ББ Кремове 4

• 116 530
  • 761
  •   1
Отговори
# 615
  • Berlin
Получих един Holika Holika Clearing Simple Smile, после или утре ще го пробвам, дано ми пасне. Пратили са ми мостра и на Missha Cho Bo Yang (на корейски е и не знам кой цвят) и на Signature Real Complete 21 (само това 21 разбрах от корейските знаци:) ).

Последна редакция: ср, 26 фев 2014, 10:40 от abs

# 616
# 617
  • Berlin
Бих разменила Holika-та Clearing за Watery или някой SKinfood Good Afternoon, само го пробвах. Crazy

Последна редакция: ср, 26 фев 2014, 11:00 от abs

# 618
Добър вечер Grinning Попречетох тук там из линковете, които сте пуснали, и отделно доста от темата. До сега не съм ползвала нито ВВ, нито CC крем. Много ме заинтригувахте и искам да опитам. Може ли за малко съвет с какво да започна. Имам нормална кожа, и не изисква много грижи. Нямам петна или нещо по особено за прикриване. В момента ползвам едно хидратиращо кремче с 15фактор на avon, но не можах да намеря снимка да ви покажа Sad Не мога да си поръчам от вън, за това ако може да ми препоръчате лек крем, който мога да си взема от тук. Четох, че има доволни от Л'ореал и Гарниер. Подходящи ли са в моя случай? Предварително се извинявам, ако досаждам, и предварително благодаря за отговорите  bouquet

# 619
flapper,добре дошла,няма за какво да се извиняваш темата е за всички Hug,аз съм ползвала на Гарниер,не бях много доволна,но аз съм с мазна кожа и бързо лъсвам,дано се включи някои с твоят тип кожа.

# 620
flapper,добре дошла,няма за какво да се извиняваш темата е за всички Hug,аз съм ползвала на Гарниер,не бях много доволна,но аз съм с мазна кожа и бързо лъсвам,дано се включи някои с твоят тип кожа.
Здравей! Аз също съм с мазна кожа. От кой крем досега си останала най-доволна?

# 621
В момента ползвам ББ кремовете на Клиник и Артдеко,този на Артдеко много ми харесва,стои много леко и естествено,приглажда кожата,с матираща пудра отгоре постигам ефекта,които търся,в интерес на истината пудрата отгоре е много важна при мазна кожа,защото тя ни предпазва от лъсването Peace

# 622
http://beautyshop.bg/productv/9867/artdeco-bb-krem-spf-15-skin-perfecting.html

sweety това ли е кремчето? никъде не пише за какъв тип кожа е?

# 623

sweety Simple Smile благодаря
наистина май-без пудра ще е трудно newsm78

# 624
http://beautyshop.bg/productv/9867/artdeco-bb-krem-spf-15-skin-perfecting.html

sweety това ли е кремчето? никъде не пише за какъв тип кожа е?
Да това е,ами незнам,на моята омазняваща се кожа е добре,като както споменах матирам отгоре с пудра Peace

# 625
Ще изчакам и други момичето от темата да напишат по ред, до събота има време, а тогава се очертава да мога да обиколя и да си избера Grinning

# 626
Наи добре е да се насочиш към някои марки и да ги пробваш на място,тъи като тук доста си помагаме,но все пак като го видиш на твоята кожа наи добре ще си прецениш Simple Smile

# 627
  • Бургас
Ще изчакам и други момичето от темата да напишат по ред, до събота има време, а тогава се очертава да мога да обиколя и да си избера Grinning
Можеш да тестваш ББ крема на Буржоа,аз съм доволна,кожата ми се омазнява,но този крем ми стои добре

# 628
Леле, 4-та тема и то към края си, а аз чак сега разбирам че съществува. Ползвам ББ крем от около година и съм много доволна. Ще ми бъде полезна всяка информация, която споделяте.

# 629
  • София
Добър вечер Grinning Попречетох тук там из линковете, които сте пуснали, и отделно доста от темата. До сега не съм ползвала нито ВВ, нито CC крем. Много ме заинтригувахте и искам да опитам. Може ли за малко съвет с какво да започна. Имам нормална кожа, и не изисква много грижи. Нямам петна или нещо по особено за прикриване. В момента ползвам едно хидратиращо кремче с 15фактор на avon, но не можах да намеря снимка да ви покажа Sad Не мога да си поръчам от вън, за това ако може да ми препоръчате лек крем, който мога да си взема от тук. Четох, че има доволни от Л'ореал и Гарниер. Подходящи ли са в моя случай? Предварително се извинявам, ако досаждам, и предварително благодаря за отговорите  bouquet

Вземи си Лореал, аз съм доволна от него. Щом нямаш нужда от сериозна корекция ще ти допадне много Peace
Благодаря за отговорите на въпроса с какво да прикрия изгореното от лазера. За моя огромна радост, след седмица, петънцата /явно е било изгорено/ ги няма  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт