Отговори
# 645
  • Варна
Лино,
точно това четох и аз - че месото може да се увеличава на месец с по 5-10 грама, аз мисля от 1 май да започна да давам половин хипско бурканче може би или пък да давам половин сънвалско, но по-рядко да правя безмесни паузи.
Бюти,
щях да те питам, четох в темата за захранването, че си купила една камара зърнени храни - всичко това специални бебешки храни ли са?
Коралче,
ами знам ли вече, ММ не се е разболял още, Бобчо и той държи фронта слава Богу, ама не ми се рискува. Ще видим утре как ще съм, дано да съм ок вече.
Мамо на Рош,
ама и ти си имала един ден Crazy

# 646
Ох, Лино, явно ми е сложил конска доза или заради килограмите, не знам, ама вече към 4-ти час отива и още не ме е отпуснала  #Cussing out #Cussing out
Месечинке, не, не са бебешки - от био магазина взех елда, киноа, просо, кус-кус, лимец, спелта, ръжени ядки, овесени ядки, 6 вида зърна..и май това е  Joy Joy Joy Joy

# 647
Месечинке, не, не са бебешки - от био магазина взех елда, киноа, просо, кус-кус, лимец, спелта, ръжени ядки, овесени ядки, 6 вида зърна..и май това е  Joy Joy Joy Joy[/color][/b]

Бюти, ти почти нищо не си купила  Shocked Mr. Green Сигурно затвориха магазина след теб  Whistling

# 648
Ехааа Бютка, браво за килограмите и за "запасите"... Аз явно няма да отслабна, ама ходихме в Мелник за уикенда и толкова малко ставахме от масата, че заобикалям кантара от далеч!
За захранването понеже съм доста назад и съвсем не са ми на дневен ред въпросите, ама какво мислите за идеята да сложа ябълково брашно в едни оризови бисквитки  Whistling и ако оризовата ми каша е "с изтекъл срок" за директна консумация, за бисквитки става ли?
И Сами, много завидд за Ойшо... Много са ми любими  Heart Eyes
После още, че от телефона ми е сложно  Blush

# 649
Малко късно се включвам, но бях оставила малко дрехи да прибирам по местата им като се прибера, та успях да ги прибера вече. Много приятна среща си направихме днес, утре пак.

Получихте ли си детските надбавки този месец? Моите още не са преведени по картата, обикновено до 21-22 ги изплащат.

# 650
  • Враца
Фери, какво става с местенето в София? Ще ставаш ли софиянка?
Все още не, но се надявам скоро да стана. Wink Аз няма да пропусна да се похваля, ама викам си чакай да изчакам и БютитУ да се видим на врачански терен, че тук няма с кой да пият кафе.  hahaha

Бюти, Фери и ние на 1-ви ще пътуваме, но към Монтана. Може да пием по кафе. Бюти вие към колко ще тръгвате от Плд? Може да пътуваме заедно нататък.
Ехааа, супер, дано се организирате и да се засечем, пък ако не заедно, то поотделно ще пиете кафе с мен!  Twisted Evil

Ауууу, Бютка, мерси за инфото за Замунда, ама що, какво е станало, изпуснала съм?

Марли, покажи снимки преди и сега на кухнята и дневната.  Hug Аз бих си остъклила терасата, ако ще и единствена да е, по-добре да я ползвам закрита, отколкото да НЕ я ползвам открита.  Peace

Сами, Споко, детето ти не е проблемно, а и вече са по-големи и може да не се вторачваш толкова вече. Wink  Hug Нищо няма да му има на Сами.  Hug

Файв, сладурковци са на тревата малките, ама изобщо не отразяват фотографа, гледат си някъде другаде.  Grinning

И аз снимах Криско в тревата онзи ден, показвам тук, заради Белверде, Иглуб и не знам дали има други, които няма фейс.  Hug
Скрит текст:

