Пазаруване от Китайски сайтове с безплатна доставка - 11-та тема

• 87 252
  • 734
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте! някой пазарувал ли е от PriceAngels? Аз направих поръчка, но не мога да я проследя, а и на сайта пише, че поради натрупване на пратки ще се забавят поръчките 50-60 дни и това много ме притеснява.Началото на юни е пусната поръчката. Благодаря предварително.

Аз доста пъти пазарувах от там. 50% от поръчките ми завършват с диспут - много често пращат дефектни продукти. Нямам изгубени пратки, но за сметка на това качеството на продуктите е трагично. Ако отворите диспут, знайте, че 100% завършва с ескалиране, защото никога с добра воля не връщат парите Ви.

Благодаря за отговора! smile3518 дано имам късмет, че е за РД на детето.

# 451
Ще ми помогнете ли да поръчам уредче за прогонване на комари? Моя позната получила от китайски сайт, но не можа да уточни.
Голямо колкото дистанционно за кола, на батерия и работи с някакъв ултразвук.
Моля  Praynig

на мен не ми свърши работа моя мъж го пратих в градината вечерта когато има много комари и насочил точно ултразвука право в муцаната на комара и той не бягал аси пийвал кръвчица.

# 452
Здаревейте,искам да си взема този таблетhttp://news.tablet.bg/novini/revyu-na-samsung-galaxy-tab-2/ от Китай,тъй като видях 4е е малко по евтин там...интересуват ме няколко неща 1.предполагам идва без гаранция 2.тук трябва ли да ми инсталират всички приложения за него 2. има ли  меню на англйски 4. и дали щепсъла става за нашите контакти,чувалла съм че има разлика в извода на кабела Simple SmileИ най-важния,качеството дали тези които се предлагат в Бг са произведени в Корея,Китай и т.н.Благодаря за отговора ви!

# 453
От PriceAngels, съм поръчвала 2 пъти часовници.Първият път от ръчния ме удряше ток, а втория ми се разглоби, нося го в чантата трябва да се сетя да го дам да му закачат каишката. Ааа и едни обици, много си ги харесвам, не са мръднали, а бяха долар.
Сега съм поръчала от gadgetsdealer.
Преди седмица поръчах комплект бижута. Но снощи се присетих за лепенки за зърна(че имам разни рокли и топове, които няма как със сутиен) и направих още една поръчка.Едни розови, силиконови си поръчах.
Само, че ме съмнява да ми гу пратят наведнъж... Та ще се разкарвам два пъти до пощата.
Аз съм имала повече проблеми с бг пощите, отколкото с тези сайтове.

Търся си от известно време някакъв панел за телефон SE Xperia Ray.Намерих само в ebay, но там някак не съм свикнала да поръчвам, а и не.ми харесват.
Нищо не намирам от другите сайтове.

# 454
Получих този таблет http://www.focalprice.com/CE0453B/Q27B_7_Android_404_A13_12GHz_T … _External_3G.html, но не мога да го накарам да тръгне. Купих адаптор за зарядното, но не тръгва. Показа ми само в началото празна батерия а сега като го включих в контакта не показва нищо newsm78 Дали не получих дефектен таблет???

# 455
  • Пловдив
Здравейте, сега ви открих и ще ви следя. Някой да си е купувал електронен четец за книги от китайсите сайтове? Искам да си купя, но на по-сносна цена, но пък и да поддържа кирилица. Ще съм благодарна, ако някой сподели линк с нещо изпитано.

# 456
# 457
  • Пловдив
Благодаря, Валя, ще разгледам.   bouquet

# 458
Preci , пробвай да натиснеш и задържиш копчето за включване по продължително, докато не светне. Включи го в контакта да зарежда.

# 459
Момичета, здравейте! Знаете ли от кой от всички сайтове, мога да си закупя аксесоари за таблет Samsung? Имам предвид нещо, като калъф и протектор за дисплея.  Praynig Hug

# 460
  • София
Момичета, здравейте! Знаете ли от кой от всички сайтове, мога да си закупя аксесоари за таблет Samsung? Имам предвид нещо, като калъф и протектор за дисплея.  Praynig Hug
За мен най-голямото разнообразие от калъфи за телефони и таблети е тук http://www.eforchina.com/product/default!search.do?keyword=case+for+samsung+tablet
Разбира се можеш да погледнеш и в ebay. Там също продават доста китайски търговци.

# 461
  • Русе
Привет мацки! Търся навигация, на добра цена  Money в кой сайт да гледам. Имаме на Garmin, но взе много да зацикля, а като я сравня с разни китайски е по смотана. Тия дето ги продават китайчетата с карти ли са вътре или се слагат допълнително?

# 462
Здравей. Аз си закупих чудесен GPS от Buyincoins.com през зимата. Хванах една промоция и взех 5" инча за 74лв. с 4гб карта памет вътре и карта на цяла Европа. Пътищата са актуализирани, версията е от 2011 и ми върши чудесна работа. Като качество за мен е отлично, на батерия работи около 3 часа. Само като поръчваш им изпрати съобщение, коя карта искаш да ти сложат.

# 463

http://www.chinabuye.com/search/?q=samsung+tablet&x=-1098&y=-122
http://search.focalprice.com/search?keyword=samsung+tablet&categoryid=

и на двете места с безплатна доставка.

# 464
Благодаря  Hug

Общи условия

Активация на акаунт