Отговори
# 90
Добро утро,
СамиМами, жалко за количката  Tired
Дафи, право за очето, дано повече нямате проблеми.
Васето, ама той Неско го разкрасява това столче и изглежда много по-хубаво като е в него  Heart Eyes
Ивка, честита количка!
ВикТанДея, честито ви пропълзяване  Grinning

Времето и днес май ще е хубаво, пия едно кафе и подреждам на бързо къщата и излизаме, че много добре ни се отразяват разходките.

Слънчев ден на всички!

# 91
Добро утро.

Днес ме събудиха рано-рано и вече сме готови за разходка, след малко отиваме да проверим дали наистина е топло или изгледа от терасата лъже. Ще сме 4-мата към Морската и центъра, ако някой е по дестинацията може да гледа за двойна количка в зелено и черно. Т.е. ако ви иде да кажете "Тая лудата как е тръгнала с трите деца" може би съм аз.

Вал, добре са децата, вървят с около 500-600 грама разлика в полза на Алекс, имат основни умения за придвижване по дупе/корем или както успеят, хапват си доста неща, най-много обичат кашите. Всичко е наред при нас, намерих приложение на стоежа на крака на Алекс - по-лесно му обувам панталоните.

АМ ще им давам поне до година и половина(ако искат), дъщеря ми го отказа на 1г3м. Те може и по-дълго да го хапват.

Лек ден от нас, излитаме.

Последна редакция: сб, 13 апр 2013, 09:41 от Five magnificent

# 92
Та в този ред на мисли, мамите които дават АМ(Блонди, Бюти, Ивка) да не изброявам всички, до кога ще даваме АМ? До годинка? И после какво правим, даваме разредено краве мляко newsm78? Или набавяме от сирене, кисело мляко млечните?

Лино, идентични са млеката, да. Няма кой знае какви съществени разлики  Simple Smile

Относно въпроса ти по-горе - аз няма да давам мляко номер 3, специално на Лактана то е с ябълки, протокал и банан  Rolling Eyes Но ако Камелия го пие, ще взема след годината Киндер.

За млеката и друг път съм ти казвала да си поръчваш през интернет, лесно, сигурно и удобно  Hug

Дафи, радвам се, че мина и замина. Излизането от упойка е ужасно. На Криско като му вадиха сливиците и като ми го донесоха.... стана ми лошо и щях да припадна, изгониха ме на двора  Rolling Eyes

Месечинке, според мен ако детето е жадно ще си пие и с биберон. С лъжичката мисля, че пие като играчка и занимавка, а не, че е жаден  Simple Smile

Файв, брои се, но до захранването.  Simple Smile

иглуб, сега се загледах в обръщението на Сами. Иглуш ли си или иглуб?  Laughing

Вал, супер за бисквитките, ще пробвам и аз значи   chef За млеката - до 3 годинки макс. След това не бива да се пие прясно мляко  Rolling Eyes

Лино, а ти защо си така предубедена и страхлива за млеката?  Thinking В 1-та няма нишесте  Naughty

Дафи, попарата е традиционна българска закуска. Не си длъжна да я даваш. Не е само накиснат хляб, защото има сирене, масло и захр. По принцип. За мен много по-добра алтернатива са всякаквите зърнени закуски, на които също могат да се добавят масло и сирене.

# 93
ДОБРО УТРО  Simple Smile

Едно,бързо записче,преди разходка   Nature Sun With Face

ДАФИ,много се радвам,че всичко е минало добре  Hug

БОБЪРЧЕ,къде се изгуби,по разходки  Wink

За попарите,съм за  Peace и ще правя такива,но още не съм въвела сиренето и маслото.Купила съм и грис и кус кус и юфка по нататък и така..
Да ви споделя,че от както започнах да храня малкия сутрин към 10ч.с твърда храна,защото до сега го кърмех в този час,детето спря да се буди в 2.30ч.от 1мес.близо беше ,като часовник и ревеше и беше ужас Confused дано не почне пак да се буди,че аз още скачам,като ужилена  през ноща да видя спили,а той си спи сладко.Буди се към 5-6 яде и спи до към 9  Praynig дано така си остане.
Купих му дет.бисквитки на АПТАМИЛ и как ги хапва,не им дава да мръднат,смуче си,гризка си,много му харесват,като му дам коричка хляб и нея я стопява направо  Simple Smile
Моето дете, е като хипнотизирано от рекламите  Shocked започнат ли,закривам му с ръка пред очите и той се помества и изнича,отстрани да гледа.
Сега отивам да се храним и да се оправяме да излизаме,времето е прекрасно,най-накрая и при нас е пролет,дочакахме слънце   Nature Sunny
Приятна събота на всички  Grinning