Блонди, много зловещи играчки има Кам  hahaha А заглавието е ЕДИН ПЪТ!  Hug

Елсън
,  hahaha за Бобо и цоките  Joy Joy Joy

Бобърче, за какво става въпрос в това предаване Табу? И кога го дават?  Simple Smile Малчо е страшен (в добрия смисъл на думата)!  Heart Eyes Hug

Муки, какво се усложни в твоето раждане, че не помня, пък не ми се връща да търся. Защо се стигна до секцио?  Hug

Пейпърче, и аз така замразявам на порции отворентото бурканче на Хип, ами няма да го хвърля половината, я!  Crossing Arms  Wink

Бютка
, с тва схванатото лице ако правиш френска любов на дъртия Аргиров, как ли ще се справиш?  hahaha hahaha hahaha

Ехааа, Сами, какво хубаво намаление, завид, завид.  Hug

# 651
Бютка, с тва схванатото лице ако правиш френска любов на дъртия Аргиров, как ли ще се справиш?  hahaha hahaha   hahaha

hahaha hahaha Joy hahaha hahaha

Дъртия Аргиров да ни се похвали Joy

# 652
Малко късно се включвам, но бях оставила малко дрехи да прибирам по местата им като се прибера, та успях да ги прибера вече. Много приятна среща си направихме днес, утре пак.

Получихте ли си детските надбавки този месец? Моите още не са преведени по картата, обикновено до 21-22 число ги изплащат.

Относно Замунда, четох че бил хакнат сървъра и собственика е качил резервно копие на данните на друг домейн. После на основния сайт били изпращани съобщения на потребителите (от хакерите) относно проблема, т.е. все едно от тях са откраднали данните. И такива български работи, ама да върви шмекерлъка. Може и грешно да са писали в нета, не знам.

Фери, вярно че не ме забелязаха дори, само 2 каки да им обръщат внимание и край - мама вече не съществува.

Бюти, много добър резултат от диетата, браво.

Някой запознат ли е дали в МЦ Младост правят проба Манту? Не ми се бере страх в квартала на ТУБ диспансера, а трябва да заведа Владо на Манту.

Извинявам се, ама нещо се случи и ми се появиха 2 поста, единия наполовина. Странна хакерска работа се получи.

Последна редакция: пн, 22 апр 2013, 22:57 от Five magnificent

# 653
  • Обетованата земя
Айрънче, ако щеш вярвай днес и аз си купих ябълково брашно от Био магазина, с цел да направя бисквитките на Ивка с оризова каша.  Hug Обачееееее, нямам рецептата, ще помоля някой пак да я пусне!  Hug
 Червената чушка я въвеждах отделно от зелената, но не знам дали трябва. Забравих кой ме пита, а не ми се връща.  Blush
Запасих се и с ръжени и ечемични ядки и от утре ги мятам едно по едно. Матеа днес яде сама и сушена синя сливка.  Mr. Green

# 654
  • Варна
Припомнете ми какво ги правите тези ядки?

# 655
Бюти, моля пак за покана във фейса,  Embarassed
Фери, сладурковци сте, мама, тати, бебчо  Heart Eyes Много хубаво, чистичко, зеленичко и подредено по Вашия край.
Диди, аз питах за чушките  Rolling Eyes Я сега кажи и за мен и за Месечинка за ядките. Аз съм взела едни ръжени и още се чудя как да ги давам. От днес въвеждам ръж и мисля примерно тези ядки дали ще стават за закуска.  newsm78 Още не ми идва като идея кво да ги правя.

# 656
  • София
Пейпър в църквата не може понеже от 7-ти до 11-ти ще има някакъв фестивал и тогава щяло да бъде лудница и няма да може.Казаха преди или след това.Ние се чудехме в Манастира ли да бъде или в Църквата,но накрая се спряхме на Църквата и сега мислиме кога да бъде  Crazy
Не искам да кажа голяма дума,но може да заминем сега за празниците евентуално пак към морето и ако е за малко повече ако някой има желание може да измислим една малка среща  Blush Стига да пуснат ММ повече дни почивка...

