Отговори
# 660
  • София
 smile3533 почти ви стигнах, ама утре даже ще ви задмина. на 42 стр съм  newsm44

Ей момичета, много, много благодаря  Heart Eyes за вниманието към мамин златен. Много ми стана приятно Party
Той е по-добре, не спира да се хили като зелка, но и все още подкашля. Абе ще се оправи къде ще ходи  Heart Eyes. Много реве от инхалациите, и е толкова силен... едвам го удържам  ooooh!
За протокола - още не лази  Mr. Green

Иначе ходим по разходки, ама самички, докато оздравеем, а в петък Плами не ходи на градина и тези 3 дни с двете деца не остана време даже да ви изчета. Мамите с 3 деца - шапка ви свалям  ooooh!

приятни сънища, утре ще ви дочета  Hug

# 661
Ха, позабавлявахте се с моето свеки, а?! Ама и аз съм една лоша наистина, колко много неща искам!  Embarassed
Дребният днес си хапна агнешко, подготвям го за Великден!  hahaha Ама то готово пюре, пък на мен всичките готови месни ми докарват на едно и също, + агнешкото, което уж има по-особен мирис. Но то пък вярно, че месото вътре е колкото грахче сигурно. Още малко и другият месец ще заредя фризера с домашно пилешко, заешко, агнешко, а до тогава ще трябва да се доверя на купешките.  Peace
А карта за ДМ имаме още като се роди дребното - бяхме с него в магазина и те ни питаха дали имаме, защото го видяха каква е мишка. Не, че сме я ползвали много де. И сега няма да си купя пюрета, защото зеленчуковите аз си ги правя.  Crossing Arms
Уговорихме си час за педи - в сряда и ние ще се отчетем с мерки!  Rolling Eyes
Ей, вие наговаряхте ли се за тези гости? Половината тема сигурно е цъфнала! Ама Месечинке, виж как правилно се усети ...  Peace
Сами, благородно ти завиждам за покупките!  Peace
Фери, ма много сте красиви!  Heart Eyes
Бютка, забравих да кажа, че си страшна мацка на аватара!  Hug
Ивка, Неско до сега никога не е имал сополи! А венецът на трите зъба отгоре му е така надууууут ... и на върховете е побелял, но не излизат и не излизат.  ooooh! Е, и той не се оплаква.

# 662
Какви са пък тези ядки сега ooooh! Ох едвам ви догонвам в това захранване
Марли ми ти няма ли да минеш през магазините в Германия, те намаленията почват
Не казахте за зъбките как ги почиствате
хайде лека от мен

# 663
Лино, тъкмо се чудех какво още щях да казвам ... Ами срам, не срам - аз не ги почиствам! Трябва ли?  newsm78

# 664
  • Варна
Аз пък купих една четка за зъбки от ДМ щото страшно ми хареса, нищо че няма зъби за чистене ама има четка поне от месец Joy
Марли,
първи цикъл ми е, да и ми е сууупер отврат, нито ме боли, нито нищо, но така се чувствах като тийнейджър, когато ми идваше за първи път, много противно било бе, как съм го търпяла всеки месец това, че и ще го търпя занапред Whistling
Иве,
може и от зъби да е, чела съм, че при зъбоникнене секретите се втечнявали или нещо подобно.
Вивиен,
точно така, промоцията се отнася за малките зеленчукови пюрета, то си го пише в брошурата. Аз така и не съм изкарвала тази карта за намаления, към четвъртък ще ида, тогава ММ получава заплата Twisted Evil
Уф, моят син не стига, че през 90% от нощта спа в ръцете ми, а аз поседнала на дивана ами и в 6 реши, че вече не му се спи Tired А мен цяла нощ ме боля гърлото и е пълно с храчки, гласът ми не излиза. Втора нощ е така, денем няма нищо, а нощем е ужас. КАкво е това чудо сега? Довечера ще се обадя на личната, не издържам повече, сто на сто ще ми изпише някой АБ, но явно ми трябва помощ отвън, не мога да се оправя сама и това е Tired
Борислав се е надрал яко по лицето, от новороден не беше се докарвал така. Ей, голямо ръкомахане е било по нощите.
Ох, и аз искам шопинг, но най-много някой потник да намажа, друго надали...

