Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 34

• 88 252
  • 728
  •   1
Отговори
# 255
  • В царството на игрите:)
Привет,
Изкарваме си пИрфектно... Мисля, че това са най - фантастичните дни само за МЕН през годината. Тук сме аз, Сиссс, Нас Нина, Джес, Пепито1 /утре ще я кръщаваме в един манастир/,Съни71, Илмил и едно дама от Монтана. Много се веселим и се грижат страхотно за нас....
Препоръчвам горещо тази програма, а във записването за нея няма нищо сложно Mr. Green
Желая ви хубави дни и прегръдки!

# 256
 Hug само така, момичета! Много усмивки, разкош и страхотно настроение!!!

# 257
  • София
Приятно изкарване и от мен!  Hug И да разказвате после Simple Smile

# 258
  • на път
Изкарваме си пИрфектно... Мисля, че това са най - фантастичните дни само за МЕН през годината. Тук сме аз, Сиссс, Нас Нина, Джес, Пепито1 /утре ще я кръщаваме в един манастир/,Съни71, Илмил и едно дама от Монтана. Много се веселим и се грижат страхотно за нас....
Препоръчвам горещо тази програма, а във записването за нея няма нищо сложно Mr. Green

Hug
Много се радвам за вас! През последните година и половина установих, че мога да бъда разбрана на 100% само от себеподобни - хора минаващи или минали през същото. Домашните ме обичат и подкрепят, но не е същото. За останалите съм нещо като извънземно ... най-меко казано.

# 259
Д_Ива,към мен няма разлика в отношението на близки,приятели и колеги,но пък и аз не им говоря за операцията,лечението ми и т.н.Честно казано освен леките ми старания за по-здравословно хранене и за по-малко месо и захар,нямам нищо по-различно в поведението си и отношенията си!
Не мога цял живот да гледам на себе си като болна  Wink!Честно казано термина ремисия ме дразни най-много от всичко!Никой не е в състояние да каже има или не останали ракови клетки някъде в тялото ми,дай Боже не!Може и да има а може и да съм напълно здрава! Wink

# 260
  • на път
Д_Ива,към мен няма разлика в отношението на близки,приятели и колеги,но пък и аз не им говоря за операцията,лечението ми и т.н.Честно казано освен леките ми старания за по-здравословно хранене и за по-малко месо и захар,нямам нищо по-различно в поведението си и отношенията си!
Не мога цял живот да гледам на себе си като болна  Wink!Честно казано термина ремисия ме дразни най-много от всичко!Никой не е в състояние да каже има или не останали ракови клетки някъде в тялото ми,дай Боже не!Може и да има а може и да съм напълно здрава! Wink

Hug Всичко което казваш важи и за мен, но тогава, когато борех тази болест ми помогна много контактът с тези като мен. Имам предвид, че само хората преминали през това могат да разберат точно какво ти е. Другите имат респект и налучкват ...

И аз се чувствам здрава, дори и тогава - ходех на работа, гледах си децата. Уморявах се от химията, имах допълнителни "екстри" свързани с нея освен липсата на коса, но не съм била на легло.

# 261

Hug
Много се радвам за вас! През последните година и половина установих, че мога да бъда разбрана на 100% само от себеподобни - хора минаващи или минали през същото. Домашните ме обичат и подкрепят, но не е същото. За останалите съм нещо като извънземно ... най-меко казано.
И аз така-не си сама. С тази разлика, че домашните НЕ ме подкрепят. Но за това-друг път, като набера смелост, в момента  все още си затварям очите за някои неща, веднъж да свърши всичко...Днес май вече приключих с химиите-12 станаха,и май след операциите и лъчето , приключих с този етап
milmich, малко не разбрах смисъла на зеленото емотиконче, но аз имах предвид, че е малко объркващо за мен-доколкото разбрах от стрницата им, групите не са целогодишни, а има определени дати ли? Там ли-във фейса ли трябва да следя за информация, защото май наскоро не са обявявали дата, или нещо бъркам...Ей такива неща. А иначе и аз ви пожелавам весело изкарване!

# 262
Момичета ,моля да споделите преди да си откриете топче или бучка в гърдата ,или преди профилактичния преглед ,когато ви диагностицираха лекарите ,чувствахте ли се зле, в смисъл че нещо не е наред с ъс здравето ви ?
.А това с "профилактичното "отсраняване на органи , не желая да коментирам в тази тема ,защото
това е изумяващо безумие. newsm10

# 263
  • София
Еливас, за себе си мога да отговоря - никога не съм чувствала, че нещо в моето тяло не е наред.
Може да потърсиш отговора на въпроса си в ГНМ или както там се нарича.
Извинявай, злопаметна съм.

# 264
Луди пеперуди, извинявай ако съм те засегнала със зеленото човече.  Peace Не съм искала Hug М сайта на АПОЗ има един зелен телефон, на който може да получиш пълна информация за това, което се случва тук и дали все още има места в смените до края на юни. Аз правя резервациите за нашата група от там. Въобще даже не знам какво пише в сайта им.
Така или иначе, който дойде веднъж се връща отново и отново!!! Вълшебство е. Като съберем всички снимки и направим албум в снимка.бг ще ви пусна линка Peace

# 265
Хули ,бъди по добронамерена ,ще ти е от полза .
Попитах културно нещо ,което живо ме интересува.
Не предлагам продукт и не афиширам идеи ,зная си мстото,но се включвам и следя темата.
Нещо против? newsm10

# 266
  • София
ВИНАГИ съм била добронамерена и съм давала правилните съвети.
Отговорих ти културно.
Различните видове рак имат различни симптоми. Общото между тях е, че се чувства умора и намаляване на телесното тегло. Това не се отнася обаче при РМЖ.
Ако си чела в предните теми, щеше да си направиш изводите.
Нищо против нямам присъствието ти в темата.

# 267
Момичета ,моля да споделите преди да си откриете топче или бучка в гърдата ,или преди профилактичния преглед ,когато ви диагностицираха лекарите ,чувствахте ли се зле, в смисъл че нещо не е наред с ъс здравето ви ?
.А това с "профилактичното "отсраняване на органи , не желая да коментирам в тази тема ,защото

Аз бях много зле преди да ми открият бучката. Бях в депресия, бях много изтощена и много ме болеше гърдата. Топчето много се надуваше

# 268
На мен нищо ми нямаше и така е било при 90 % от жените с РМЖ, които познавам..Дано сме ти били полезни! Peace

# 269
  • София

А защо да е безумие. Ако си гледала някой близък как умира от рак сигурно нямаше да си толкова крайна. На мен и на сестра ми даже без да питаме лекарите ни го препоръчаха. Ако имах финансовата възможност бих си сложила импланти. По-безумно ли е да си уголемя гърдите с няколко размера, което вече всяка втора тинейджърка иска да си направи. Ако знаех по-рано за тези изследвания и процедури и имах нужните финанси сега нямаше да се боря да оцелея.

Общи условия

Активация на акаунт