# 657
Добър вечер на четящите  Flutter
Отидох и аз днес до ДМ да си направя карта и да се заредя с промоционални пюрета, а то се оказа, че само определен вид са намалени и много ме хвана яд, че си загубих времето да чакам. Както и да е, ако някой ходи да знае, че се отнася само за зеленчуковите, както и тиква и тиква с картоф. Понеже се обсъждаше АМ на ДМ и аз се загледах - много е евтино наистина 11лв струват 600гр. Направи ми впечатление, че има едно на което пише ПРЕ, някой дали има представа какво е  newsm78 Пишеше нещо на немски, но не ми стана ясно, а пък българският етикет и на ПРЕ и на обикновеното е един и същ  Crazy Специално обърнах внимание за лъжичките, които Блонди е взела - малките 5 бр, са към 4лв, а големите 3 бр - към 6.

# 658
  • Добрич
Коралче, аз с удоволствие ще се присъединя за една разходка по дамбата, но зависи по кое време е. Проблема ми е, че в сряда съм с двамата хубавци, като Камен спи от 1 до 3 следобяд, та мога или преди обяда, или следобяд към 4 Simple Smile Ако ти е удобно пиши, ще се радвам да се видим. Simple Smile А, сега видях, че дамбата била прашна. За Варна ще видя дали ще се класирам.  Whistling

Блонди, аз с такива лъжички храних Камен, а сега и Матей. Много са хубави наистина. Simple Smile

Месечинке, това първи цикъл ли е? Ще вземе да излезе достоверно, че след 8-9 м. идват гостите.  Thinking

Аз днес дадох масло в намачкан топъл картоф. Ами определено му хареса вкуса, щом си отваряше клюнчето, но пък беше на малки парченца и му се догади малко.  Laughing Още 3-4 дни ще давам масълце, а после и сиренце - козе и добре узряло.

Сами, не ти ли беше малко неудобно да се изфукаш така насред форума.  Joy hahaha УжасТ, и аз искам шопинг, че сега съм на "диета" преди пътуването до Германия.  Mr. Green

Кашпи, липсваш  Simple Smile

Ох този пост го пиша от обяд и май е време да го постна.  Laughing

# 659
Диди,заповядай:
Скрит текст:
1 ч. ч. брашно
1 ч. ч. готова каша (сухо вещество) - оризова с банан или др.
3 с. л. олио
студена вода
Приготвяне: Загрейте фурната до 200 градуса.
В купа сложете брашното и бебешката каша, добавете постепенно олиото и с разбъркване започнете да добавяте по малко вода. За начало сложете 1/4 ч.ч. и сипвайте по малко, докато тестото се оформи на топка и започне да се отделя от стените на купата. Разточете го до дебелината на бисквита и изрежете формички по ваш избор.
Пече се върху ненамазана хартия за печене  за 10 - 12 мин. или докато придобият златист цвят. Бисквитките се съхраняват в добре затворен съд.
Аз също с оризова каша ги правих,ама вместо олио сложих зехтин.
Файвче,няма ги детските още,миналия месец забавиха майчинството до втората година,тоя месец явно детските са наред.
Фери,много сте хубави и тримата,ама Криско е най-хубав Heart Eyes
Мама на Рош,кофти ден си имала,съчувствам ти за глада,и аз съм така,днес цял ден с едни ябълки се мъчих,а в главата ми само пици и пастички LaughingТоя път много ми е трудно с диетата,непрекъснато съм гладна,ама няма да се отказвам,че само 3 кг ми останаха.Ти 90 дневната ли правиш?
Аз чисто месо давам по 25 гр на ден,толкова ми е формичката за лед,не знам много ли е,малко ли е newsm78
От много миткане по улиците май разболяхме Велито,уж нищо й нямаше,ама след баня като шурнаха едни сополи,като река,направо аман вече ConfusedОтделно от два дни се плюнчи като за световно,венеца й е много побелял и тайничко се надявам сополите да са от зъби ,ама надали.При някой озъбването беше ли съпроводено със сополи?

Общи условия

Активация на акаунт