Пиши 
Свеки тогава каква се явява?
Пиши 
Свеки тогава каква се явява?

, а пък Бобо колко доволен беше.

Трудно ми е да ви чета , но щее наваксам 
с тази снимка ме върна в старите романтични времена на СДС, майка ми е върл почитател на Костов и съм в течение на техните проблеми 
с него се шегуваме че съм лапнала ергенчето 

) и така ми олекна на душата.Щях да се пръсна.Рош много трудно заспива,явно пак зъби 
Ей на това изречение полудявам
Всеки път ми се обяснява какво трябва да прави Рош на възрастта,на която се намира.В техните очи той явно не се гледа добре от мен и затова не прави това и онова
Иглуб,постоянно говорим,ММ обяснява,ама там е равносилно на да спориш с радиоточка (аххх,каква дума
Затова взех решение колкото мога по-малко да го оставям да го гледат.Ако се наложи извънредно,тогава 
А ти за кг не се тревожи,екстра си е младежът

Страшна мадама си 
дано и свекър ти се оправи скоро 

Евала 

Каза, че имало и ученици, дето много уважавали майка му - кои ли са тия се чудя 
Бютка, темата е страхотна, както обикновено!
Направо съм бясна, не може да се сгъне по никакъв начин и 40 минутии се мъчих да я вкарам в колата, Самуил гладен, реве, ужас някакъв. Накрая една приятелка ме спаси, взе Сами със столчето, а аз разглобих задните седалки и така се прибрахме. Бясна съм, сега не знам как да стигна до тъпия магазин, за да им я оставя
кой знае колко ще я ремонтират? Та въпросът е NUNA или Макларън?
Не съм фен на Макларън

Ама вчера видях в Бургас една майка да бута оная прекрасница на цветя Макларън, дето ви я бях показала преди и направо завидях, сериозно 
Имам едно наум, че сте по-големи, но... извинявай, честито и на вас пораснало момче 
На глава и гърди сме добавили по някой см отгоре, попарката без масло, но със сирене...
Пита дали сме станали на 10 м. и на недоумяващия ми поглед допълни "...заради кухнята...", ама пак погледна картона и разбра колко сме големи 
Ама нашата педи ми е супер странна - като качва детето и повече, и по-малко, или никак, все казва, всичко е наред, всичко е в нормата 

А в тоя смисъл може ли да си похваля ММ, за това, че преди 10 дена си взе държавния по наказателно право с 6.00 

Тя си му е майка, независимо каква е
Ама много постен пост
Видях те, заредих се с бретцел и то какво - нищо 
Да я поздравиш 
Извадила е буква от пъзела и я дъвче и се сърди 

Пък уж имам село 
Препоръчани теми