Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представляват белите петна по шийката на матката?
Защо на листа, който ми даде мамологът, не пише "киста", а "уплътнение в гърдата"?
Защо мамологът иска преглед на всеки три месеца - това ли е стандартна практика за проследяване или има някакви притеснения?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представляват белите петна по шийката на матката?
-
Защо на листа, който ми даде мамологът, не пише "киста", а "уплътнение в гърдата"?
-
Защо мамологът иска преглед на всеки три месеца - това ли е стандартна практика за проследяване или има някакви притеснения?
-
Можете ли да предоставите информация за лекарството Zelboraf 240 mg?
-
Какви са процедурите за изследване преди химиотерапия или операция при рак на гърдата?
. Дай Боже всички да преминем успешно през тоя ад.
Що се отнася до котката, нещо май ме заинтригува, макар че от години се боря със себе си да не взема котка, а толкова ми се иска. Сега и малкия ме атакува непрекъснато с това. Сестра ми имаха сиамка и тя така непрекъснато лягала на мястото, където някой от тях имал здравословен проблем. От нея знам, че пък и грижите по нея са доста - хранене, почистване, лечения, ваксини... А най-лошото беше, когато си отиде и от старост и от болест. Затова се въздържам, че много се привързвам и после...ще ми е тежко. Е, то там май не се знае кой по-напред
Което беше най-важното. Ядосах се малко, защото всеки ден се караме за храната и по-специално за сладкото, и днес попитах професора, който оперира какво може да яде, защото не вярвам на лекуващата лекарка. Той каза "всичко", дори и сладко, да се възтановявал до втората операция 

. Премахнати са ми 14 лимфни възли. Притесни ме факта, че след консултацията в онкологията в София/там ми правиха операцията/ с доц.Тимчева, първо трябваше да премина курса на химията и след това лъчетерапията. Реших и двете терапии да ги карам в Стара Загора, предвид това, че аз съм от Сливен и за мен е по-удобно така. Но днес лъчетерапевтката ми каза, че почвам първо с тях. Едните ми казват с химия, днес ми казват с лъче
.........и аз вече не знам. 
Пожелавам ти още много, много години да се радваш на щастлив и безгрижен живот, обградена и обичана от близките и приятелите!