ББ Кремове 4

• 116 516
  • 761
  •   1
Отговори
# 645
  • тук и там
Здравейте!Днес реших да си купя фон дьо тен,но се върнах в къщи с BB крем.Никога до сега не съм ползвала BB кремове(само един неуспешен опит с Nivea) и дори не знам как да го ползвам.Кожата ми е мазна,с доста големи пори-какъвто и крем и ФДТ да ползвам-започвам да лъщя след няколко часа.Днес си купих ББ крема на Герлен-допадна ми като цвят и покривност.Искам да попитам-да слагам ли крем преди да нанеса ББ крема,защото по-трудно се разнася без крем,и да ползвам ли пудра отгоре-за да предотвратя евентуалното лъщене на кожата и последен въпрос-мога ли да го смесвам с малко количество ФДТ?

# 646
  • В един копнеж!
Някой използвал ли ВВ крема на Catrice? Тъй  като искам да сменя досега изплозвания от мен ВВ крем, разглеждма техните продукти.

Последна редакция: сб, 08 мар 2014, 19:25 от ai_vi

# 647
  • Berlin
Искам да попитам-да слагам ли крем преди да нанеса ББ крема,защото по-трудно се разнася без крем, можеш да слагаш, не е задължително, кой както предпочита. Аз също слагам крем.

и да ползвам ли пудра отгоре-за да предотвратя евентуалното лъщене на кожата - пак по желание и в зависимост от кожата и бб крема Simple Smile

и последен въпрос-мога ли да го смесвам с малко количество ФДТ? тук вече не съм сигурна, но предполагам, че да, ако искаш по-голяма покривност.

# 648
Момичета първо честит празник, бъдете обичани и щастливи   bouquet

Днес минах през Дъглас за фдт и пробвах СС крема на Буржоа и Максфактор. За тези, които са ползвали бб крема на Гарние, мога да кажа че СС крема на Буржоа е малко по покривен, но се разнася много добре и попива добре, за разлика от този на Максфактор, който е доста по плътен и по трудно се нанася. Ноооо пробвах ББ крема на Ревлон, който предстои да бъде пуснат до няколко дни по магазините - ами определено това е следващия ми бб крем. Супер лека консистенция, нормално покриваща и много добре попива. В началото ще бъде на цена 17 лева и нещо, иначе ще е около 23 лева. Буржоа е около 18 лева, Максфактор 23 лв. И още нещо Буржоа имат 4 цвята, Максфактор 5, а Ревлон пускат 3. Надявам се да съм Ви била полезна  Peace

# 649
  • тук и там
Благодаря,abs!Ще пробвам различните варианти с надеждата този път да си паснем с ББ крема.

# 650
  • на последния етаж
Някой вече пробва ли BB крема на Дева? Впечатления?

# 651
  • София
Здравейте. Имате ли отзиви от BB крема на Vichy?

# 652
Някой вече пробва ли BB крема на Дева? Впечатления?
Аз го имам, но не ми допада.Мазен ми е и не забелязвам да има изравняване.От Гарние и Биотен съм много по-доволна.
Само да кажа че съм със смесена кожа.

# 653
ББ крема на Герлен...Искам да попитам-да слагам ли крем преди да нанеса ББ крема,защото по-трудно се разнася без крем,и да ползвам ли пудра отгоре-за да предотвратя евентуалното лъщене на кожата и последен въпрос-мога ли да го смесвам с малко количество ФДТ?
В самото упътване към ББ крема на Герлен (под формата на малка брошурка в кутията) пише, че може да се ползва 1.самостоятелно или 2.под ФДТ - когато се цели по-голяма покривност. Самата аз ползвам този ББ отскоро. Преди него слагам крем. Пробвала съм и с основа за грим. Самостоятелно още не съм. Все още пробвам различни начини за нанасянето му. Преди това, лятото, ползвах ББ крема на Шсейдо, който е доста по-различен - по-слабо покривен е, по-нетраен, хидратиращ и очевидно разхубавява кожата. Той задължително се слага без крем. Една консултантка в Бюти зоната скоро ми обясни, че ББ кремовете са 2 вида - такива, които са част от линията за бяла козметика на различните марки и които са част от цветната им козметика. Първите се нанасят самостоятелно, без крем преди това  и целят основно ползи за кожата (напр.Christian Dior - Hydra Life BB Creme; Shiseido - Perfect Hydrating BB Cream). Другите се нанасят след крем и  целят основно добър външен вид. Guerlain - Lingerie de Peau Beauty Booster е от втория вид, но има и хиалуронова киселина. Много ми харесва засега.

