ББ Кремове 4

• 116 524
  • 761
  •   1
Отговори
# 630
ББ-то на Лореал не прикрива почти нищо и е само един цвят, но пък като крем за лице оставя много приятно усещане.

# 631
Здравейте, може ли да ми препоръчате ББ крем, подобен на Гарние, но да не се разтича така  ooooh! Пробвала съм Нивеа - ужас направо, рони се по лицето ми; Буржоа - прави ми ужасни бръчки, Микса СС - нищо не покрива, но като консистенция е добре. Въобще нищо не ми пасва, освен това Гарние, но само да се пипна с мокра ръка и положението е  #Crazy - тези, които го ползват, знаят. Ценовият клас няма значение. Пробвала съм по-леки ФДТ - Клиник Антиблемиш и Супербалансд - сухи ми идват, пак ми правят бръчки. А най-грозно ми стои Лореал Тру мач. Иначе кожата ми е смесена, мазна в Т-зоната и суха на останалите места.

# 632
Опитай този на Катрис, на подобна цена е, мисля че не беше толкова течен...

# 633
В момента със с Биотен след Гарние за смесена кожа. По-слабо покривен е, но като консистенция ми харесва. Не се разтича и не се наслоява толкова, като Гарние.

# 634
Здравейте, може ли да ми препоръчате ББ крем, подобен на Гарние, но да не се разтича така  ooooh! Пробвала съм Нивеа - ужас направо, рони се по лицето ми; Буржоа - прави ми ужасни бръчки, Микса СС - нищо не покрива, но като консистенция е добре. Въобще нищо не ми пасва, освен това Гарние, но само да се пипна с мокра ръка и положението е  #Crazy - тези, които го ползват, знаят. Ценовият клас няма значение. Пробвала съм по-леки ФДТ - Клиник Антиблемиш и Супербалансд - сухи ми идват, пак ми правят бръчки. А най-грозно ми стои Лореал Тру мач. Иначе кожата ми е смесена, мазна в Т-зоната и суха на останалите места.

Бела, какво слагаш под ФДТ или ББ-крема? Не мисля, че ако нанасяш правилните продукти/крем, основа/ би имала проблем с ронене или подчертаване на бръчки. Аз бих ти предложила корейски ББ-та като Миша или Скин, има ги на първа страница.

# 635
Вчера пробвах в ДМ тестер на ББ крема на Биотен,но се отказах,нещо ми оранжевееше леко(цвят медиум)

# 636
elian, слагам един крем на Ла рош и хидратиращ крем; понеже лекувам и акне, не мога да наслагвам много продукти /база/и плътен ФДТ. Корейските не се запушват ли пори - поне това четох в темата, следя я от доста време. Без проба на цвят не ми се ще да поръчам, но ако някой каже, че има същия цвят като светлия Гарние, ще ги пробвам Simple Smile

# 637
Ясно. За номерата и цветовете на корейските бб наистина е на риск да поръчаш, но освена ако не си много тъмна или много бяла, мисля че няма как да сгрешиш. Перфектно се сливат с тена. А няма ли корейски с лечебен ефект, против акне, несъвършенства? Не съм се интересувала, аз целя анти-ейдж и бръчици Flutter

# 638
Аз ползвах ББ на Гарние, и бях горе-долу доволна- ма много ми оставяше петна и това ме отказа да го ползвам
Купих си ББ крема на Ла Рош и се родих- няма толкова готина консистенция просто, прекрасен е и се мажа с удоволствие, кожата ми изглежда много добре ( пу пу)
Но на колежката ми например изобщо не й допадна, така че пробване трябва. На Ла Рош поне дават мостри в аптеките, и може да се пробва

# 639
ББ-то на Лореал не прикрива почти нищо и е само един цвят, но пък като крем за лице оставя много приятно усещане.

Този ли имаш предвид?
http://www.ivis.bg/l%60or%C3%A9al-nude-magique-bb-cream-%D1%82%D … %D0%B5-p8043.html
 Аз харесвам леки кремове, нямам много за прикриване и не харесвам наслояване. В момента използвам този на Ла Рош, но се бях загледала и в бб-то на Лореал, като бъдеща покупка. В опита, който имам с тези кремове от Нивея съм най-разочарована - повече никога!

# 640
Съжалявам, аз съвсем забравих да уточня Embarassed
Не, имам предвид нутри голд бб крема (не с тези полски надписи Grinning, но такава картинка намерих)

Последна редакция: ср, 05 мар 2014, 12:26 от *Coraline*

# 641
Благодаря Peace Simple Smile

# 642
  • Козлодуй
Не съм пробвала други освен корейските бб кремове,едно защото при нас в дълбоката провинция няма особено голямо разнообразие от козметика,и друго,доколкото съм запозната-те са само тониращи,без реален ефект.
Имам опит с няколко корейски марки,като за мен най-зле са Skin79,Missha са средна хубост,а най-доволна съм от BRTC-не видях да е много коментирана марка,поне в последните страници.Изхабих с удоволствие една тубичка BRTC Gold Caviar BB Cream(35гр. за около 15$)-добра покривност,издръжливост,избелва,прикрива бръчки,SPF50.След него реших да пробвам BRTC Jasmine Water(за суха и чувствителна кожа),но той ми се стори с по-лека покривност и някак не задоволи нуждите ми напълно Grinning  (за протокола,кожата ми е 44-годишна,смесена,жълт подтон).Дадох на колежка да го пробва и бях изумена от ефекта,и тя също-май пасна по-добре на нейната кожа(суха с розов подтон),и просто и го подарих Grinning Иначе и двата се адапрират чудесно и не съм изглеждала като варосана.
Втори ден нося от мостричка ETUDE HOUSE Precious Mineral и много ми харесва.Но преди още да го пробвам,реших да експериментирам с някой СС и поръчах това.Ако не ми допадне,ще взема или ETUDE HOUSE,или ще се върна на изпитания вече BRTC Gold Caviar.

# 643
  • София

Аз имам три цвята.
Като крем за лице не бих го ползвала.

# 644
Не съм пробвала други освен корейските бб кремове,едно защото при нас в дълбоката провинция няма особено голямо разнообразие от козметика,и друго,доколкото съм запозната-те са само тониращи,без реален ефект.
Имам опит с няколко корейски марки,като за мен най-зле са Skin79,Missha са средна хубост,а най-доволна съм от BRTC-не видях да е много коментирана марка,поне в последните страници.Изхабих с удоволствие една тубичка BRTC Gold Caviar BB Cream(35гр. за около 15$)-добра покривност,издръжливост,избелва,прикрива бръчки,SPF50.След него реших да пробвам BRTC Jasmine Water(за суха и чувствителна кожа),но той ми се стори с по-лека покривност и някак не задоволи нуждите ми напълно Grinning  (за протокола,кожата ми е 44-годишна,смесена,жълт подтон).Дадох на колежка да го пробва и бях изумена от ефекта,и тя също-май пасна по-добре на нейната кожа(суха с розов подтон),и просто и го подарих Grinning Иначе и двата се адапрират чудесно и не съм изглеждала като варосана.
Втори ден нося от мостричка ETUDE HOUSE Precious Mineral и много ми харесва.Но преди още да го пробвам,реших да експериментирам с някой СС и поръчах това.Ако не ми допадне,ще взема или ETUDE HOUSE,или ще се върна на изпитания вече BRTC Gold Caviar.

Явно е строго индивидуално. Аз бях много доволна от двете BB-та, които съм пробвала на Skin79 и дори обмислям да си поръчам оранжевия за лятото.
Със Bright Fit на Etude House не се разбрахме обаче. Добре, че имам мини тубичка от един сет и не се излъгах да го поръчам в цял размер.

Ще ми интересно да споделиш мнението си за това CC на Missha. Аз имах мостра на обикновения Signature и въобще не ми хареса. Правеше ми огромни бръчки, а съм на 19.

Общи условия

Активация на акаунт