Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 34

• 88 164
  • 728
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Мамето е тук, чете ви...и не може да се начуди на някои постове.
Като навъртите като мен 20 годишен стаж в онкологията от обратната страна, ще разберете много неща и няма лекомислено да хулите персонала, който ни обслужва.
Няма да споменавам кой попита за реда на терапиите, защото не помня.
Правила съм предоперативни химии, лъче между химии... преди и след, какво значение има ?
Следвайте съветите на лекарите и не си задавайте излишни въпроси. ТЕ знаят какво правят.
МИЛЕНКАТАААААА, Честит рожден ден маме   love001  love001  love001

Забравих да спомена - направих си рутинните изследвания - отличен !!!
Умирачката се отлага  Joy Joy Joy

# 436
  • Пловдив
Хули,   love001  love001  love001

# 437
Браво , Хули   bouquet

# 438
Таничка,това че ти си имаш някакво си твое мнение не означава в никакъв случай,че е компетентно!
Тезата ,която аз казах е на няколко химиотерапевти,които се водят най-добрите в България!Това потвърждава и това,което й е изписала доц.Тимчева,както и лечението на жената,за която пишеш от САЩ-първо химия,после лъче(Херцептина ако не знаеш действа на принципа на химията за цялото тяло).Не се заяждам просто бъркаш хората! Peace
Това, за което пише Хули - терапия наречена "сандвич" наистина е била експериментирана в България доста време,сега не се прилага защото са стигнали до заключение,чe е най-ефективно първо химия после лъче!

http://life.dir.bg/news.php?id=13975248

Последна редакция: чт, 06 юни 2013, 10:38 от milla.v

# 439
  • В царството на игрите:)
Ама момичета, я се спрете малко и се заемете с преките си професионални задължения, че нещо много компетентни взехме да ставаме #Cussing out
Цитирам горната розова част на темата, защото явно сме забравили, че четем в бг мама, а не в дебелите учебници Mr. Green

"Форумът е платформа за споделяне на лични мнения и личен опит!
Информацията не е предназначена да замени напътствия, назначено лечение или препоръки на медицинските специалисти.
Отговорността за всяка публикация се носи от нейния автор. BG-Mamma не поема отговорност за съдържанието, ползата, истинността и точността на потребителските теми и мнения.
Преди да започнете употреба на лекарствен, козметичен продукт или терапия, дискутирани във форума - потърсете съвета на Вашия личен лекар или друг медицински специалист!"

Кой какво лечение има го определя лекаря и само той! Двама лекари често са на противоположни мнения и често и двамата са прави!!!!!! Терапията тип "сандвич" не се "експериментира" в Бг, а направо си се прилага години наред...Много хора с тази "неправилна" терапия са живи и здрави десетки години...Сега много се кумят и умуват ама много хора си отидоха без време.
Таня, не изказа свое мнение и нямаше претенции да е компетентно, а мнението на човек работил дълго време в сферата и потвърди, че трябва да се слуша лекаря.
Лекуваните дори и от най - добрите не винаги е с успешен финал, така, че да не развяваме като знаме кой от тях какво мнение имал, защото за да назначи едно лечение се вземат предвид много фактори, а не само, че си човек и имаш една глава и два крака Thinking
Мила milla.v, какво имаш предвид с това изречение? (Херцептина ако не знаеш действа на принципа на химията за цялото тяло)
И аз не се заяждам, просто питам Peace

# 440
Хули, ако бяхте прочели по-внимателно поста ми, вероятно нямаше да питате за значението с каква последователност са. Това, което споделих бе във връзка с разминаванията на двамата наблюдаващи лекари за поредноста на назначените терапии.

# 441
Milenska, много здраве и от мен, но защо само виртуално бе, кака  Wink, я се стегни малко!
4е то аз с моите високи технологии и картинката даже не си отварям, а да не ти казвам, 4е до скоро и в пощата си не можех да влизам, тооолкова пропуски, ама сега съм на линия Hug
Целувки и за вас, момичета,  Hug и поздравления за вси4ки отли4ни4ки тук!!!     и какво толкова 4етете за страни4ните резултати, като пове4ето от тях и без това, рано или по- късно си ни спохождат? кротнете се малко и дишайте дълбоко въздух Peace

# 442
  • София
Хули,  Hug Браво, момиче!

# 443
  • на път

Забравих да спомена - направих си рутинните изследвания - отличен !!!

bouquet Money Money Money Money Money Money Money
Прекрасна новина!!!!

# 444
  • В царството на игрите:)

Хулитоооо, отличничка си тииии и дай Боже още дълго да е така Praynig Hug

# 445

Честит рожден ден, Милмих, чудесно е, че се чувстваш  така  Grinning

Честита отличничка на Хули, друго си е Славотински лайвстайл  Laughing, мойте свекъри се пенсионираха и не мърдат вече оттам  Laughing

# 446
Здравейте.

Много се извинявам, че нахлувам така в темата ви. Искам само да попитам дали някой от вас е чувал за лъчетерапия в Делхи?

Предварително благодаря.

# 447
  • София
Поли, явно не си питала първо чичко Гугъл  Sad

http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=2038712

Вестникарски публикации, не се знае никога каква е в действителност истината - но .....

От 7 до 15 хиляди ЕВРО !!!!!!

# 448

Вестникарски публикации, не се знае никога каква е в действителност истината - но .....

Точно заради статиите в Гугъл попитах. Попаднах на това няколко пъти днес и като написах в интернет търсачката излезе, че това е 4-тия случай на български пациент върнат в ковчег от въпросната клиника в рамките на 3 месеца, което звучи потресаващо. А имам близък онколог, който каза, че дори не е чувал за изпращане на пациенти в Индия.

# 449
  • Варна

Точно заради статиите в Гугъл попитах. Попаднах на това няколко пъти днес и като написах в интернет търсачката излезе, че това е 4-тия случай на български пациент върнат в ковчег от въпросната клиника в рамките на 3 месеца, което звучи потресаващо. А имам близък онколог, който каза, че дори не е чувал за изпращане на пациенти в Индия.
Може много неща да не сме чували, но когато съдбата подложи човек на изпитание, той и за сламка се хваща, само за да се надява че ще разполага с достатъчно време за близките и децата си. Имах удоволствието да се запозная и да си пиша с това прекрасно същество - Гинчето и завинаги ще запомня нежната и душа.
Поклон пред всички пеперуди, които ни гледат отгоре.

Общи условия

Активация на акаунт