# 654
Добро утро, не съм голям специалист в областта но ще си кажа мнението, моля бъдете толерантни  bouquet  bouquet  bouquet

Първо искам да кажа, че за първи път ползвам такъв тип кремове, и като отидох да си избирам (миналия уикенс) изпаднах в чуденка, пробвах няколко тестера, и всички ми оранжавееха...... накрая избрах два случайни, от различна ценова листа, за да видя разликата Rolling Eyes единия е СС крем на Биотен(беше на някаква промоция за 4.99лв., по светлия нюанс)  а другия е ББ крем на Гарниер(една тънка и по издължена опаковка, по тъмния нюанс, струваше 13.49лв.).

Цяла седмица ползвам крема на Биотен. Много лек и хубав е, добре е за моя тип кожа, единствения недостатък, ако може така да се нарече, е че хич не е икономичен, и за да получа желаната покривност слагам повечко. Но ако сметна колко крем и фон дьо тен слагах преди, мога да кажа, че количеството е приблизително същото ooooh! За нормална кожа, без много несъвършенства кремчето е много подходящо, и мисля да пробвам и другия цвят.

Днес по енерция пак си сложих от него, но от утре ще пробвам и Гарниера, и ще споделя впечатления.

Надявам се да съм била полезна на някой  bouquet

Имам и един въпроса, как си слагате от крема, ползвате ли някакви специални гъбички, или с
ръце?

Лек и усмихнат ден

# 655
Някой използвал ли ВВ крема на Catrice? Тъй  като искам да сменя досега изплозвания от мен ВВ крем, разглеждма техните продукти.
Аз съм много доволна от него като покривност.

# 656
  • В един копнеж!
Аз съм много доволна от него като покривност.
Praynig Ох, благодаря за мнението, защото си го поръчах на сляпо, по интернет.

# 657
Добро утро, не съм голям специалист в областта но ще си кажа мнението, моля бъдете толерантни  bouquet  bouquet  bouquet

Първо искам да кажа, че за първи път ползвам такъв тип кремове, и като отидох да си избирам (миналия уикенс) изпаднах в чуденка, пробвах няколко тестера, и всички ми оранжавееха...... накрая избрах два случайни, от различна ценова листа, за да видя разликата Rolling Eyes единия е СС крем на Биотен(беше на някаква промоция за 4.99лв., по светлия нюанс)  а другия е ББ крем на Гарниер(една тънка и по издължена опаковка, по тъмния нюанс, струваше 13.49лв.).

Цяла седмица ползвам крема на Биотен. Много лек и хубав е, добре е за моя тип кожа, единствения недостатък, ако може така да се нарече, е че хич не е икономичен, и за да получа желаната покривност слагам повечко. Но ако сметна колко крем и фон дьо тен слагах преди, мога да кажа, че количеството е приблизително същото ooooh! За нормална кожа, без много несъвършенства кремчето е много подходящо, и мисля да пробвам и другия цвят.

Днес по енерция пак си сложих от него, но от утре ще пробвам и Гарниера, и ще споделя впечатления.

Надявам се да съм била полезна на някой  bouquet

Имам и един въпроса, как си слагате от крема, ползвате ли някакви специални гъбички, или с
ръце?

Лек и усмихнат ден

Аз ползвам крема на Гарние и съм много доволна. Имам единични ползвания на други кремове, но освен ББ крема на Ревлон, който предстои да излезе нищо не ми е допадало.  Относно нанасянето в началото слагах с ръце, но после започнах да ползвам тампони за фдт и определено се нанася по добре с тях и така заминава и по малко количество от продукта. Peace

# 658
Мис Облаче какви тампони?

# 659
  • Berlin
flapper, явно този сс крем не ти е достатъчно покривен, щом казваш, че използваш много голямо количество от него, докато стане, каквото искаш.

Общи условия

Активация на акаунт