# 94
Лино, идентични са млеката, да. Няма кой знае какви съществени разлики  Simple Smile
има има, Аптамила е почти 4 евро по-скъп Whistling Добре де защо така, аз си го обяснявам само с това, чре едното е за по-бедни, другото за по-заможни.
Да не във всички 1-ци има нишесте, в милумил май няма преди като съм гледала, ама няма значение, вече сме на етап в който май само в кашите слагам.
По интернет не искам да поръчвам храна за дребен, малко съм психо Crazy
Блонди ти беше писала, че си правиш кашата със 170мл АМ май. Ами колко грама каша ти излиза? Това е супер много. Аз от 130 мл АМ изкарвам 200гр Thinking
Какво е пък това Киндер?Блонди значе ще даваш през втората годинка Лактана 2 ли? Сега ги видях киндерите, ама те са за над 2

# 95
Деситка, под кус-кус визираш дребните макаронки, дето им казват кус-кус в Бългаия или истинския кус-кус  Laughing

Лино, много си психо май  Joy Нали са опаковани кутии, абсолютно същите, които са и в магазина  hahaha Да не би доставчиците по интернет да си ги правят сами и да им слагат нещо вредно и различно  Joy

Кашата - да, слагам 180мл вода с 6м.л. мляко и като досипя кашата става 200гр.

Киндер са за деца над 1 годинка  Peace

# 96
Да бе знам, че са си същите млека, ама  Rolling Eyes
Киндер ги видях да и намерих една статия от миналото лято където пише, че висшия съд  Crazy са принудили 15 производителя да си изземат продуктите или дa ги обозначат правилно, понеже ги рекламират грешно. Били по-зле и от кравето мляко. Спирам по темата млека Peace
Времето се очертава топло, дано и ние да намажем с разxодка днес Simple Smile

# 97
Киндер ги видях да и намерих една статия от миналото лято където пише, че висшия съд  Crazy са принудили 15 производителя да си изземат продуктите или дa ги обозначат правилно, понеже ги рекламират грешно. Били по-зле и от кравето мляко. Спирам по темата млека Peace

Е, разкажи, де, защо?  Thinking

# 98
Класирам се на 7ма страница.....  Whistling
Малкото докато спи,а голямото е някъде по двора  Mr. Green Аз съм на късно кафе...ама май такива ще са оттук нататък.

Изтървах ви жестоко и няма да се опитвам да наваксам,че почна ли да чета назад още 2 теми ще минат.

Набързичко за нас...докато тече промоцията  Whistling
Явор си върна всички възможни нощни хранения и като по часовник ревва точно в 2 през нощта.Иначе нищо ново и съществено в развитието му - много е любопитен,сдоби се с мрежичка за плодове и оправя по една ябълка на ден. В понеделник сме при педи и ще почвам месото.
На улицата сме 3 мами - мой юнак е най-големия,и поне си имам компания за разходки.
Къщата влиза в ред полека лека,но не си давам зор.Като е хубаво времето зарязвам всичко и сме по вън постоянно.
Иначе всичко е нормално.....да чукна да не урочасам работата  Whistling Свекитата слушат  Whistling Даже днес свекито ще ни води на разходка ,че сме останали без мъже и ще си бием камшика.  Laughing

Онзи ден като идваха да ни пускат интернет един зевзек вика на гаджето си "муцкаа....аз съм по заявка ама найш ли къде /тука усетих че особено много иска да се похвали/ - там където асфалта е мек и чичопетковците са много "  Joy Трябва така да се тагна у фейса  Crazy

