Отговори
# 675
Бюти, какво реши за млякото. Аз се образовах досега за Хип 2 и ще минем на него, като свърши Лактаната. Има си всичко в него, и като плюс пред Лактаната няма нито нишесте, нито аромати, нито малтодекстрин  Simple Smile

Тарантулке, банановата каша ако е оризова е без глутен, ако е пшенична - е с глутен, от това зависи. Хумана мисля, че имат и с глутен, и без.  Simple Smile

Почивка между месата не мисля, че има нужда да се прави. А дали да се дава всеки ден или не - по преценка на майката е, няма правило.  Peace

Марли, абе и аз така си мислех, ама явно може  Simple Smile За мен хрема е по-логично, отколкото разстройство например  hahaha

Вчера видях бебето на съседите, 1 месец е по-голямо от Камелия, ауууу, няма такова бичé  Shocked Облечено в розово, толкова напращяло, че очите му се затворили, имах чувството, че ако го боцна с пръст ще се пукне и ще отхвърчи  Joy

# 676
Блонди, благодаря  Hug  bouquet А, като й давам коричка хляб, мога ли след обяда да й давам от тази каша?  newsm78 видях, че е оризова... Rolling Eyes
Бюти  Hug
Моето човече се излюпи, а аз уж щях да оправям в нас  Embarassed

# 677
Защо да не можеш  Hug

# 678
  • Варна
Хахахах, Блонди, чак си го представих - Пук!... Фссссс.... Laughing
Тарантулке,
защо да не може?
Мойто чааве и то се излюпи преди малко - доспа си час и половина, аз да му мисля оттук нататък Laughing Хапна и го сложих в бънджито, сега подскача докъдето стига и вика Брррр, Ииииии, Ррррр, Прррр, Юхуууу hahaha

# 679
Мисля, че имам 267 сек. преди Явор да се събуди и ще ги прекарам с вас, пък  Hug
Цял ден вчера скитосваме, нетипично за домошари като нас, ама денят отлетя неусетно  Rolling Eyes Почнах да разбирам майките-скиторници  Party
И ние сме със сополи, пак  ooooh! Мисля, че бяха опровергали това, че при никнене на зъби има сополи, температура и други екстри, по-скоро както Марли е написала - тогава имунитетът спада  Peace
Днес сме на консултация, малко я забавих, ама бщх изключила, че трябва да ходим, после педи беше в отпуск та чак днес. Дано да няма изненади, само предполагам, че няма да ни види мантуто, понеже аз не го виждам, ама знае ли човек  Rolling Eyes
Ще я питам и за въртенето на главата преди заспиване. Пак ще я питам де, че на 7 месеца я питах и тя каза, че е нормално и е ритуал от негова страна, ама на мен не ми изглежда така- така силно я върти на двете страни, че ми става мъчно  Confused Абе само поводи за притеснение си измислям  Sick
Жена, ти пък Хип за АМ сега  Shocked Не за друго ама и аз започвам да се замислям за смяна. Казваш, че повечето АМ 2-3 са почти еднакви, ама защо такава разлика в цените, тогава. Хуманата реално е на 1/2 от цената на Лактана, това DM-ско AM също  newsm78 Защо така  newsm78 Не е към теб въпросът, просто се чудя, едва ли е само маркетинг  Rolling Eyes

И към мамите, които се фукат с кротки деца - и аз бях от вас, сестрииии. Имах спокойно детенцееее  Sunglasses Ама като откри, че може да стъпва - гледайте какво гърбене и
Скрит текст:
гъзене
практикувам в парка. Вдигна ли го от количката - край, няма сядане. Само цвърчи да стъпва и гони гълъби, рови в боклука от люпени семки  Sick, лапа облегалката на пейката, абееееее подмениха ми детето  Blush

# 680
Вчера видях бебето на съседите, 1 месец е по-голямо от Камелия, ауууу, няма такова бичé  Shocked Облечено в розово, толкова напращяло, че очите му се затворили, имах чувството, че ако го боцна с пръст ще се пукне и ще отхвърчи  Joy
rotfImbo rotfImbo rotfImbo

тарантулке, аз не съм правила кой знае каква почивка между месата, по 3 дни въвеждах нещо друго между тях.

Ивка, дано сополите да са от зъбите  Hug И на Ина и тече отвреме навреме нослето, от 2 седмици чакам зъби, ама нямаааа.

Тефи, и Ина си върти главата много бързо наляво, надясно преди да заспи  newsm78

Абе тази млечна каша много сладка ми се струва, чак на мен ми е вкусна  Mr. Green Но пък Ина не я одобри особено  Crazy

Вместо пъзел за земята купих едно килимче, което уж е изолирано отдолу, че сме с теракот. Е да ме пита човек за какво и го купих, тя не стои на него, обикаля целия хол влачейки се и събира боклуците от земята с олигавените си ръце, всичко така хубаво полепва, като прахосмукачка е  hahaha

# 681
Блонди, Тефи, аз мисля с Хумана да сменям  newsm78 наистина цената на половината на Лактана ме блазни  Flutter
Блонди, пуккккккккк  Mr. Green
Дафи, то така става - лазят навсякъде само не там дето ти искаш  Mr. Green моя пък постоянно си дрънка главата в стъклото под телевизора, на етажерката, и как не разбра и всеки път реве не знам  #2gunfire

# 682
обикаля целия хол влачейки се и събира боклуците от земята с олигавените си ръце, всичко така хубаво полепва, като прахосмукачка е  hahaha

Joy Joy Joy

Мъжо, ми и аз не знам вече какво да взимам  Crossing Arms Де да знам що има такива разлики в цените. Донякъде ще да е заради името. Но неминуемо и качеството играе роля. Предполагам. Вече и аз не знам  Rolling Eyes Като им чета съдържанието - все са един дол дренки  Crazy

Хуманата е по-евтина, да, но пък със сигурност е чудесно мляко  Peace Мандарин е на Хумана, я, какъв е хубавец  Grinning

На Хип не ми харесва, че всичко е в една обща, голяма метална кутия, а не в две отделни опаковки. Оф, ще ходя за Милумил без ванилия явно  Crazy Въпреки, че ние май ще си изкараме до юли с тия 6 кутии Лактана и направо ще продължа с нея в БГ, пък после ще го мисля.  

Мъжо, пак към теб, за главата - няма от какво да се притесняваш. Твоята жена, сиреч аз  bowuu така си я въртях, от бебе, та до... хм... късничко беше, щом си спомням  hahaha със сигурност ходех на училище  Mr. Green което не значи, че и Явката ще е така, но те успокоявам, че при много деца го има. Бяхме писали преди пак тук, не помня по повод чие бебе. Бяха обяснили, че се случва при по-емоционалните натури  Hug

Тия дуети на Хип били по 160гр  Close

# 683
  • Обетованата земя
И аз мисля за сополките като Марли.  Peace
А за прясното мляко, не че не е полезно, полезно е, но се препоръчва да се изчака, защото краве белтъка в него е най-силен. Аз ще го включа след година и половина-та, живот и здраве. Simple Smile И казват ,че след 3 годинки вече човешкия организъм няма ензима лактаза, който разгражда казеин ли беше в млякото и затова след 3 години не се препоръчва. Аз също го избягвам. Сигурно с ензимите  и лактазите написах големи глупости, ама по спомен.  Mr. Green Blush

# 684
Дафи, така е! Моят е същия - влачи се по корем по ламината , само някоя брадва му липсва да е като във филм на ужасите ...  hahaha Аз съм му постелила 2 олекотени, ама не се задържа много върху тях.  Peace
Белверде, никой не те е пренебрегнал, душата, снимките са тук в темата - Блонди, Файв и Фери са ги пуснали!  Peace
Бобърче, оправяй се във ФБ, че да можем да ви видим какви сте хубавци!  Hug
Месечинка, дано бързо ти мине!  Peace
Фери, дойде ли ти банския? Ще споделиш ли как е - дали ти е добре като размер, материя ... Много ще съм ти  благодарна!  Hug

Последна редакция: вт, 23 апр 2013, 11:47 от Vaseto29

# 685
Йеп Йеп,привет Mr. Green
Да се появя преди да зачезнем с Рош на разходка  Heart Eyes

Белверде,ето тук  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=714733.570 Блонди е показала сладка Кам с какво играе  Hug
Ивка,не съм на 90-дневната.Ходих на диетолог и ми направиха режим на хранене Whistling 2 пъти седмично имам плодово-зеленчуков ден Shocked Имам доста килограми за сваляне и затова по-строги правила за мен Mr. Green
Аз имам нагледен пример-дете,вдигащо 40 градуса от зъби,така че може и сополки да има от тях..Знам ли  newsm78 Дано Велито се оправи бързо Hug
Тарантулка,добре дошла отново   Heart Eyes Бързо да оздравява и бейби Тарантулче  Hug

Тефи,Рош като е сънен и иска да заспи си мята така главата.Не знам кой беше постнал тук,че ако детето се приспива люшкайки го,така си въртяло главата  newsm78 Но пък от 2-3 дни Рош започна да го прави и като е буден.Ще чакам да видим вашият педиатър какво ще каже  Peace
Блонди,до декември месец купувах Хип Комбиотик,беше голямата опаковка в 2 отделни опаковки в картонена кутия  newsm78

Оххх,сега чета Месечинка пише,че месото се увеличава на месец с 5-10 грама.А аз от вчера давам пуешко с тиква и картоф.Общото количество месо е 15гр,въведох вчера около половината.А съм си взела чисто пуешко и смятах след това по половин бурканче да смесвам със зеленчуци.Ама добре,че Месечинка спомена...И сега..Колко количество месо трябва да приема?
Елвирка,радвам се,че Брани е по-добре  Hug

И аз не мия зъбите на Рош  Mr. Green
Фери,много хубав Криско  Hug А мама каква чаровница е  Heart Eyes

Да ви кажа все повече се замислям дали за лятото и плажа да не взема това http://ohoboho.net/detska-kolichka-bagi-sun-bertoni.html

Охх,ще ставам,че трябва да пооправя,докато Рош спи и след това да палим и айдееее мит мит мит

# 686
Привет,момичета,мерси за отговорите Hug
И на мен ми се струва логично при никненето на зъбите да спада имунитета,сигурно има някаква връзка.
Ние имахме кошмарна нощ,до 1 часа спа горе-долу,после се почнаха едни ревове на всеки половин час,горкото,спи и пищи,явно я болеше нещо.Днес венеца не е толкова бял вече и зъб няма Cry,а сополите си стоят.Иначе си е весела,хапва си нормално,ама за всеки случай ще я заведа следобед да я види лекарката,че ми е притеснено.Имам чувството,че аз я разболявам,все не ми се струва подходящо облечена навън-в колата се изпотява,като я изкарам я лъхва вятъра и е готова.Вчера я изкарах само по боди и едно тънко якенце и пак беше потна.
Тефи,за въртенето на главата не се тревожи,Велито редовно се приспива така в количката.Питах лекарката,каза,че е нормално,по-емоционалните деца го правели.
Елвирка,радвам се,че Брани е добре вече.
И да питам нещо-нали в месните пюрета не се слага АМ допълнително,а може ли масло да сложа при пасирането newsm78

# 687
  • София
Здравейте мацки  Hug
Блазе ви как си спазвате диетите  Peace Аз не мога,преди ми беше много лесно и пролетта почти не ядях дори и си свалях каченото през зимата,но сега и аз съм вечно гладна,гледам да се ограничавам,но нещо пак не става  Blush
Хриси попринцип ходим в Поморие,но не ни пречи да отскачаме с колата до Бургас,Несебър и останалите близки градчета  Whistling
Аз месо на Емма давам всеки ден.Така си прецених,понеже от чистите зеленчукови тя почти никое не харесва вече  Whistling Така или иначе реших,че няма да давам жълтък на този етап и не ми пречи да й давам всеки ден месце да си хапва.Всички ме натискат да й правя вече аз пюретата,ама като не иска да яде диването какво да правя  Crossing Arms Все аз после го ям,защото тя не иска.Вече като види,че взимам бурканче и се радва като на шишето мляко  hahaha
И аз се чудя дали да минем на друго мляко,но още не сме решили.Може и да си остане на Аптамил до годинката и после да й взема вече някое друго.
Емма пък си откри дудата и сега само пипа и дърпа като махам памперса.Голяма борба пада,понеже като й сложа нов памперс и иска веднага да го махне  ooooh!
Аз да питам някой тук вярва ли в урочасване  newsm78 Една приятелка ме наведе на мисълта,че тръшкането,нервите и реването на малката може да са,защото някой я е урочасал и да ходя да й леят куршум  newsm78 Честно казано никога не съм се занимавала с това и дори не знам къде да я заведа да й правят такова нещо  Blush
И Емма си върти главата без значение в количката или в леглото.Така си се приспива звяра от много малка и ми казаха,че е съвсем нормално  Peace

# 688
  • Обетованата земя
Ивка, може ли рецептата за бисквитките пак?  Praynig

# 689
Тайра,за уруки има баене,а за уплаха и стряскане е леене на курум  Peace

Общи условия

Активация на акаунт