Пазаруване от Китайски сайтове с безплатна доставка - 11-та тема

• 87 251
  • 734
  •   1
Отговори
# 465

За нищо. Специално в Chinabuye има някои аксесоари, които са Sold Out.

# 466
# 467
  • Ямбол
някой код за PANDAWILL ?

# 468
Здравейте някоя от вас да е намирал нещо подобнo

http://www.amazon.com/Memory-Foam-Pillow-Chili-Technologies/dp/B0084HDGMU/ref=pd_sim_sbs_hg_15

Търся си такава възглавница, на по-нормална цена.

# 469
Harukaze имат добри отзиви в нета, но е сравнително безизвестен магазин. Защо не използваш някой от по-големите, които се обсъждат тук

# 470
Harukaze имат добри отзиви в нета, но е сравнително безизвестен магазин. Защо не използваш някой от по-големите, които се обсъждат тук

Препоръчват го като най - сигурен за покупка на оригинални телефони на една марка.  Peace

# 471

Препоръчват го като най - сигурен за покупка на оригинални телефони на една марка.  Peace

Ясно. Ами прочетох повечето отзвуци и изглежда, че е надежден магазин. Може да пробваш с малка поръчка отначало.

# 472
Здравейте.
Само телефони ли има по тези сайтове? Моите деца искат мини мотор или pocket rocket. Дали в китайските саитове има нещо по евтино? Simple Smile

# 473
Ако става въпрос за този, който аз публикувах, те продават само таблети, телефони, гпс и и аксесоари към тях.

Имах още няколко въпроса, но те вече няма да са по темата.

# 474
# 475
  • София
Здравейте, поръчах си бейбивиеофон от DX, стойността е $126.50. До сега съм поръчвала няколко пъти от сайта, но на доста по-ниска стойност. Интересуваме тази стока ще трябва ли да ходя в Столична митница за освобождаването й? ДДС ще трябва ли да й плащам /май, да/? И когато се получи ще получа известие от пощата, на което трябва да попълня гърба и да го занеса в митницата ли?
Благодаря ви предварително за отговорите.

# 476
  • Ямбол
verabel напоследък пратките ми от DX,не само че се бавят минимум месец,ами и на самия пакет пише какво съдържа и точната стойност на пратката,в твоя случай съм почти на 99% уверена,че ще отиде на митница и ще платиш ДДС 20%+ такси.

# 477
  • Пловдив
Бихте ли ми казали за Пловдив на коя митница се ходи - на пощенска митница на ул. Иван Вазов или на митницата на Кукленско шосе?

# 478
  • София
verabel напоследък пратките ми от DX,не само че се бавят минимум месец,ами и на самия пакет пише какво съдържа и точната стойност на пратката,в твоя случай съм почти на 99% уверена,че ще отиде на митница и ще платиш ДДС 20%+ такси.

никид, благодаря ти!

# 479
  • Sofia
Някой може ли да ми каже дали продават този кабел някъде трябват ми 1-2 броя, не 20-100. По-различен е от стандартното mini usb https://www.google.bg/search?q=Micro+5+pin+USB+OTG+Host+Data+Cab … p;sa=N&tab=wi

Общи условия

Активация на акаунт