Пазаруване от Китайски сайтове с безплатна доставка - 11-та тема

• 87 391
  • 734
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Трябва да поръчам от аliexpress.сом но гледам, че няма опция за плащане с paypal. Какво ме защитава от недобросъвестни продавачи, ако няма нито един коментар?
Прочети първа страница, а може и нататък на тази тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=714930.0

# 361
  • Карлово
 vanian,
благодаря за препратката.  bouquet

# 362
http://www.tinydeal.com/35-2-sim-bluetooth-wifi-tv-fm-mobile-cel … hone-p-77525.html някакви отзиви за това има ли ? Видях ,че има Wi-Fi и веднага ме грабна ,но нищо не разбирам от батерии и екрани ..  Blush

# 363
  • В един копнеж!
Зависи на какво залагаш...и аз от час гледам телефони, обаче гледам малко с малко да има по-жива камера. А те китайските като че ли масово са с 0,3 мегапиксела.  Shocked  Ей тъй за някоя и друга спонтанна снимка. Обаче,кво правим с тези 0,3?!

# 364
Не ти го препоръчвам няма никаква операционна система.Операторите трудно  им включват интернета.Може би нещо такова си вземи.        4.0" HD Touch Screen Android 4.0 OS MTK6515 Smart Phone with WiFi Bluetooth Dual Cameras - Black P05-HPH5

Последна редакция: чт, 23 май 2013, 13:57 от elena 773

# 365
Здравейте, харесах си нещо в dinodirect. Интересува ме дали има възможност с доплащане за проследяващ номер, че нещо не мога да се ориентирам? И друго нещо - от сайта бавят ли се нещата, какви наблюдения имате?

# 366
Момичета търся такава паничка,мога ли да намеря по евтина от Китай
http://www.ebay.co.uk/itm/GE4000E-Estwing-10-Gold-Pan-Plastic-/171034260692

# 367
Здравейте всички мили мами пазаруващи или мислещи от Everbuyng.com.Съветвам  ви не правете поръчки от Everbuyng.com защото са гадни измамници.Кореспонденцията с тях е максимум един имеил на ден.Имах горчивия опит да си поръчам телефон от тях–STAR B94M черен за 183$ с -10%купон+5$ застраховка.Поръчах го на 09.04 и получих пратката на 23.04.Платих в пощата още 15,11 за ДДС и 3,50 пощенската такса защото беше маркиран като мобилен телефон,подарък и стойност 50$ въпреки че се разбрахме за друго.При отваряне на кутията съответно със снимки и видео запис(препоръка от други форуми) откривам бял телефон с 1 батерия но вътре в него.Отначало дори и не разбрах че е и друг модел(G9300бялс около 70$ по евтин) а че е станало нещо по митниците.Проверих пакета добре но небеше отварян.Идеше ми да ги #2gunfire.Качих видеото и им пратих линка http://www.youtube.com/watch?v=7JkSQ6NohUc и снимките + снимка с IMEI номерата(маха се батерията и всичко си пише там).На другия ден огромни извинения и да им го пратя за моя сметка замяна като го получат.Телефона имаше лек козметичен дефект отстрани,1 батерия и несветещ бутон за назад което не е голям проблем.Предложих да ми намалят цената и заради грешката и да го заплатя и оставя за съпругата а те ми пратят правилния модел  съгласно тяхната политика но не пожелаха.Направих им второ предложение да го заменят и да ми дадат отстъпка за поръчка на втори телефон пак съгласно техните правила.След 2-3 дена на мълчание и не получаване на адрес за връщане пуснах диспут в PayPal на 28.04.От там много извинения и уверение че ще ми решат случая задоволително в техния билет на сайта.Започнаха уговорки за затваряне и дрън-дрън на нов 2ри билет в техния сайт да ми върнат по малко пари вместо да ме компенсират за всичките проблеми и разходи.Изпратиха ми адрес на02.05.На 07.05 им го изпратих обратно срещу 18,75лв.за моя сметка разбира се.На 11.05 беше в Китай което е доста бързо . Седимица  мълчание от тях и на 16.05 получих извинение за късния отговор но нямали данни за връщане в Китай на такава пратка което беше пълна лъжа.Пратих им принт на страницата от трака че е при тях а те ми отговориха да изчакам няколко дни.Понеже на 19.05 изтичаше срока в  PayPal и ме излъгаха на 18ти пуснах иск.Получих имейл колко лошо е за тяхната компания това и вместо извинение и компенсаций ако съм искал да пазарувам от тях само с уестърн юнион или банков превод.Също така че ще чакам дълго за парите защото те ще решили проблема за мен вместо PayPal-смешници.Вчера 25ти получих имейл от PayPal че не са им дали данни за получаване и искат доказателства за превоза обратно от моя страна.Изпратих им снимки от касовата бележка с данните,снимки с адрес и трак  номер на пакета както и линк  http://www.youtube.com/watch?v=jFxImsZM8p8 с изпращане в пощата.След 15 минути ми пратиха имейл че ми възстановяват парите.Останах с около 38лв.загуба от пощенски разноски и ДДС+ много главоболия от този Everbuyng.com.Искаха да ме залъжат и да изпусна срока ама не успяха измамниците.Иначе като им отвориш сайта и видиш огромни проценти намаления 30%,40% 50%се шашваш,да ама като отвориш да платиш примерно и виждаш реалната цена коята е намалена само малко и за нея не важат купони за %отстъпка на глупаците му долни.Сега поръчах от минито един и ако всичко е наред ще поръчвам за сина и съпругата.Извинявам се но си съсипах нервите от гадните измамници които искат само парите ни но не и друго.Така че имайте напредвид какво да очаквате от тях.Хаиде лека и спокойна вечер на всички.
От тук съм научил много полезни неща за което съм ви много благодарен Simple Smile.

