Малко до ЮНИ остана когато ще стана аз мама!

• 28 226
  • 758
  •   1
Отговори
# 75
Запис и от мен! Страхотна тема Алекс   bouquet
Пожелавам на нашето талисманче Явор да продължава в същия дух и скоро да си е вкъщи  Hug

# 76
irmanowa,как ми стана мило от поста ти  Hug. Живи и здрави да са децата ти и да си най-добрата баба на света  Grinning.
В нашият род имаме близнаци-баба ми. Нали се предава през поколения. Често съм си мислила,още като неомъжена, колко хубаво би било. Имам неуспешна бременност,приключила в 7 г.с.,с голяма вероятност да е била с близнаци,според доктора.   Здраве да е. Децата са дар,едно две или пълна къща-да са живи и здрави.
Аз за желязото в спанака съм чела и съм чувала от много специалисти.Дори при Гала в "На кафе" изследваха доста зеленчуци и го потвърдиха! Иначе за червеното цвекло с моркови на фрешче не съм го чувала,но много ми се иска да го пробвам,а нямам сокоистисквачка  newsm78 ...
Liliata, Okiaz   ,браво за резултатите.
Много,много положитлени мисли за Явор  Praynig

# 77
Алекс много весела великденска темичка  bouquet Направо ми се иска вече да бодисвам яйца  Mr. Green
Супер много се радвам за нашия герой Явор Hug Все така да расте младежа Hug
А за червеното цвекло - супер е за хемоглобина. Преди години на леля ми и предстоеше операция, но все я отлагаха заради нисък хемоглобин и нищо не го вдигаше - нито дроб, нито меса, нито хапчета. За една седмица сок от цвекло и моркови и успя да влезе в нормите... даже лекаря се шашна. Аз слагам и по една - две ябълки и става супер вкусно. А за дроба не е добре да се яде много от бременни, защото има прекалено много витамин А, който е токсичен в големи количества.

# 78
Петроханка, моят съвет е да пуснеш отново кръвно изследване утре за CRP, много по-прецизен показател е за наличие на инфекция. По принцип е възможно левкоцитите да са завишени при бременност, но моят съвет е да отидеш с готово изследване CRP при доки. Относно захарта - правила ли си изследване при натоварване с глюкоза на гладно?

bellaK не съм си  правила понеже до сега ми беше около 4 и доки не се е усъмнила в нещо,плюс това нямам подуване на крака и ръце(тя все това ме пита) та не знам,мисля че е инцидентно и другата седмица ще пусна пак,като няма да ям сладко предния ден може да е било инцидентно или поне така се надявам PraynigБлагодаря за инфото ще пусна и такова изследване CRP  да видим какво ще покаже.

Браво на Яворчо,много се радвам че наддава и става голямо бебче Hug

# 79
  • Русе
Благодаря ти milisa!Много се надявам да бъда добра баба на всички внуци,които дай боже ще имам.Този ще е първия(лекарката от 15 - та седмица твърди ,че е момче) и си мечтая след него да се подредят поне още пет.

# 80
Петроханка, все пак може да попиташ доктора преди пускането на CRP/по телефона?/, защото повечето доктори не се впечатляват от повишени левкоцити и това не ги навежда на мисълта за наличие на инфекция /освен ако няма симптоми/. Същото се отнася и до СУЕ - утайката е увеличена по време на бременност. Надявам се да не ти се накара доки, че си предприела изследвания без указания  Confused Просто при мен беше аналогичен случай и след съмнения за инфекция при обикновени кръвни изследвания и урина, ми назанчиха CRP.

# 81
Някоя мама да има впечатления за този бебефон http://kasida.bg/tommee-tippee-digitalen-bebefon-dect-29-12168.html

# 82
Росица Петрова кошарката ти е страхотнаааа, сега я видях Simple Smile Каква марка е, не съм я виждала

Добро утро!