Та така ...муцки  Sunglasses Wink Незнам колко ще съм редовна....то и Цветница наближава и май ще забягваме на някъде ...изобщо лудницата е пълна  Crazy

Хубав уикенд от нас  Sunglasses

# 99
Блонди две дълги статии са, не ми се превежда,ще ти ги пусна ако искаш, заради съдържанието, захар  и обичайните екстри, нямали толкова калции колкото рекламират, дори по-малко от кравето мляко. Извода абсолютно подвеждащи за родителите и на 100 процента ненужни за детето. По-добре краве мляко. не знам какво са предприели фирмите, дали ги рекламират по-друг начин. Не ме и интересува, за мен всичко е само правене на пари Stop
Четох една интерестна статия за това как индустрията ни манипулира мозаците още от малки и как нарочно слагат определени съставки като ванилия и други за да може да привикнем към вкуса и по-късно съответно да купуваме сладкото и вредно Twisted Evil и те така

# 100

Това на Лудница лафа или не?  Joy Какво стана с това момиче?  Thinking

Не ми ги пускай, от немски нищичко не отбирам  Crazy

Знам ти мнението, че всичко е правене на пари. Но по твоята логика това важи и за Пре млеката, които даваш. Все на нещо трябва да се спрем. Ако от 1 и 2 млеката правят пари, защо пък да не правят и от Пре?  Wink

Тук педиатрите също препоръчват да се мине след годинката на обикновено краве мляко. Доколкото то обаче е истинско.  Rolling Eyes Пари и от него правят, като го продават  hahaha

# 101
И аз се чудех на кой е лафа
не съм съвсем съгласна с коментара ти, има как да се избегнат някой неща на всеки етап от живота Hug
От вчера си чатя в темата Crossing Arms

# 102
Изкъпааааааааааах сеееееееее bath   dance  вързахме ръката с едни шалове и се покиснах. Не е истина какъв кеф е  Joy
уф, хайде да го махат вече това  Blush
иглуБ съм Simple Smile

Муки, ехе 3 майки, с които да се разхождаш си е мечта направо Simple Smile дано си допадате.

Аз сама и безцелно хич не обичам да излизам, ако имам компания може да е безцелно, но ако съм сама си измислям програма :Simple Smile)))

# 103
  • До морето
ИглуБ, извинявай, аз винаги съм те чела Иглуш Embarassed и даже май и друг път съм се обръщала така и ти не си ме поправяла, трябва да ти купя бала риза  Wink Иначе Количката не може да сгъва както е с кпша, за по голяма сигурност било, това ни го обясняваха още като я купувахме! Аз продължавам да съм в дилема, едни познати ми предлагат Нуната си, да я купим де, ама е лилава  Rolling Eyes

Муки, честита нова къща, липсваш тука, да знаеш!

Така и така сте почнали млеката, да питам тези, които кърмят - постоянно всички ми казват, че или трябва да го отбивам сега или чак на есен! И аз вече почнах да се замислям, то за да го отбия първо трябва да го науча да пие мляко и си мислех да купя единичка? После пък се чудя що да го отбивам и въобще едни такива дилеми в мойта куха картунка  Rolling Eyes

Снощи сънувах Биби, на Сами му беше запушен носа (наистина) и аз в просъница сънувам, че трябва да го заведа при БИби, която е "РИНОЛОГ" и ще го лекува! Само че отивам в кабинета и заварвам Пепи и Сашко, а Сашко е с табелка "Ринолог" на врата и аз си викам " Е, хубава работа как може да остави децата да лекуват хората, те още не са напълно обучени!" Joy Joy Joy

# 104
После пък се чудя що да го отбивам и въобще едни такива дилеми в мойта куха картунка  Rolling Eyes

Ама, как ще го отбиваш, я не се излагай  Twisted Evil Елсън, бързо идвай да ме подкрепиш  Grinning

не съм съвсем съгласна с коментара ти, има как да се избегнат някой неща на всеки етап от живота Hug

Абсолютно е така и те подкрепям напълно. Но залитането в крайности, както е при теб, също не е добре  Hug

Общи условия

Активация на акаунт