Електронни четци -IX

• 60 560
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
Благодаря ви и на двете  Hug
48лв. ми идват в повече. Гледах в ebay такива калъфи като от линка на irim. Цените бяха същите, но продавачите са британци/американци и ще дойде значително по-бързо от тези китайски сайтове, та затова от там ще поръчам най-вероятно.

# 556
Здравейте, мили дами! Не знам дали е удачно точно в тази тема да задам въпроса си, но бих искала да получа повече информация относно таблетите като цяло. По възможност от човек, който е добре запознат или е собственик на такъв. Благодаря!

П.С. Ако прецените, че въпросът ми не е уместен, нека просто коментарът ми бъде изтрит.

# 557
Може ли някой с Nook да ми каже от къде мога да си дръпна и как да си инсталирам, ако има, речник на български (английско-български) Rolling Eyes

# 558
  • Пловдив
Здравейте, мили дами! Не знам дали е удачно точно в тази тема да задам въпроса си, но бих искала да получа повече информация относно таблетите като цяло. По възможност от човек, който е добре запознат или е собственик на такъв. Благодаря!

П.С. Ако прецените, че въпросът ми не е уместен, нека просто коментарът ми бъде изтрит.
Това е тема за електронни книги (четци), които не са таблети, така че няма да намериш нужната ти информация тук. Пусни питането си в тема, в която се обсъждат таблети - там със сигурност ще има повече компетентни Peace

# 559
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Е, не е баш така... по принцип темата е за устройства за четене, тук-таме и някой с таблет се прокрадва.
julietababy, какво по-точно те интересува за таблетите, за да мога да ти отговоря по-конкретно?

# 560
  • Пловдив
Е, не е баш така... по принцип темата е за устройства за четене, тук-таме и някой с таблет се прокрадва.
julietababy, какво по-точно те интересува за таблетите, за да мога да ти отговоря по-конкретно?

Да де, нали и затова казвам, че повече мнения и коментари ще намери в тема за таблети, а не за четци... не че и тук няма да има отговори, но се предполага, че в правилната тема ще има по-адекватни мнения  Peace

# 561
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Аз лично на такава тема не съм попадала, не знам накъде да дам ориентир.
Може би направо тук:
http://forum.tablet.bg/

# 562
Здравейте! Има ли някой тук да си е поръчвал такъв калъф: http://www.ebay.com/itm/KINDLE-TOUCH-BLACK-COVER-CASE-STAND-WITH … sh=item51ac42f046

И ако да - нещо мито трябва ли да се плаща или само цената на четеца и цената на доставката?

# 563
  • Пловдив
Здравейте, от доста време обмислям да си направя подарък електронен четец, но не знам какво да си харесам, тъй като има много голям избор. Ще го ползвам само за четене на книги. Предпочитани формати: епуб, фб2, фб2.зип, моби, тхт (извинявам се, че не е на латиница, но точно сега ми се бъгна компа). Ще ползвам предимно книги, свалени безплатно от нета. Държа да поддържа кирилица. Добре ще е, ако има възможност за нощно четене, но не е проблем да няма. Четох нещо за инк екран, който е подобен на страница на книга и май това ми харесва. Ще съм много благодарна, ако ми препоръчате няколко модела, от които да си избера нещо добро.

# 564
Здравейте, от доста време обмислям да си направя подарък електронен четец, но не знам какво да си харесам, тъй като има много голям избор. Ще го ползвам само за четене на книги. Предпочитани формати: епуб, фб2, фб2.зип, моби, тхт (извинявам се, че не е на латиница, но точно сега ми се бъгна компа). Ще ползвам предимно книги, свалени безплатно от нета. Държа да поддържа кирилица. Добре ще е, ако има възможност за нощно четене, но не е проблем да няма. Четох нещо за инк екран, който е подобен на страница на книга и май това ми харесва. Ще съм много благодарна, ако ми препоръчате няколко модела, от които да си избера нещо добро.

Има много хубав пост на първа страница от Ледената кралица за четците с инк екран и форматите, които чете всеки от тях. Оттам нататък май всяка марка има модели със и без подсветка за нощно четене.

# 565
  • Пловдив
Здравейте дами! Питането ми е следното. Имам Nook четец- чете PDF,  но проблема е, че понякога шрифта е прекалено ситен или прекалено едър. Чрез настройка на размер на шрифта от самия четец не се получава. Предполагам има програма да се обработи преди да се качи на четеца, но не знам коя е. Моля за помощ.

# 566
  • Бургас
Аз съм с NOOK COLOR не знам твоя какъв е но при мен екрана е тъч и се работи като с всеки андроид, с раздаличаване или събиране на пръстите си намествам размера на страниците, оффф не го обяснявам както трябва, дано да ме разбереш.

# 567
  • Пловдив
С NOOK Simple Touch съм.

# 568
Здравейте дами! Питането ми е следното. Имам Nook четец- чете PDF,  но проблема е, че понякога шрифта е прекалено ситен или прекалено едър. Чрез настройка на размер на шрифта от самия четец не се получава. Предполагам има програма да се обработи преди да се качи на четеца, но не знам коя е. Моля за помощ.
ABBYY FineReader

# 569
Здравейте момичета и момчета /ако има/. Искам да попитам дали някой има електронен четец SONY PRS-505 и ако има може ли да ми обясни как се правят колекциите Thinking
Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт