Отговори
# 690
Диди
Скрит текст:
1 ч. ч. брашно
1 ч. ч. готова каша (сухо вещество) - оризова с банан или др.
3 с. л. олио
студена вода
Приготвяне: Загрейте фурната до 200 градуса.
В купа сложете брашното и бебешката каша, добавете постепенно олиото и с разбъркване започнете да добавяте по малко вода. За начало сложете 1/4 ч.ч. и сипвайте по малко, докато тестото се оформи на топка и започне да се отделя от стените на купата. Разточете го до дебелината на бисквита и изрежете формички по ваш избор.
Пече се върху ненамазана хартия за печене  за 10 - 12 мин. или докато придобият златист цвят. Бисквитките се съхраняват в добре затворен съд.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=714733.645

# 691
  • Варна
Дафи,
може да и вземете такъв костюм Joy
Тайра,
аз не вярвам в такива неща.
Охххх, какво измамно слънце грее във Варна ooooh! През прозореца времето изглежда супер, а навън егати ледения вятър. Излязохме за час и половина, замръзнах едно хубаво и се прибрахме, повече днес не излизам Crossing Arms

# 692
  • Обетованата земя
Мерси, мама на Рош  Hug
Някой ме пита за ръжените и ечемичните ядки, сега се сетих. Варя ги 15 минути, после смесвам с каквото искам (зеленчуци или плодове) и пасирам. Днес въведох ръжените на обяд с броколи, тиква и батат и малката си облиза купичката, отиде към 200 гр.  Crazy

# 693
Здравейте!
Бургазлийки, ако организирате среща драснете ми на ЛС Peace
Тази седмица ще пътуваме,но следващата съм на линия.
Да питам за глутена - колко време въвеждате като нова храна?
За после ясно, давам месец без прекъсване,но в началото не знам по колко да увеличавам на ден newsm78

# 694
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Ех, ще ме уморите от смях  Joy
Блонди, благодаря за отговора за ПРЕ и аз така предположих точно заради думата, но не бях сигурна. Защо сега минаваш на Хип, аз тъкмо се отказах от тях  Mr. Green Реших да мина на Аптамил, защото от Хипа малко и се забави изхождането и тъкмо днес изхвърлих каквото беше останало и отворих Аптамил и тя взе, че напълни два пъти памперса и то много сериозно  Mr. Green и сега какво да правя - пак ли Хип  #Crazy Днес ни биха ваксината за шести месец най-накрая, сега малко почивка ще има  Heart Eyes

# 695
Вивиен, точно за теб мислех сега и да ти пиша. Сега се поразрових и виждам, че има ралзика между млеката PRE и PREMATURE. Май не са едно и също  Thinking Така или иначе обаче в БГ май се внасят само Пре. Пре може би стават и за нормални бебета, ако ги засища, но не и PREMATURE, които са силно специализирани за недоносени. Абе, при всички положения няма нужда от подобни млека за толкова големи бебета като нашите, нито Пре, нито PREMATURE  Grinning

За Хип - не съм решила. Тук си е толкова скъп, колкото и Лактаната. И е в метална кутия, а пише произведен в Германия, там пък си е в картонени по две. Хич няма да се втелясвам толкова за голямо бебе  Crossing Arms Като свърши Лактаната ще го мисля. Иначе то човек може да откачи. Хваща едно за ушите и ако понася на бебето - това е.  Peace

# 696
Марли,  Hug радвам се ти липсвам Grinning Разглеждах ти снимките във фейса, много сте готини с ММ, а ти имаш много сладко вирнато носле Grinning Очаквам новите от Джърмани Flutter

Моите постове в сравнение с вашите са едни такива постниии Crazy чета ви, обаче забравям кой какво написал, ми, празна ми е главата и това е Joy

Бютс дъртия Аргиров как е Joy
Марги, абе що всички ти звънят на тебе, ти да не си отговорник на домофоните им Rolling Eyes

Защо ще сменяте млеката на бебс, аз давам Аптамил и се приема много добре.Една кутия 800гр е 29лв някъде, Нуманата колко струва? Боя се че ако сменя млякото няма да го хареса и ще спре да ака нормално.

Толкова от мен, че едно сърдито бебе се тръшка до мен Rolling Eyes

Иначе тук на село е супер, мадъра и фадъра ми помагат много.Разходките са ми много лесни, обикалям Черноморец за нула време.В Бургас се развали асансьора и не ми се мисли като се върна как ще я извеждам Ивайлината.На 4-тия етаж сме и са едни схемиии.Ники е на горско училище и ние подпалихме подметките за село Grinning

# 697
Блонди, и аз се спрях на Хип-а, защото пише, че е произведен в Германия, а Аптамил ХА в Холандия.   Права си, че човек, ако много се чуди ще се сбърка, но аз определено съжалявам сега, че го изхвърлих, защото се притеснявам, че ако сега и дам Аптамила ще трябва горката отново да мине през период на свикване и сигурно пак ще има проблем с коремчето. За babylove продуктите смятам, че са добри, тъй като всичко от марките на ДМ, което съм ползвала много ми е харесвало. Смятам, че и бебешките продукти ще са добри, макар че цената им е ниска, но според мен това не означава, че качеството е ниско.
Между другото по отношение на видовете млека днес нашата педиатърка каза, че някои бебета, които са склонни към алергии, като Изабела, приемат по-добре нормалните АМ отколкото ХА, според нея зависи от марката и това, което ще се хареса на бебето. Аз обаче не мисля, че трябва да пробвам всяка седмица различно мляко, струва ми се, че детето се натоварва.
Аз пак да попитам дали ви се отваря сайтът със съвети на Косе Босе за захранването, който Червената Соня беше дала  newsm78 При мен не се случва нещо, а пък исках да погледна последователността за въвеждане на зърнените, най-вече след просото мисля, че беше овес  newsm78 Ще ми се да погледна и да се почудя дали първо глутен или първо месо  newsm78

# 698
  • Обетованата земя
Вивиен, във ФБ съм го качила файла.  Peace

# 699
didi, много ти благодаря   bouquet Hug

# 700
Здравейте момичета,

рядко се включвам да пиша, но пък ви чета редовно! Hug Hug Hug

Днес бяхме на консултация и малкият вече е 8800 кг /+600/ и 68 см /+2/. Вече си имаме две зъбчета, опитваме се да седим стабилно за няколко минути, прпавим опити да пълзим, но засега безуспешни  Mr. Green

Бюти, много си красива на снимката на аватара си и браво за свалените килограми, а да не пропусна и пандичката, Анди е голям сладур.

Фери, много сте хубави, цялото семейство.

elvirka, радвам се малкият е по-добре.

Васето, да си призная - и аз не почиствам зъбките.

Тефи, чакаме отчет от консултацията

Мама на Рош, мисля, че количката ще е много добре за плажа, а и не само. Аз от няколко дни много се изнервям на нашата, много е тежка и ми е много трудно, та сериозно се замислям за нещо по-леко, а и цената на тази, която си постнала е супер.

Иве, напълно те разбирам за притесненията ти за облеклото, ние сме по същия начин, в колата се поти и после ме е страх да не стане хладно, затова предпочитам само с количката да излизаме.

И да не пропусна да отбележа  - Шехина,  Мандарин е голям сладур. Hug

# 701
Вивиен, има ли малтодекстрин и нишесте в твоя Хип? Питам, защото в сайта им в БГ не се отваря тази информация  Tired

# 702
Нишесте има, малтодекстрин не пише, но мисля, че той всъщност се извлича от нишестето, т.е. мисля, че има защото на опаковката въглехидратното съдържание е разделено на 2 - от лактоза и от нишесте.

# 703
Не, ако не го пише, значи няма. Но пък има нишесте. В тоя тук се тупат по гърдите, че няма. И пак е немски. Направо да се смахнеш с това различно производство  hahaha

# 704
  • Враца
Васе, дойде и е много хубав като материя и всичко, но го върнах, за да ми сменят размера, че си бях поръчала XXL, а те ми пратили XL и ми е малък на ц***те. Иначе като качество е много добър. Умалени са размерите според мен, имай го предвид.  Peace По принцип в момента като сутиен съм Е75 и това, което ми пратиха не можа да покрие и половината мат'рял.   hahaha  Даже се съмнявам, че и 2XL като ми върнат ще ми стане, ама ако не карай - ще го подаря на майка.  Wink Ето този си поръчах аз.

На моето дете му слагам по съвсем малко месо, когато преценя, че му е месен ден, защото като сложа повече и не ще да го яде.  Rolling Eyes Надявам се да свикне с миризмата му скоро и да слагам по повече.  Simple Smile

Мамите, които си бяха купували миналото лято едни престилки за кърмене, я кажете от къде, да се запася за това лято.  Wink

И аз съм на диета от вчера, ама няк'ва си моя измислена, без сладко, без тестени закуски, без да си камаря някакви порции, за които ще ми завиди и ламята Спаска и те така. Дано сваля някое килце.  Mr. Green

От къде ги вземате тези ръчени и ечемичени ядки?

Калисто, с по лъжичка на ден до достигане на цяла порция.  Peace

Кашпиии, и на мен ми липсваш пък!  Crossing Arms  Hug

Общи условия

Активация на акаунт