охх нямам идея каква марка е. Майка ми я донесе от Турция и дори нямаше някакво опътване как да се сглоби, понеже е сглобяема ( доколкото разбрах се води кошара за път, понеже се сгъва и става колкото един пътнически сак) , та изчакахме майка да се върне в Турция и да отиде до магазина да попита как се сглобява, та да я видим цяла ;д. . А се ооказа работа точно за 3 мин.. Но е много хубава ( не че си я хваля де) , има опция и за люлеене, с колелца е и за теракота вкъщи ми е идеално. Има сума джаджи - 2 матрачета (това което се вижда на снимката эа новородено на по-висока степен, а има и такова за когато поотрасне) , но не става за голямо дете- като стане на 1г - 1,5г трябва да се сменя,или поне аз така мисля,  понеже е аломиниева ии не вярвам да е много стабилна за по-голямо и по-активно дете + сенника с който е на снимката ( може и без него) , + комарника, + някаква светеща и пееща джаджа,  + повивалник.. Май това бяха ;д. .  Иначе е ефтинка - около 150 лв в Бг,а майка от там я е вэела эа около 300.

Искам да се пооплача също... Тук от 2-3 дни ни е хванала с ММ една настинка, ужас е.. Той сополив ии само киха.. Аз с някакви ужасни драскания и болки в гърлото и гърдите ии от време на време оставям без глас.. Нищо не пия, карам на смучещи бонбонки и чайчета.. Пък ако до понеделник няма подобрение ще бягам на лекар, че ме е страх да не взема да вдигна температура, че чух че не е добре за бебо.. Confused

Ох ссори за дългия пост хяха.. Лек ден на всички ии цунки по тумбачетата ;* Heart Eyes

# 83
Добро утро Coffee от днес съм в45-дневния болничен. Вчера се почерпихме с колежките като последен ден. Стана тъжничко на раздяла, понеже не съм отсъствала от работа така дълго време, но заради тази чудесна идея  babydust7 си струва всичко.

Красив петъчен ден ви желая!

# 84
Добро утро!

Честит Петък( на работещите). Simple Smile

# 85
Добро утро!   bouquet

Вижте на какво попаднах http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/offerdate.htm?off … 23607&et_rp=1

После ще се включа, сега качвам снимки и клипчета от тържеството

# 86
  • София
Петроханче и при мен левкоцитите са 14 и довечера има записан час при моята Доки и ще видим тя какво ще каже и ще пиша после  Hug

# 87
  • София
Росица Петрова тая настинка и нас ни мори,аз тъкмо си мислих сно6ти 4е имам малко подобрение и днес се събудих както си бях в на4алото.Sad та след малко 6е ходя при ЖК да питам какво друго освен това,което взимам 6те ми изпи6е.бързо оздравяване и на теб .
А да ви кажа след в4ера6ните постове за следродилната депресия в такива филми се вкарах,4е съм сънувала ко6мари цяла но6т:(дано пък да ни пропусне .
П.С.Извинявам се за 4ислата,но незнам как да напи6а някои букви а фонетика,тъй като съм на телефона.
 Hug на тумба4етата- слън4ев и усмихнат петък на вси4ки мами.

# 88
Добро утроо  sun
Яяя, може да се търкулна до Лидъл за някое клинче  newsm52

# 89
Мерси за петъка, Мечо Пух! Аз имам още два, че ще съм в офиса до края на април, а от другата седмица идва заместничката и ще е едно говорене, повтаряне, обяснения, ужас!!!!! Ама да мине и да си седна в къщи, че ми писна вече тая работа! А през нощта имах болки (като менструалните) остри и прерязващи в корема, сигурно са контракции, (нали ходя като кон, не се спирам, по сумати км. пеша въртя) но сега всичко е ок, та няма да прекалявам днес, само ще лепя цяла вечер тапети на свеки, че тя нали е с две леви ръце и ние със синчето на мама трябва да се занимаваме с глупости.
Хайде и приятен, слънчев и усмихнат уикенд от мен!

Общи условия

Активация на акаунт