ББ Кремове 4

• 116 510
  • 761
  •   1
Отговори
# 660
За количеството съдя спрямо обикновения крем, който слагах преди това и сега слагам двойно. Не знам дали правилно спреценям, нямам никакъв опит с такива продукти newsm78, за това не съм сигурна дали и цвета не съм сбъркала, и дали по тъмния не е трябвало да взема Laughing Но пък втория е по тъмен, ще видим с него как е. Иначе като крем е хубав, леко се нанася и бързо попива, но съчетан и като фон дьо тен не е толкова покривен. Все пак ще продължа да експериментирам докато си намеря моя вид  bouquet Само се извинявам, ако оспамвам темата

# 661
Мис Облаче какви тампони?

До сега си поръчвах едни на орифлейм, защото много добре разнасят, а попиват много малко от продукта. Вчара ми дойде beauty blender и мисля да пробвам с него .  Скоро чакам и професионални четки, но тях мисля да ги ползвам само за фдт.

# 662
това е нали,онзи ден го търсих в ДМ,но нямаше.

# 663
Пробвала съм два ББ крема, но не ми допаднаха, защото установих, че не са моят тип продукти.
На Гарние ми стоеше на петна и изглеждаше по-скоро като ФДТ.
Използвала съм и на Ла Рош-Позе. Добре попива, едва се улавя цвят, но не прикрива дефекти.

# 664

Даааа, но аз си го поръчах от ибей , както и още едно моделче, с чупка в средата

# 665
Здравейте ,разгледах темата и мисля да се насоча към ВВ крем на Лумене . Иска ми се някой ,който го е ползвал достатъчно дълго да сподели дали има траен резултат върху кожата. Не съм сигурна дали се изразих правилно ,да не дава само  моментно средно покритие и овлажняване  ,а дали има дълготраен добър ефект върху кожата. Благодаря.

# 666
  • В един копнеж!

Даааа, но аз си го поръчах от ибей , както и още едно моделче, с чупка в средата

Извинявайте, аз като невежа, ама това за какво и как се ползва?!Гледам го, на нищо не ми прилича, никога не съм го ползвала... Blush

# 667

Извинявайте, аз като невежа, ама това за какво и как се ползва?!Гледам го, на нищо не ми прилича, никога не съм го ползвала... Blush
Ето тук може да видиш как се използва,иначе е за нанасяне на Фон дьо тени и т.н http://www.youtube.com/watch?v=Zh0eyzzkViI

# 668
  • в Кошера
Здравейте ,разгледах темата и мисля да се насоча към ВВ крем на Лумене . Иска ми се някой ,който го е ползвал достатъчно дълго да сподели дали има траен резултат върху кожата. Не съм сигурна дали се изразих правилно ,да не дава само  моментно средно покритие и овлажняване  ,а дали има дълготраен добър ефект върху кожата. Благодаря.

Кремът е хубав, но не трябва да очакваш заличаване на бръчици примерно.  Peace
Хидратира и озарява чудесно, не се събира в гънките, не цапа. По-подходящ е за суха до нормална кожа, за смесена и мазна би бил тежък.  Peace

# 669
  • София
Момичета, извинете, че нахлувам така в темата, но знаете ли от коя парфюмерия или аптека мога да си взема тестер на BB крема на Гарние или Нивеа?
Пробвах BB крема на Виши и нещо не ми хареса, рони се по кожата ми.

Последна редакция: пт, 14 мар 2014, 13:41 от buni

# 670
За тестери не знам дали дават,но има оставени тестери да пробваш на място,мисля че в ДМ има.

# 671
Благодаря Tyra,най-важна ми е хидратацията  определено ще го купя.

# 672
  • Козлодуй
Получих Missha CC BB cream SIGNATURE COMPLEXION и го ползвам вече 2-3 дни.Не съм очарована.Като консистенция не намирам особена разлика от другите бб кремове,които съм пробвала.Стои ми по-сух и вместо да заличава,подчертава бръчки.На всичко отгоре лицето ми се опъпчи и го отдавам на него.Не знам защо не поръчах нещо изпитано,от което вече съм доволна,ами експериментирах с цяла туба ooooh!

# 673
Момичета, има ли вече някоя с трайни впечатления от бб крема на Ревлон ? Simple Smile

# 674
  • Има много детски смях.
Изключително приятно съм изненадана от ББ крема на Ербориян.  Hug
Страхотен.  Heart Eyes При това с моята мазна и чувствителна кожа... Много добре й понася  Close  Нанасям го директно върху почистената кожа. Отгоре "носи" на нанасяне на макияж.

Общи условия

Активация на акаунт