Simple Smile

# 348
A пробва ли с студен рестарт на телефона .Само запомни къде са ти езиците защото минава на китайски.
Да 2 пъти връщщах factory settings същата работа, даже имейят беше изчезнал, но успях да го възстановя ..

# 349
Аз също имам реплика но работи много добре. Провери също да не си заключил нещо важно с парола. В security има за sd картата.

Последна редакция: нд, 19 май 2013, 17:21 от elena 773

# 350
Аз също имам реплика но работи много добре. Провери също да не си заключил нещо важно с парола. В security има за sd картата.
Проверих колега, още когато го получих не разпознаваше SD картатата по едно време я разпозна от самосебе си и се зарадвах и след това пак изчезва. Самият факт, че не ми отговарят там откъдето си купих телефона и дори на диспуте в пейпал ме навежда на мисълта, че е дефектен ... Sad

# 351
Случи се нещо невероятно изтървах телефона без да искам и след като го вдихнах видях preparing SD card значи нещо вътре е дефектно, чакам диспута от пейпала да видим какво ще стане ..

# 352
Пожелавам ти успех.После пиши какво е станало.

# 353
Писах ти за настройките но се сетих и още нещо имаш ли регистрация в гугал.Ако нямаш трябва да си направиш и да се регистрираш в gmail и включи data com.

Последна редакция: пн, 20 май 2013, 10:04 от elena 773

# 354
  • София
Здравейте,
Чакам отдавна една пратка от Али..но така и не мога да я проследя.
Много моля за съдействие  Praynig
Номера е
RB379101240CN
Благодаря предварително Simple Smile

# 355
# 356
  • София
Благодаря   bouquet
Значи е в пощата! Ура!
Това е сутиена без гръб, който поръчах и за който обещах отзиви като пристигне. Днес ще го вземаи ще пиша как е Simple Smile
Гледах реклама на тези сутиени по телевизията. Предлагат ги за по 49 лева  Shocked
а са едно към едно с поръчания от мен .... #Crazy

# 357
  • Sofia
Някой случайно да си е поръчвам този телефон http://www.everbuying.com/product285945.html?lkid=12725 ?

# 358
Някой случайно да си е поръчвам този телефон http://www.everbuying.com/product285945.html?lkid=12725 ?
Струва ми се скъпо за тази цена можеш да си вземеш с четириядрен процесор ...

# 359
  • Карлово
Трябва да поръчам от аliexpress.сом но гледам, че няма опция за плащане с paypal. Какво ме защитава от недобросъвестни продавачи, ако няма нито един коментар?

Общи условия

Активация на акаунт