Отговори
# 75
val_sm болната ми тема. Аз не ги гледам тези препоръчителни възрасти на опаковките. В момента не давам мляко на което пише след 6 месеца например, а Пре

# 76
Лино, няма защо и благодаря!  Hug Между другото тези възглавнички са за Стоке (купихме ги преди да си вземем столче, защото бяха евтини, а сега ги ползвам за смяна  Rolling Eyes). Нашите са по-хубави, но ги хвърлих за пране!  Peace
Койчева, браво на големия мъж!  Hug
Дафи, много се радвам, че всичко е минало добре!  Peace

# 77
Aз мисля до 2 години да си давам мляко  newsm78 Лино много тъпо при вас  Tired
Ех, тая Планета бееееееее, накрая няма да ме дадат, че сигурно не се събирам в обектива  Joy Joy Joy
Днес изгоряяяях  Mr. Green Анди и той ръцете са му черни  hahaha Направи ме луда и щастлива днес това чаве  ooooh! ooooh! от 8 сутринта реве, успяхме да излезем 10 без нещо, прирахме се преди малко и въобще не е спал, само мрън мрън  Crazy Crazy
Блонди, ми да вземеш вечер с твоя мъж да потренирате френския  Joy Joy Twisted Evil Hug
Койчева, супер мерки  Hug

# 78
Lino, каква е причината да не ги гледаш? Може и да си казвала, но нямах много време да чета, в час съм само с последните 2 теми и се извинявам за което.  Blush

# 79
Бюти браво мрън мрън и въпреки това такава разxодка. Ами и аз мисля да давам мляко поне до 2 годинки, ама си мислех след годинката да си е пълномаслено краве мляко, като в началто да е разредено Thinking Няма ли някой да запише поздрава и заради нас, дето сме извън родината Mr. Green

# 80
ооо личи си, че времето е хубаво Simple Smile

Бюти мерси за темата.  Hug

Онзи ден се роди на наше приятелско семейство бебче и съм много хепи Simple Smile Та снощи го поляхме подобаващо. Малката беше със свеки и като се прибрахме в 2 и 30 беше будна в креватчето. А свеки легнала на спалнята и и говори нещо. Тя се изнесе набързо и малката говори до 5 сутринта. Кеф. И в 8 пак добро утро Simple Smile

утре си отивам на село при тате та пак ще ви изпусна.

Дафи много се радвам, че всичко е минало добре Simple Smile  Hug

Сами оххх ужас, бързо да ти оправят количката  ooooh!

Днес направих супичка на малката с картоф, морков, малко ориз и сухарче. Много и хареса.

Лека вечер  Hug

# 81
val_sm aми още в началото акушерката която идваше в къщи след раждането ми каза да давам само Пре до годинката, евентуално 1 ако не се засища, понеже в 1-ца има нишесте. После говорих с педито и всеки път като идем в болницата разпитвам лекарите Mr. Green, те са все различни и все ми казват, че Пре или 1-ца. Чела съм статии, 2-та има скрити захари и от Stiftung Warentest например са тествани, че са ок, но не е нужно след 6 месеца да се сменя млякото. Между другото Блонди беше писала, че 2-та била напасната така както кърмата се променяла. Аз никъде не срещнах такова обяснение. На опаковките пише да се дава на захранени деца. От прочетеното в тази връзка, защото 2-ка не съдържа вече всички необходими на бебето вещества, но когато се дава паралелно с твърда храна, то бебето си набавя всичко.  Абе индивидуално решение си е, заради тези доводи се реших да не давам 2-ка, а тези след годинката по тази логика пък съвсем ги изключвам. Ох много дълго стана Outta Joint

# 82
Ейййй, утре сме си на село и дано не забравя да гледам Планета  Mr. Green

Днес седя и си мисля за попарата  hahaha Има ли нещо полезно в нея, защо всички ме гледат с ей такъв поглед  Shocked като кажа, че няма да давам попара  newsm78 За мен си е накиснат хляб. За да се учат да дъвчат ли се дава, защо  newsm78