# 368
Здравейте, опитвам се да заплатя поръчка от ЕБ от няколко дена Sad днес ми изписа This invoice has already been paid. For more information, please contact the merchant, но поръчката ми е със статус Waiting for payment newsm45 плащам с дебитна карта виза, но сега ме прехвърли в пай пал акаунт, само с картата не мога да заплатя, не я приема. Не разбирам сега платила ли съм или не  newsm17

# 369
  • София
ivkaaaaa Направи си Пей Пал акаунт (ако нямаш) и в китайските сайтове (изключвам Aliexpress.com) задължително плащай с него! Дали има блокирани или изтеглени пари е най-добре да провериш в банката.

ivanovi69 От прочетеното в темите за китайски сайтове, а и мога да кажа от малко опит, мисля, че кореспонденцията с BuyInCoins е най-бърза и ползотворна. Затова препоръчвам за купуване на телефони и таблети да се отледате там. Разбира се с китайците нищо не се знае, а за попадането на пратка на митница си е направо лотария. Съжелявам, че така се е получило при вас. Желая ви много късмет за в бъдеще!

# 370
  • София
ВЪПРОС: Момичета харесала съм си едни артикули от Aliexpress.com , но китаеца работи на едро и трябва да поръчам 20 бр на стойност над 3000 долара , обаче се споразумяхме да взема първо само едно и ако ми хареса тогава още , но иска да му платя с Western UNION , а не с Пейпал защото е само една бройка , цената е 180 долара на артикула , който е бебешка количка , дали да рискувам да плащам така или по скоро не , възможно ли е да ме метне както се казва ?

# 371
  • Пловдив
 Praynig Praynig Praynig Момичета, моля за помощ! Търся по-евтин вариант на този часовник   bouquet

# 372
  • Ямбол
vesisf ето в тази тема може да пишеш http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=714930.0 ,щом сте се договорили за 1 бр.плати му с визата директно в Алиекспрес.
Виж и при др.продавачи дали не предлагат иззгодно на дребно.

# 373
Здравейте, търся текстилен гардероб, в кой сайт мога да открия. Проверих няколко но не отких.
Мерси предварително   bouquet

# 374
Здравейте, харесах си това http://www.focalprice.com/CE0453B/Q27B_7_Android_404_A13_12GHz_T … DM_1322WG_CE0453B, дали може някои да сподели впечатления за него Praynig Интересува ме по принцип мнения за таблети от тези сайтове, дали стават или въобще да не се пробвам с тях newsm78 Искам да РД на големият син да му го взема, затова са съм така нерешителна Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт