Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представляват белите петна по шийката на матката?
Защо на листа, който ми даде мамологът, не пише "киста", а "уплътнение в гърдата"?
Защо мамологът иска преглед на всеки три месеца - това ли е стандартна практика за проследяване или има някакви притеснения?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представляват белите петна по шийката на матката?
-
Защо на листа, който ми даде мамологът, не пише "киста", а "уплътнение в гърдата"?
-
Защо мамологът иска преглед на всеки три месеца - това ли е стандартна практика за проследяване или има някакви притеснения?
-
Можете ли да предоставите информация за лекарството Zelboraf 240 mg?
-
Какви са процедурите за изследване преди химиотерапия или операция при рак на гърдата?

само не разбрах къде е почерпката
и не се извинявай, че не можеш да качваш снимки..... щОт все някога ще успеем да дойдем на място да си търсим почерпката 
Борбата е прекалено сериозна и отнема прекалено много време, за да го хабим .
Почивай в мир, Гинче! 

Ако нещо се наложи , ще те пуснат при нея , но не в деня на операцията..а на следващия след като си я заведат в стаята. Свижданията са в Четвъртък и Неделя от 14 до 16ч. Пожелавам ви от сърце успех.

/
Много свежо стихче.
Тези изследвания се бавят и ако датата ви е за другата седмица, всичко без кръвните трябва да задействате по най-бързия начин. Аз моите ги правих във ВМА и е голямо тичане. Всичко по принцип е по ЗК, но за урографията и цистоскопията нямало пари (свършили) и си ги плащах. Двете над 200лв. Ако намерите някъде , може и без пари, но аз нямах време. За всички се записват часове, не става веднага. Не се притеснявай и питай, винаги съм насреща. Знам , какво е. Бъди до твоето мамче. Всичко, ще бъде наред, така да и кажеш.
/ След това според мен наистина няма смисъл да стоиш- най-вероятно ще се събуди чак следобед и няма да е много в кондиция. Мен ме пуснаха на следващия ден в реанимацията/ но в онкологията в Дървеница/- бяха ме предупредили да нося мин вода и мокри кърпички/ едни сини, антиалергични май/ . Бяха много любезни и ме пускаха и двата дни, единия даже пъти