Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представляват белите петна по шийката на матката?
Защо на листа, който ми даде мамологът, не пише "киста", а "уплътнение в гърдата"?
Защо мамологът иска преглед на всеки три месеца - това ли е стандартна практика за проследяване или има някакви притеснения?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представляват белите петна по шийката на матката?
-
Защо на листа, който ми даде мамологът, не пише "киста", а "уплътнение в гърдата"?
-
Защо мамологът иска преглед на всеки три месеца - това ли е стандартна практика за проследяване или има някакви притеснения?
-
Можете ли да предоставите информация за лекарството Zelboraf 240 mg?
-
Какви са процедурите за изследване преди химиотерапия или операция при рак на гърдата?

)

Сигурна съм, че с упражнения ще се махне. Иди утре сутринта, Марков е в Онкологията. Иначе и на мен ми каза за преглед след 3 месеца, а бяха минали 15.
Но с първия Золадекс ми каза "Чао" и така до ден днешен - вече почти три години!