# 665
Добро утро  Hug
Ааа, Фери, Кашпи, трудно ми беше, ама професионалистът си е професионалист  Joy Joy
Хаха  Blush
Ух, ние пак кофти нощ имахме, Анди плюска 3 пъти през нощта, рева..чак през нощта викам на ММ, че се чувствам виновна, че ми реве така детето и сигурно дето много чета и за захранване и кво ли не и това правя грешно, сигурно има колики и го боли от това дето яде, знам ли и аз вече  Cry Cry Cry  почти на 9 месеца ще стане и вместо да се държи по-добре той като новородено  ooooh!
Лино, нещо те сънувах, ама забравих  hahaha
На Анди като му пораснат зъбите мисля да взема на Ненадент паста за зъби, може би и четка, но имам една на Нук дето беше в коплект с гризалка, та може нея да я пробвам..ама квото е шило, ще видим дали ще ми даде  Mr. Green
Абе днес мисля да мятам пилешкото/домашно/, ама имам едно готово пюре, в което има праз, трябва ли него отделно да го въвеждам или мога да смеся пилешкото с това зеленчуково пюре?  newsm78
Бобърче, пратих ти покана, но ми пише, че вече си поканена и не ми дава  Cry
Фери, нямам търпение вече да идва другата сряда да си ходим във Видин, от една страна ми е притеснено, защото не знам там как ще се оправим, горе-долу Анди като си ляга трябва да съм до него, пък той ще спи на втория етаж, няма да мога да сляза долу при мама сигурно..пък и ново място, докато заспи сигурно ще му е терсене, ама ще се оправим. И диетата се надявам, че няма да наруша много, ама покрай видинските вкуснотий не знам  Mr. Green но пък от друга страна - при мама  Heart Eyes тя го е виждала Анди последно май като беше на 2 месеца, мишка, мишка, сега кой знае колко голям ще и се стори  Heart Eyes и има да реве после като си тръгваме  Confused
Ивка, при нас от зъбите имаме кашлица и сополи, въпреки че вчера моят зъболекар каза, че сополи абсурд да са от зъби, виж температура по-можело  newsm78
Месечинке, дано се оправяш по-бързо  Hug и сори за лошата нощ и ние тъй бяхме  Hug

# 666
Добро утро   bouquet
Бобърче, меря улиците, ама из квартала. Добре, че има повечко майки, че да не е скучно Simple Smile И аз с никой не съм се запознала официално  Embarassed
Коралче, на какви ваксини сте днес?
Мама на Рош, честито лазене  newsm32
Бюти, как си днес след упокойката? А този лимец как ще го правиш? Ще го киснеш във вода и ще го пасираш ... или ... ? А, и Ицето плюска три пъти тази вечер, а като новороден си спеше като пън ... бебешка му работа  Crazy
СамиМами, завидях ти искрено за покупките  Hug
Еййй, Фери, страхотен Криско ... и в тази зелена морава ...  Heart Eyes
Тайра, къде по морето ще сте?
Ивка, дано да са от зъбите тези сополи  Praynig

Никой ли няма уред за готвене на пара?  newsm78

# 667
Ей, и аз забравих да кажа, че Криско е прекрасен, и мама, и тати също  Hug
Вал, ми да ти кажа той Анди става към 7 часа, така че може би и ние ще успеем по-рано, ако се уговорим нещо, ще ни е по-лесно, ако искаш 9 часа?  Hug
Хриси, ще го кисна да, после ще го варя и мисля първо да го пробвам така дали ще го яде, ако му е едро ще го пасирам, ама не ми се иска много  Mr. Green
Аз нямам уред, от решетките имам, но с второто живот и здраве може би ще си взема на Авент уреда, че направо на едно да пасирам и да варя  Mr. Green

# 668
Бюти,   bouquet
Аз искам да купя за нас уред за готвене на пара, че много ми хареса как стават нещата на малкото в неговото си уредче. Та ако някой може да ми препоръча модел, ще съм благодарна  Hug

# 669
Бютиии, не складирай толкова зърнени, ще завъдиш гъгрици  hahaha

Фери, много сте хубави  Hug
Скрит текст:
Бютката най-много да му го отхапе  Mr. Green Аз не бих се пъхнала в схваната уста  Laughing

Вивиен, ПРЕ мляко е за ПРЕждевременно родени, за недоносени. Не е подходящо за нашите големи бебета  Simple Smile

Ивка, при Камелия и двете зъбчета излизаха със сополи, третото не. Сега нещо я чувам, че пак ми гъгне, да видим  Crazy

# 670
Добро утро!

Днес за закуска Дани хапна пасирани макарони със сиренце, масло и малко мляко. Е, определено повече му харесаха от попарата и почти ги изяде. Ама явно още не е съвсем наясно, че сутрин яде твърда храна и е доста разсеян. Rolling Eyes

Бюти, нещо не стана работата с адването към групата  Sad И аз какво направих не знам.  А за пюрето, то колко праз ще има вътре ? Предполагам можеш да го дадеш.
Хриси и аз съм с решетка, става бързо и лесно, но вероятно с уреда ще е още по-добре.
Месечинка, абе много болести, много нещо при вас  Hug
Васето, айде вие открихте Великденските празници с агнешкото  Joy За картата на ДМ и нас така ни прилъгаха в началото. Ама то реално рядки има такива промоции./ не че ги следя редовно, че да знам кога са /

Напекло е слънчице, май ще става за разходки днес  Whistling

# 671
Здравейте, сестрици  Mr. Green липсвах ли ви  Whistling
Ние в неделя се прибрахме от БГ, сега имам да чета, четааа  Blush Blush тема и половина  Tired
Не знам дали ще ви настигна, за да коментирам по темите, ще  ме извинявате, ама те темите може да не са актуални вече  Tired
Ще ви питам нещо  Blush Тази бананова каша на Хипп ( вчера я видях в магазина) дали съдържа глутен  newsm78 в смисъл, тя е млечна каша, ама аз вече въведох глутена и й давам коричка хляб, домашен, правя го да става за нея, с минимално количество сол  Blush И като се въведе глутена може ли да се дават други каши, тъй като давам хляб  newsm78 Много объркано го написах, дано някой ме е разбрал  Tired Blush
И друг въпрос, знам че всичко сме коментирали, ама като дойде време за действие и ми е тъмна Индия  Embarassed Значи, като въведем месото, всеки ден ли се дава, както зеленчуците или през ден  newsm78 знам че има почивка, между видовете месо, аз говоря за един вид  newsm78

Сега набързо малко за нас-
Малката е голям дивак, иска да ровичка навсякъде, да яде всичко  Shocked, което докопа, вече си мие ръчичките като й пея "Хей, ръчички, хей ги две "  Laughing опитва се да става, да лази. Зъби нямаме още  Whistling
В БГ бяхме болни, 1 седмица на 4 различни доктори с 4 различни рецепти, дадох 200 лв. на лекарства и доктори, ама здраве да е, сега сме по- добре Praynig С паспорта имахме проблеми, водих болното дете 2 пъти до Благоевград, съсипахме се и двете. Беше кошмар, вечер ми спеше в ръцете, ако успеех да я сложа на леглото, трябваше да я държа за ръчичката, толкова беше стресирана от цялото пътуване  Cry Cry Кръст не ми остана от друсане, защото тя не признаваше никакъв друг метод за приспиване  Tired Ама, мина  и замина, на връщане в самолета грам не рева, като заспа на излитане и я събудихме на кацане  Heart Eyes у нас като почна да играе, да се смее, крещи, направо не повярвах. Милото, искало си е в къщи  Heart Eyes
Сега ще стана, че имам сумати работи за вършене, пералнята от неделя не е спряла да работи  ooooh!

# 672
  • София
Бютии, бързо виж Гала с каква рокля е, трябва задължително да имаш същата Hug Прекрасна си на аватара и честито за кг Flutter А и честито втори зъб на пандата Heart Eyes
Фери, и вие сте много красиви Hug
Иве, според мен (и според книгите) по-възможно е да е съпроводено с хрема, от колкото с температура и разстройство! Peace Бързо да се оправя Вели Hug
Сами, честито ти покупки, много изгодно си минала  Flutter
Чета за разни паяци, за снимки, но нищо не мога да видя и разбера, малко съм дискриминирана Crossing Arms

# 673
  • Добрич
Ивка, според мен е мит това, че зъбоникненето може да е причина за  хрема и ми се вижда странно как някои педиатри приемат сополките за нещо нормално. Може би да има някакво временно отслабване на имунитета, знам ли. Аз лично не бих се успокоила, ако педи ми каже, че са от зъбите сополите или температурата.  Rolling Eyes

# 674
Белверде, абе аз я гледам Гала, и чак като ми каза видях, че е с пандички роклята  Heart Eyes Heart Eyes супер  Hug
Бобърче, не знам  Cry ако искаш ме добави във фб - Анна-Мария Аргирова, ще те приема като приятел и ще те добавя, друг начин освен по имейл и като приятел няма май  Cry
А нали знаеш, че в прясното мляко няма нищо полезно и го дават поне след 1 годинка, прави му я без мляко попарата, мой съвет де  Hug
Марли, и аз не знам да ти кажа - ама пък му слушаха и гърдичките, и гърлото не му е зачервено, от кво да са тия сополи и кашлица тогава  newsm78
Блонди, има ли мъж дето не би си наврял..достойнството в нечия уста, независимо дали е схваната или не  Mr. Green Mr. Green
Тарантулке, добре завърнала се, съжалявам, че сте били болни  Hug

Общи условия

Активация на акаунт