Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 34

• 88 137
  • 728
  •   1
Отговори
# 480
Как сте пИпИруди волни, отървахте ли се от грипчетата? Кака ви поглежда често тук, ама вие да не хукнахте към моренцето вече, бре? Слънчево настроение ви желая и ви обичам Hug Hug
и някои, ако знае, дали д-р Марков ще почива през юли, моля ви да пише newsm78 Peace

# 481
Слънчогледите, аз говорих с Марков миналата седмица, защото се разбирахме за моята операция. Попитах го дали няма да излиза в отпуска и той ми каза, че никъде няма да ходи и си е в отделението.

# 482
 Много благодаря за това инфо, Tuig  Hug

# 483
Здравейте и от мен! Аз съм на антибиотици и вместо да се оправям положението е по-зле Cry Онзи ден си припомних "милото" отношение на персонала в онкото...Утре отново имам среща с тях  Cry

# 484
Здравейте дами,

Бих искала да попитам дали някоя от вас има информация колко бързо расте косата след лъчетерапия и дали може да даде някой съвет какво мога да направя, за да ми порасне косата? Вече минаха почти 2 месеца от последната сесия, но коса все още няма. Започвам да се притеснявам , че никога няма да ми порасне... Sad

# 485
  • София
Здравейте дами,

Бих искала да попитам дали някоя от вас има информация колко бързо расте косата след лъчетерапия и дали може да даде някой съвет какво мога да направя, за да ми порасне косата? Вече минаха почти 2 месеца от последната сесия, но коса все още няма. Започвам да се притеснявам , че никога няма да ми порасне... Sad

И аз да се присъединя към питането. Израснали са ми някакви тънки косъмчета, нищо общо с косата, която имах  Sad. Освен това са предимно бели, съвсем се притесних и аз.

# 486
  • В царството на игрите:)
Здравейте, както всичко останало така и растежа на косата е строго индивидуален. Не мисля, обаче, че лъчето има нещо общо с косата. Няма случай да не порасте коса след химиотерапия, но каго, колко бързо и какъв вид, това вече никой не може да предвиди - обикновено е по - хубава Peace
Аз бях без коса по време на химията, но ходех и на кола маска #Crazy При последната вливка от втория вид даже вече ходех без перука.
Няма страшно - всичко свързано с косата ще се оправи! Peace

# 487
Здравейте на всички!

Минавам само да ви споделя, че покрай надуването на ръката много се уплаших. Сигурно от топлото и голямото натоварване много й се отрази и още на обяд беше станала огромна. Лекарят ми изписа това. И да ви кажа има ефект. вече не е толкова надута. Въпреки това имам назначена рехабилитация и съм решила сериозно да се заема с тая ръка, че май даже малко закъснях. Имам отток и на гърба Sad В понеделник започвам рехабилитация, ще ви пиша как протича (ако ви интересува).

# 488
  • Варна
KaRoLa, и моята ръка се подува при вирусни инфекции. Стягам я, изчаквам и после си се оправя. Това лекарство бих го пробвала. Благодаря.
margo98, и при мен се появи бяла коса след химиите. Освен това никаква боя не ме ловеше, дори и супер агресивното българско творение "Престиж". Просто веднъж в паниката си, че трябва да ходя беловласа намацах нещо русо и то издържа до първото отмиване. И така 3 месеца си ходех блонди.

Споделям - ТМ 12.4 вчера. След като зимата ме изненадаха със стойности 46 и 17 ...
Което си е повод за почерпка Simple Smile
 newsm51

# 489
Като ще се хвалим Simple Smile Да кажа,че моя е 12.9 Simple Smile

# 490
  • Варна
Браво, Каролка !
Всъщност сега се сещам, че на мен за ръката ми изписаха едно хомеопатично - Лимфомиозот. Много го употреблявах.

# 491
И аз изглеждах като Ам Гъл - имах светъл мъх , но го боядисах с тъмна боя и заприлича на коса.

# 492
Евала на тия хапчета. Вечер е,а не ми е толковя надута ръката. Много се радвам; )

# 493
  • София
Как сте, момичета? Надявам се- супер!
Видяхте ли това?

http://inews.bg/%D0%9B%D1%8E%D0%B1%D0%BE%D0%BF%D0%B8%D1%82%D0%BD … 992_i.298859.html

"Това е моят медал за храброст и сила," споделя канадката пред изданието Toronto Star, допълвайки: "Татуировката ми напомня всеки ден за битките, които спечелих. Победих в тази война, надявам се завинаги... Все още съм си аз, все още съм красива. Не се нуждая от гърди, за да се чувствам така пред себе си и пред другите около мен."

# 494
На канадката може да не й трябват гърди да е хубава пред другите, ама българите имат още бая хляб да ядат до тогава.. Wink

Общи условия

Активация на акаунт