СЛожих чувала на количката, излязох на терасата да си нагледам прането - ми то вятърът ще ме отнесе
И сега се чудя да излизаме ли или не. Ако не - ш'си приказвам сама тук, щото ми е скучно 
СЛожих чувала на количката, излязох на терасата да си нагледам прането - ми то вятърът ще ме отнесе
И сега се чудя да излизаме ли или не. Ако не - ш'си приказвам сама тук, щото ми е скучно 
Плака много като ми я донесоха, сигурно и е било гадно от упойката
Умря от глад горкото, 12 часа, сега се наяде и е спокойна. 3 седмици ще капем капки и масажчета и трябва да я пазя да не се разболее през тези 3 седмици, че може пак да се запуши.
Представям си как ти е олекнало. Леле, как успя да я държиш гладна 12 часа?

А ММ е зает тези дни и скоро няма да мога да стигна до магазина, най- вероятно чак другата седмица ще отида и ще видим какво ще стане. Те могат да я ремонтират в 30 дневен срок и са длъжни да ми дадат оборотна количка, кой знае каква чукачка ще ми набутат. Та аз затова взех да зяпам колички. Ивка, честита ти количка, това момиче случайно не продава ли и Нуна
Но наистина как издържахте 12 часа без храна?
). Няма белег от БЦЖ и ще ходим другия месец да ни боцкат. Лекарката каза да почвам с 3то хранене- сутрин попара, но ще поизчакам още май.

първо да похваля модела, отлично се е справил и много му отива
Столчето е много симпатично и взе повече да ми допада като визия. Сега клоня повече към Хаук, тези дни ще се реша. Очаквайте продължение

? Или набавяме от сирене, кисело мляко млечните? Препоръчани теми