Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 34

• 88 198
  • 728
  •   1
Отговори
# 405
Нищо лошо няма  в меда, джинджифила, ядките, нара, содата или лимона... Ама ако на някого му хрумне да откаже следоперативното лечение и да се цери само с лимон и ядки и не оздравее? На мен ми би тежало на съвестта. В началото, когато разбереш диагнозата и се чудиш от къде да подхванеш лечението е голям шок. И аз да напиша една статия, че салата от орехови листа  е по-силна от химиото и убива само раковите клетки ще я изцопа тук...

# 406
XXX,разбирам и твойта теза,но по същата логика дай да се спре целия сайт,че някой може да прочете нещо,което е неприложимо или погрешно за неговия статус и т.н. и т.н. нали заради това има здравна система,ходим по лекари Wink!самото наличие на интернет е предпоставка за такива неща,някой да се повлияе неправилно...Затова не бих била толко крайна... Wink

# 407
Сигурно си права  Hug

# 408
  • Пловдив
XXX_, нали знаеш поговорката за баницата...Не е луд този, който я яде, а този, който му я дава.

Всеки има глава на раменете и би трябвало да му служи...
Чете, интересува се, търси мнения и решава, как да продължи лечението.

Лек ден ви пожелавам.

# 409
  • у нас - на брега на морето
Напълно подкрепям мнението на milla.v и на vanichka75. Разбира се, че никой не проповядва отказване от традиционната медицина относно лечението, но пък всякакви такива информации биха били полезни всеки да си избере, което му допада и да си подсилва имунитета. Аз съм безкрайно благодарна на момичетата, които споделят такива статии и научих доста неща, които едва ли щях да срещна в ежедневието си. Затова сме тук, да си споделяме. Никой не е докаран насила и никой на никого не е стъпил на врата, да изпълнява нещо против волята си.
ХХХ, нищо лично, просто споделям мнение. Hug

# 410
    Hug   Стискайте ни палци утре сутрин, че си вземем биопсията и ще видим какво е положението!  Hug

# 411
  • София
Днес си взех лекарствата - изписали са ми Золадекс и Тамоксифен. Чета страничните реакции и направо се ужасявам. То какво ли не пише. Как е при вас, какви нежелани реакции да очаквам? Този Золадекс 5 години ли трябва да ми го бият?

# 412
  • София
Здравейте момичета, искам да споделя с вас това, на мен ми допадна, надявам се и на вас ! http://www.ted.com/talks/lang/bg/baba_shiv_sometimes_it_s_good_t … river_s_seat.html  Хубава вечер!

# 413
  • София
Maрго,
ти на всяко лекарство ако прочетеш листовката може да откачиш  Mr. Green
И да ти споделя моите реакции от хормоните:5 кг за 2 месца отгоре(предимно в кормната област  newsm45 ) и сухота на влагалището  Embarassed 
Възможно е и да съм по-нервна,но аз не си признавам  Laughing
Абе въобще критическа

# 414
  • у нас - на брега на морето
XXX_, стиснати са всички палци  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover
margo98, страничните ефекти в листовките на всички лекарства са ужасяващи. Аз пих един антибиотик, който бил от най-ново поколение, най-изчистен, лекували пневмонии в болниците с него, НО като прочетох страничните ефекти се ужасих. Е, оказа се, че на мен не ми подейства и сега пия четвърти по ред за още 7 дни и ще ми станат 31 дневно лечение /това е литературно отклонение Laughing/. Виж какво, сега като си прочела и си се наплашила, но след време ще позабравиш и не е толкова страшно, пък и нали се прави за наше здраве. Погледни го от тази страна. Simple Smile
По отношение на Золадекса освен това, което ти е писала KokoJ, ще ти се отрази и на костната плътност. Затова е добре да си направиш костна остеодензинометрия и всяка година/може и на 2, ако нямаш много оплаквания/,  да се повтаря това изследване, да се проследи състоянието на костната плътност. Добре е това да си го правиш на едно и също място, за да са най-обективни резултатите. Изследването се заплаща и се прави а тазобедрена става и кръстни прешлени.  Hug
Хубав ден ви желая, мили момичета!  Nature Sun With Face

# 415
  • В царството на игрите:)
Привет и от мен!
Що се отнася до статиите, те не ми пречат - де, чета, де не чета, както дойде... Според мен статиите не биха повлияли на решение на човек, който е решил за се лекува сериозно, а другите, те и с и без статии пак поемат по различен път. Това е въпрос на нагласа Thinking
Не мога да разбера, дами защо нон стоп четете листовките на лекарствата? Пих две години Нолвадекс и не прочетох нито веднъж листовката - нямах никакви странични действия освен килограми и сухота. Напълно нормално е Naughty Сега втора година пия Аримидекс и пак не съм прочела листовката - пак нямам странични....А съм я прочела, а са се появили всичките на куп:)
Сега да се отчета, че вчера направих 40 години. Радвам се на юбилея си, но още се чувствам много, много млада:)
Почерпете се виртуално за мое здраве и дай Боже да се черпим по хубави поводи още много години!

# 416
Здравейте от един щастлив човек  Mr. Green Hug Hug Hug
Днес освен това, което се надявахме да чуем, ни казаха/ама не професора/, че отглеждането на женска котка у дома "обирало" рака и отивал в нея...   Crazy

# 417
  • Пловдив
XXX_ , поздравления!
Радвам се, че новините са добри. Само не разбрах защо тази  Mr. Green

# 418
Здравейте момичета Wink. Вчера бях на консултация с химиотерапевта, днес с лъчетерапевта. Вчера уж ми насрочиха дата за първата химия, днес лъчетерапевта реши, че ще започвам лечението първо при тях и после химиите. От всичко, което успях да прочета от вашите коментари, останах с впечатление, че се започва първо с химията или нещо не съм доразбрала....newsm78.

# 419
За първи път от 9 април се чуствам спокойна и щастлива. И през  8 часовото пътуване (до Сф и обратно) слушах разгорещени спорове за политика и партии и се чуствам леко полудяла...

Общи условия

Активация на акаунт