Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 34

• 88 149
  • 728
  •   1
Отговори
# 465
Момичета  Hug много ви благодаря на всички за подкрепата и куража, който ми давате.
Надявам се всичко да мине благополучно  Praynig

# 466
  • на път
Всяка болница е с различен пропусквателен режим според отделението според мен ...
Аз бях в Токуда по бързата процедура ... в петък преглед, в неделя постъпване, в понеделник - операция.
Там и в реанимация на гинекология (веднага след операциите - имах 2 с интервал 1 месец) пуснаха най-близките ми хора. Друг е въпросът, че не исках да ги виждам точно тогава. После като ме преместиха в моето легло можеше да идват по всяко време. Ръководството на отделението го смята за "оздравяващо" .. Така беше и в онкологичното отделение. По същото време баща ми беше с инсулт на 4 етаж и беше много строго - информация в 12, свиждане в 4 ...

Стискам палци!

# 467
Бърз въпрос:

В момента съм с надути сливици и ми е страшно дискомфортно, температура, отпадналост, надута  ръка...да не продължавам.. Към кого да се обърна? Личната или в онкото?

# 468
  • София
Започни от личната.

# 469
Утре сутрин съм първа джувка там... Като хваната за гърлото съм..сливиците ми са ужасни Sad В петък ще ходя да мислим с ръката какво ще правим. От ръкава получих реакция и станах на блънди ...

# 470
  • В царството на игрите:)
И мен два дни ме беше пипнало нещо.Страхотна хрема, кашлица и невероятна отпадналост..
Тъпча се с какво ли не, инхалации, лимони и още куп илачи и съм по човек вече, но....съществува летен грип, да знаете Mr. Green

# 471
Ние гърлото го лекуваме с това- мажем отвън. С него мажем и под носа, ако е запушен Peace
Скрит текст:

# 472
Абсурд да си сложа такова нещо Simple Smile Мерси все пак Simple Smile

# 473
  • Пловдив
XXX_, дай малко инфо за това мазило.

# 474
Мисля, че се води тигров балсам или нарцисов. Китайско загряващо масло. Преди имаше подобна мас в малка метална червена кутийка, с една звезда на капачката. Викаха й "Виетнамско чудо". Това мисля че е по-концентрирано  Peace

# 475
  • Пловдив
Ясно. Аз го ползвам, но моето е в металната кутия.

# 476
  • София
От ръкава получих реакция и станах на блънди ...

съжалявам за ръката ти,но би ли обяснила каква реакция ,какво е блънди  Embarassed щото и аз сега съм с ръкав,че отпрах един бицепс  Sad
А иначе за отока потърси  във вашия град дали правят лимфодренажен масаж,много помага.Успех и бързо излекуване
Аз във вторник също бях с Т ,но само за ден и сега съм с херпес.Явно има грипче или климатиците ни ''хванаха''

# 477
Не знам дали тук трябва да попитам, но получих писмо "Спри и се прегледай" за превенция рак на шийката на матката. Искам да отида, но нямам представа с кои лечебни заведения работи програмата. Живея в Панагюрище. Някои има ли представа кои лечебни заведения в Пазарджик или Пловдив работят с тази програма. Мерси предварително.

# 478
  • Пловдив
tonisole, точно това коментирахме във фейсбук. Една мама от Благоевград получила такова писмо. Парадоксалното е, че до 3 седмици ще определят, кои болници ще извършват тези дейности, а тя трябва да извърши прегледа до 4 седмици от получаването. А още по- парадоксалното, че проекта е от 2009г.до 12.2013г. Embarassed
Ще ти пусна един линк разгледай http://www.mh.government.bg/Articles.aspx?lang=bg-BG&pageid= … mp;articleid=2564

# 479
Здравейте девойки,много съм притеснена понеже днес на профилактичен ехограф на гърди ми откриха киста на другата гърда,понеже е малка - 5 мм не знам дали пък сама ще се резорбира?Или какво операция ли пак?На някой да му се е случвало  ?Sad  Cry Cry

Общи условия

Активация на акаунт