Има ли кърмещи мами, на които са изписвали вагинални свещички? Имам ешерихия коли и ми изписаха Гиналгин, лекарката каза, че не пречи на кърменето, но в листовката пише друго  ooooh! И сега много се чудя дали да си ги купя.  Crazy

Как си личи, че времето е хубаво в цяла България  Mr. Green

# 83
Lino, ние започнахме да се храним с Аптамил, но изведнъж диванетата решиха, че не го искат и минах принудително на Милумил, на кутията пише, че нуждите от желязо след 6-я месец се засилват и затова 2-ката е по-обогатена с него. Де да знам и аз. Ние сме на 2-ка Милумил в момента. А аз лично ще забавя киселото мляко, заради моята алергия към млечни продукти, която изчезна след раждането. Всъщност още и маслото не съм въвела, какво остава за кисело мляко. Но ако всичко с бебчо е наред, мисля че пълномаслено кисело мляко е ок като избор.

Аз пък днес им правих супичка със заешко (под супичка разбирайте, сварени всичките зеленчуци и пасирани на не чак толкова гладко пюренце). Та им оставих малко от бульона, Теодора никак не беше очарова от 'тая странна вода'. но пък Санди си хапна с кеф.

И да питам, какви сухари им вземате на бебешоците? Аз още никакви не съм взела, че като започна да чета отзад на опаковката и се оказва, че не е само хляб, ами още куп други неща.

# 84
val_sm за желязото не съм се интересувала как стои въпроса. Обаче кърмата пък да не би да се променя след 6-я месец и изведнъж да съдържа повече желязо. Не, даже обратното нали било. Щом си доволна от млякото, това е най- важното Hug

# 85
  • Обетованата земя
Дафи, защо да не е полезна попарата, има си и сиренце, и масълце, сухарчета, чайче евентуално, мисля че е добра закуска. Аз редувам на Иво разни зърнени, но давам и кус-кус, макарони, ювка, попара, мисля че всички са полезни и дават добър старт на деня.  Grinning
Матеа от няколко дни се плези.  Mr. Green Аз често й се плезя и тя явно повтаря.  Laughing

# 86
Диди, за разнообразие съм съгласна за попарата, но повечето ми приятелки я дават всеки ден, това ми е чудно  newsm78  Как всеки ден ще закусва едно и също. Много по-полезно ми се струва нещо зърнено вместо хляб, пак с масло и сирене.  Peace
Хайде лека ви нощ от мен  Mr. Green  smile3524

# 87
аз имам приятелка която от 3 години дава за вечеря овесена каша.не знам на детето как не му е омръзнало, но си хапва. попара със сиренце, масълце и чай и аз бих хапнала Simple Smile Лека вечер от мен

# 88
Месечинка, браво на свеки. Имало и свестни значи  Simple Smile
Марли и на твоята  Peace

Дейката от вчера пълзи  smile3534 . Какви ли опити не правих да я заинтригувам с нещо, че да се мръдне, а то какво било - количките на БАТКИТЕ  ooooh! . Забравили ги на дивана, а тя като ги видя и направо се изстреля - все едно по цял ден си пълзи. И после се заигра с тях, и така поне половин час, а на нищо не обръща внимание за повече от 15сек. Аз си мислех на художествена гимнастика и балет да ходи, а тя към дрифт върви.

Ивка, честита нова количка.

Васето, много сладурско столче. Харесвам дървените столчета и с момчетата имах такива, но сега една приятелка ми даде нейното и реших, че ми е по-важно да я зарадвам, отколкото да взимам ново .

Дафи, браво, че е минало без проблеми. Хайде след три седмици вече всичко да е зад гърба Ви.

# 89
  • Обетованата земя
И аз забравих да поздравя Дафи за успешната процедура! Отдъхни си!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт