Отговори
# 435
Шех ooooh!прочетох най-накрая  Simple Smile Много сладък Мандарин и ти е одрал кожата. А с момиченцето на снимката приличат на мини младоженци Heart Eyes
Доста неща не съм попълвала в дневника Blush, но местата за снимки са толкова малки, че или трябва да изрежа снимките, или да закрия писаното по страницата Crossing Arms.

Сами , чакаме да се похвалиш, че всичко е наред.

Нищо не харесах в тоя Лидл. Пък да не говорим колко бабушкери имаше , ровещи като кокошки. Блъснаха ми количката поне  5 пъти  #2gunfire. Да не се заричам , но за 2 и последен път ходя там.

# 436
  • До морето
Всичко е наред, почвам да давам Хамомила за зъбите. Продължава да реве и да не спи, не е спал от 9 сутринта, когато  дремна за 20 минути, защото иначе сме станали в 6 и половина  ooooh! Какво е това чудо не знам!

Искам си послушното детеееееееееееееееееееееееееееееееееееее  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 437
Мамите, които давате Хамомила, колко пъти по колко гранулки давате? На мен док ми каза 2 пъти по 5 гранулки, когато е много нервна може и 3-4 пъти, но аз давам от дъжд на вятър, май трябва да почна редовно.

Сами, и Ина е така, сутринта спа 30мин. и навън 30мин. и това и беше. Навън не реве, но вкъщи не спира, каквото и да правя реве, та реве.  Sad

Лидъл въобще не го харесвам, тук е много малък и няма никакво разнообразие. Памперсите обаче ми харесаха и вече ще взимам от тях  Peace

Утре ще почвам елдата, после зелен фасул и мятам маслото. Само ме притеснява дали ще се справя с онова на котлона дето Блонди го прави, че забравих как се казваше  Mr. Green
Мамите, които давате попара, с какво сирене я правите и с какъв чай? Май само шипка можеше, нали  newsm78 Аз много се притеснявам с какво сирене ще захраня, от къде да знам кое е истинско  Crazy
Напоследък все някой пише за попара и на мен ми се дояде, тази вечер с ММ ще вечеряме попара  Mr. Green
И тъй като реших, че вече няма да се втелясвам за захранването, вчера купих бебешки бисквити на Хип  Crossing Arms В крайна сметка пък колко захар може да има в 1 бисквитка, ще и давам по 1 на ден към плодовото пюре.

# 438
Рошке, Миланова, чудни мерки  Heart Eyes
Шех, страхотни снимки  Heart Eyes
Елвирка, съжалявам, че пак сте болни  Tired
И аз имам дневник, уж сложих снимки и записвам, ама нещо обърках с лелите и чичовците и мацнах с коректор..абе мазало  hahaha
Самиии, нека ти, хаха  Joy
Шегувам се, дано скоро да е пак добричкия Сами  Hug
Ква е тая промоция в Лидл бре  newsm78
Дафи, и аз му купих на моя бебешки бисквити на Хип - да си чеше зъбите  Mr. Green и после видях, че са от 1 до 3 години  Joy Joy че даже почерпих на Лоа и на Дани бебешорите  Mr. Green

# 439
Дафи, и аз му купих на моя бебешки бисквити на Хип - да си чеше зъбите  Mr. Green и после видях, че са от 1 до 3 години  Joy Joy че даже почерпих на Лоа и на Дани бебешорите  Mr. Green[/color][/b]
Мдаа, те са 2 вида  Mr. Green Първо и на мен ми пробутаха детски бисквити май пишеше, но аз държах да пише "първите бисквити на бебето", защото така ги гледах в нета  Mr. Green И гледам на кутията пише от 6м. като каша, от 8м. за гризкане. Викам охооо и каша ще и правя. Ами то много скъпоценна ще излезе тази каша, аз трябва половин пакет да сложа за 100гр. мляко  Mr. Green

Лелееее, колко зелени глави в един пост  Mr. Green

# 440
За бисквити, аз давам от скоро едни  джи-джи бебе, за чесалки и за мирясване в количката, ако много напира да слиза, а аз съм скапана и не мога да го разхождам да ходи, ми незнам след колко са, ама и след годинката да са, аз съм дала глутен, жълтък съм дала, малко захар в бисквитата няма да го убие, при положение, че изобщо друга захар не е опитвал и горкия все яде според мен нещо безвкусно, писна ми да се вглеждам чак толкова, хапва си от тях, и аз редовно си ям, много са вкусни . Wink Тези на Хип бях взела, изобщо, ама изобщо не ми харесаха и на него, тези се топят като отгризнеш, бе добри бисквити са Simple Smile

# 441
  • Обетованата земя
За джи джи бебе знам, че имат яйца. Пише го с мноооооого ситни букви на опаковката.

# 442
 Диди, това писах в поста, че вече не се заглеждам и зачитам толкова, според мен това че в Джи-джи бебе пише, че има яйца, изобщо не е проблем за моето дете. Той я изде 2-3 бисквити, я не. Все пак са бебешки бисквити, не се втелясвам и заглеждам толкова, аз съм въвела жълтък, ако бъда честна това не ме притеснява ни най-малко. Единственото, за което бутам сега е да има млеко около 500 мл на ден, къде по пюрето, къде в безмлечната каша, нито ще седна да чета малки букви какво съдържат, неща пригодени за бебета, нито ще се запритеснявам.  Wink Той скоро ще прави 9 месеца, има вече деца, който ходят на кухня.  Hug

