Малко до ЮНИ остана когато ще стана аз мама!

• 28 234
  • 758
  •   1
Отговори
# 105
Добро утро момичета Hug

И аз да се запиша в отбора с контракциите,днес се събудих с една в 7 часа,полсе заспах и пак се събудих по същия начин,та се чудя дали да звъня на доки ,знам че вече си е нормално да си имаме контракциики Hug в 8 мия месец,само дето аз пия по 3000мг магнезии 3*2 и по 3 но щпата на ден и се чудя дали има накъде да ми увеличат дозата.

Cvety_U86 ще кажеш как е минал прегледа,аз ще се обадя да видим какво ще каже моята.

bellaKами аз съм си пускала вече веднъж сама изследвания,колкоот да си проверя хемоглбина,доки не ми се е карала и дори и да си пусна едни такива няма да се разсърди Party благодаря ти още веднъж Embarassed

for girls who ride браво на бебчо и на теб,дано скоро се гушката вкъщи Hug

val 86
и аз похърквам,от както спя с отворена уста а това е от както съм бременна,не е от килограмите само ми и от дихателните пътища,аз преди никога не съм спала с отворена уста,сега въздух не ми достига още от 2 рия месец.

# 106
val 86, спокойно, и аз хъркам, даже сама се будя от звуците ми  Joy А пък като добавиш и запушеният нос сигурно става страшно, но ще мине.

milisa, това за близнаците през поколение е мит. В моя род има, и аз самата си имам близначе-братче, та се интересувам от темата. Последните проучвания са, че близнашкият ген (ако мога така да кажа) е, че се предава по женска линия. И колкото са ти повече годинките, толкова е по-голяма вероятността за това двойно щастие.

zornica88, аз само съм чувала,че твърдостта на повивалника зависи от това къде ще се поставя – върху шкаф или върху леглото .

# 107
  • София
Петроханка ще пиша после какво е казала Доки...иначе за контракции аз съм така от 6м. Пия 3*2 на ден магнерич и едно прахче Диаспорал. Но шпа си пия когато почне така да ме наболява, защото аз имах и такива....та мисълта ми е винаги има накъде да се увеличи магнезия...аз се бъзикам, че вече като ходя и ръся магнезии  Joy

for girls who ridе браво на малкия Явор и наистина се надявам скоро да можете да се гушкате вече... и ти си страхотна, че се бориш с кърмата...така, че смело напред мила и няма да се предаваш  Hug Hug Hug

# 108
Момичета, от тая заран имам леко кървене. Уплашена съм доста. Чакам да стане обяд, че да звънна на доктора. Sad случвало ли ви се е нещо подобно ?

# 109
merlynn мила по-добре отивай в някой спешен кабинет направо, пък на обяд пак ще си се обадиш на лекаря ти, дано всичко е наред  Praynig

# 110
merlynn според мен отивай директно в някой спешен кабинет,ако твоя доки не е на работа...

# 111
Момичета, от тая заран имам леко кървене. Уплашена съм доста. Чакам да стане обяд, че да звънна на доктора. Sad случвало ли ви се е нещо подобно ?

И аз мисля че веднага трябва да отидеш в спешното и после да се чуеш с лекарката.

# 112
Благодаря ви, момичета!

# 113

задължитено отивай на доктор при това положение Hug дано спре това кървене.

Cvety_U86 сега се поуспокоиха малко нещата да видим до довечара.

# 114
  • София
merlynn не се притеснявай..аз преди месец имах кафеникаво зацапване и се оказа, че е от шийката поне според моята Доки, защото плацентата ми беше ок....но наистина иди да те видят още днес, за да си спокойна и да си сигурна, че с бебчето всичко е ок  Hug Hug Hug

Петроханче дано не се връщат тези гадни контракции повече  Hug Hug Hug

# 115
Мерлин, аз имах кървене в пети месец, както са ти казали момичетата - към спешното, където ще ти дадат направление за АГ и бързо там. Може да е хормонално, или пък ако имаш индикации за по-ниска плацента - да е от плацентата, може от шийката да има някаква раничка и да е оттам. Може да ти е паднала запушалката, или т.нар "тапа", но не се притеснявай, има бременности, изкарани докарй и "без тапа"  Peace

Може да вземеш папаверин и магнезии /сори, не знам дали пиеш/.

Меджу другото и до останалите момичета: Но-шпа изглажда шийката, затова не е препоръчителна в напреднала бременност, по-добрия вариант е папаверин. Но все пак се надявам всички форумски съвети да ги обсъждате с доки  Simple Smile

Последна редакция: пт, 12 апр 2013, 11:36 от bellaK

# 116
Момичета, днес си взех изследванияга от микробиологията и се оказа, че ще трябва лечение. Сестрата, от която си ги взех беше безкрайно гадна и нелюбезна и само ми ги даде и ми каза да се оправям с лекаря! Успях да разчета грознописа(защото тя не пожела са ми каже какъв е резултата) и видях, че имам бактериална вагиноза! В понеделник съм на преглед при другия ми доктор, който е на частно, та да ми каже какво да пия!
Някоя от вас имала ли го е това чудо и ако да, как е продцедирала! Много гадноооо!

# 117
for girls who ridе   много хубави новини,и аз нямам търпение да напишеш скоро ,че с мъника Явор се прибирате вкъщи Hug
и аз сутринта се събудих със силни болки в гърлото и запушено носле  Sick имах и малко темп. Пия чайчета и наблягам на плодове,и дано отмине всичко бързо  Simple Smile
А за хъркането,и аз хъркам и то доста силно  Crazy дори се събуждам сама и да си призная се стряскам от чутото  Joy  Стана ми жал за ММ и му купих тапи за уши  hahaha  и сега си спинка без да чува моята синфония  hahaha

# 118
for girls who ride, Много се радвам! Браво на малкия юнак!

val 86, твоя пост така ме размя  Joy при нас положението е същото, аз заспивам първа и горкия мъжо все се премества в хола на дивана, аз цепя дърва с моторна резачка нощем  hahaha

Да ви се оплача  Sad Бесна съм и аз незнам на какво. Регулираше ми се уж кръвната захар до скоро след като изключих напълно захарта от менюто си, ами сега се вдига над границите след като ям да речем кюфтета със зеленчуци Sad Дадоха ми в болницата един уред, с който сама се боцкам два дни в седмицата по седем пъти на ден и нещата клонят към инсулинови инжекции Sad Много се притеснявам за бебо, не мога да си намеря място от притеснение да не му вредя по някакъв начин Sad

# 119
az ti nie, от това, което знам, евентуални проблеми за бебо могат да се появят през първия триместър, когато се формират органите. Голям процент от бременните /над 50%/ имат повишена нужда от инсулин към третия триместър, така че не се притеснявай, ти си направила всичко възможно, следиш се и търсиш решение. След ражаднето и като се премахне плацентата, пробленът би трябвало да изчезне  Peace

Общи условия

Активация на акаунт