Малко до ЮНИ остана когато ще стана аз мама!

• 28 227
  • 758
  •   1
Отговори
# 90
Добро утро момичета Hug
Алекс благодаря за чудесната темичка  bouquet
Браво на Явор,че расте и наддава,това се иска от него.Мама като има време да се включва Hug
При мен нищо интересно,всичко си върви нормално,следя ви из късо,но няма с какво да се включа Embarassed.
Лек ден ви пожелавам.

# 91
Mimi.87 карай я по-полека, и аз бях с такива болки преди няколко вечери, та малко се стреснах и реших все пак да си отида на един ехограф и си бяха контракции, увеличиха ми дневната дажба магнезий, по едно но шпа сутрин и вечер и да почивам повече  yes

# 92
И аз до края на Април съм на работа(по план), на 1ви Май ми е последният ден в офиса,после разните празници, и на 7ми официално се изнасям. Но все пак да видим докторката какво ще каже другата седмица на прегледа. Вчера доста контракции имах(безболезнени), вечерта и на гости бяхме, в 1 се прибрахме, корема все на камък....

# 93
Здравейте,
този път навреме се вклячвам в темата:)
От предната тема мама veniva беше писала, че използва  какаово масло против стрии, та молбата ми е да сподели какво точно/ може и на лични/.

# 94
Вече сме 1520гр и все повече започва да прилича на таткото,направо му е одрал кожата  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
А на мен за съжаление май ми спира кърмата,защото намаля рязко и повече от 10-20мл общо не успявам да изцедя,но продължавам да се цедя и да  замразявам всяка капка Hug  Praynig Praynig Praynig

# 95
for girls who ride с все такива новини да ни радваш Simple Smile и скоро най-хубавата очакваме - да сте в къщи

# 96
for girls who ride - супер, много се радвам,все такива хубави новини да чуваме от вас  bouquet За кърмата- поздравления за упоритостта, продължавай така и колкото-толкова Hug

# 97
for girls who ride прекрасни новини за нашето талисманче и много скоро да си се гушкате в къщи  Hug       Момичета ако сте съгласни аз мога да съм една от вестителките,ще се радвам да споделям хубавите новини с вас...термина ми е накрая на Юни и се надявам поне до средата да изкараме  Hug Ако някоя мама реши нека пише на лично да си разменим номерцата. Хубав и усмихнат ден на всички  Hug   bouquet                                                          

# 98
for girls who ride браво на Явор, вие сте нашата гордост и съвсем скоро да сте си всички вкъщи вече  Hug Дано кърмата ти се задържи докато бебко се прибере  Praynig

П.П.
И аз като Крисито съм края на юни и с удоволствие бих се включила в съобщаването на най-хубавите новини, само някой да обясни как точно стават нещата Simple Smile

# 99
for girls who ride , много се радвам за хубавите новини..само така - да расте Явор и да става по-силен.
За кърмата - ако искаш може да звъннеш ЛЛЛ или на националната агенция в подкрепа на кърменето- може да ти дадат конкретни съвети и да успееш да продължиш да имаш. Но дори и да спре - нормално е- само като си представя на какъв стрес си подложена...

Mimi.87 , говори с лекаря си. Моят ме предупреди ако имам такива болки да му се обадя веднага. Ти пиеш ли магнезий, но шпа?
Иначе безболезнени контракции и аз имам вече всеки ден...

# 100
for girls who ride много много се радвам за Явор  Hug

Алекс прекрасна тема   bouquet Нека да я напълним само с хубави новини   bouquet

# 101
for girls who ride, страхотни новини за бебе Явор! Hug
Относно кърмата: има ли изгледи да ти дадат скоро  милата душичка? Най-добре за лактацията естествено ще бъде да си засуче само бебенцето.  Hug

# 102
for girls who ride браво за хубавите новини.Дано скоро се гушкате у дома.

# 103
for girls who ride, все така да продължавате Simple Smile до юни ще сте като току що родени, на килограми Simple Smile
Относно кърмата не мога да дам съвет, но най-вероятно е от стрес-а така че от ЛЛЛ определено ще знаят какво да ти кажат.

Аз имам още една седмица до майчинството и вече броя часовете Simple Smile.

# 104
Здравейте момичета! До като успея да ви изчета и нова тема!
Да ви се оплача вече втора седмица съм болна гърло и хрема, за щастие нямам температура!
Ама не знам какво стана с мен по принцип имам трета сливица но никога не са искали да ми я махат, защото никога не съм боледувала от нея, но сега от две седмици от както съм болна дали от нея ... и аз не знам какво ама хъркам... хъркам  Embarassed и като ми каза половинката и аз си мислех, че преувеличава и му викам:" Ами болна съм какво искаш носът ми е запушен сливиците ми са подути" ... и вече втора седмица не можем да спим заедно! Но като го обвиних, че преувеличава и той ме записал олеее и какво да чуя ... просто толкова ме е срам  Embarassed като някакъв пиян моряк съм! И го питам преди като съм се разболявала така ли съм хъркала ... и той ми вика а бе случвало се е но друг е звука и не е толкова силен а сега е ужасно! Не знам с какво да си го обясня виждала съм по пълни хора да хъркат и въпреки, че не съм качила мн ми тежат доста килограмите а да не говорим, че се старая да спя само на ляво и понякога се въртя на дясно... всичко това комплексно да доведе до този ужасяващ звук!  Sick
Моля ви кажете ми, че има нещо общо с бременността и после ще ми мине, защото ако той хъркаше така аз нямаше да искам да спя с него!

Общи условия

Активация на акаунт