# 443
Зарибих ли ви с бански, а?!  Joy
Много благодаря за отговорите на Бютка, Блонди и Диди!  Hug
И ние ходихме до Лидл, ами то беше чудо - все едно 1500 кокошки са ровили из кошовете! Всичко извадено от опаковките, нахвърляно, който могъл "направил" от 2-те бройки една ... Нямам думи какъв народ сме ...  #Cussing out Иначе ММ купил на дребния сутринта две по-големи блузки, майка ми му купи яке, пък аз (да не остана назад) му взех пижамка.  Rolling Eyes
И аз имам от тези бисквитки на Хип (от 6 м. като попара, след 8 за гризане), чинка ми ги беше донесла, ама не съм ги отворила още.  Peace
Рош, Миланова, браво на големите ви момчета!  Hug
Шех, аз пък понеже първо ти прочетох поста,едва сега видях снимките - страхотни са, а мандарин е един малък джентълмен!  Heart Eyes

# 444
  • Обетованата земя
Миланова, аз го написах за другите мами, които не са ги въвели.  Hug

# 445
Тадъъъъм, сколасах  ooooh!
Жена, какъв е омазан Шоко Криско  Crazy И аз като Лошичка искам подробности за тази история  Twisted Evil
Сами, сподели схемата на Хамомилата и колко потенции 9, 15  newsm78 Дано се кротне Шушонът  Hug Офффф, веднъж си Сами, веднъж Лоша  Heart Eyes
Шехи, страхотен Мандарин, дано професионалният фотограф от сватбата да го е нащракал с тази приказна госпожица  Heart Eyes И хайде, чакам те за разходки в парка  Hug  Hug  Hug
Имам един въпрос относно пъзелите-постелки, колко комплекта ми трябват, гледам че един комплект е от 10 части  newsm78 Два ще бъдат ли достатъчни за нелазещо още бебе  newsm78 Или по-добре 3  Rolling Eyes
И пак да помоля за линка за Софийските срещи,Белверде, Гунди  Praynig  Praynig

# 446
  • София
Охх, най-накрая и аз да се добера и да успея да се разпиша Crazy
Шех, разкошен мандарин, а и щом е бил толкова послушен, какво по-хубаво от това, с малката г-ца са много сладки Heart Eyes
Елвирка, много съжалявам, дано Брани бързо се оправя Confused
Сами, Бюти, много тъпо с тия зъби, а сигурни ли сте, че е от тях, моя много трудно понеде като му дадох млечна каша, може и да си внушавам, но когато я спрях се поорави. И Дентокинда спрях и е по-добре Peace Тази овчарска торбичка там малко ме съмняваше Naughty В тази връзка Сами, да кажеш доволна ли си от Хамомилата. Радвам се, че със Сами всичко е наред, само дето се беше уплашила Hug
Аз нали преди няколко дни вкарах и елдата - тази на Хип, е няма такъв боклук, за първи път взимам каша на Хип, на такива бучки става, не се разбиват изобщо, малкия яко се чумери ooooh! Аз и без това се ядосвам с него, че се научил да яде съвършено пасирано (като купешките), има ли и най-малка частица веднага се цупи и му се гади ooooh! И съответно заешкото ми (домашното) все пак не става като пастет в робота, а има съвсем малки частици и не го иска Close Ако така прави с всички домашни меса ще се гръмна Crossing Arms
Марги, те манджите вече не са актуални, къде беше вторник Crazy Но все пак - тогава правих баница с кайма, зеле със свински ребърца и сирене по шопски Flutter
Блонди, каква е тази нечовешка диета, мъжа ти защо точно на нея се е спрял? Laughing Твоите деца значи има с какво да ги споменаваш за захранването Laughing
Пейпърче, и ние имаме като вашият албум - първият  Heart Eyes
Диди, искам и аз да видя снимките, сигурна съм, че са разкошни Crossing Arms
Тефи, ето мила: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=702058.0  Hug
Блонди, подариха ми уникална Камелия - 1м. с много пъпки по нея, та това чудо вирее ли в двора, или трябва да е в саксия? newsm78
Марли, кога ти беше концертът на Бионсе, сигурно наближава вече, блазе ти  Crazy  А идеята за партито на Камен е супер, и аз ще чакам снимки с нетърпение Hug
А тези пъзели от къде ги купувате, в Джъмбо има ли ги?
Хайде за сега Hug

# 447
Само да ви кажа че гледах днес в сайта на тоепфер че имат нова млечна каша с три зърна ечемик, спелта и овес и ябълка и круша. На мен надали ще ми свърши работа заради крушата, но на тези които предстои въвеждането на ръж и ечемик Simple Smile

# 448
Белверде, сигурна съм, че е от зъбите, няма от кво да е  Party
Фери, на 1 май във Враца ли си  Hug по пътя за Видин да спрем за едно кафе  Hug

# 449
  • До морето
Заспа най- накрая, сукна 10 минути и откърти, сега сигурно ще се събуди след 2-3 часа да яде  ooooh! иначе от 7 насам не е ревал, нямаше сили горкия, лежи си, обаче не спи  Rolling Eyes На мама сомнамбулчето!

Тефи,  HugМоже и Мон/и да ми викаш  Wink, както ти душа сака! За Хамомилата - 2х3 зрънца, но потенция 30. Каза ми ако вдигне температура да ги давам през 4 часа.

Белверде, губиш се нещо, пиши по- честичко  Hug

Коралче, кога е излязла тази каша, дали я има вече по магазините,че утре ще ходя да пазарувам каши  Rolling Eyes

Момичета, виждали ли сте тази количка https://www.google.bg/search?q=%D0%BE%D1%80%D0%B8%D0%B3%D0%B0%D0 … .html%3B600%3B600

Общи условия

Активация на акаунт