ББ Кремове 4

• 116 606
  • 761
  •   1
Отговори
# 525
Единственото което откривам е с доставка от Америка (към 15$)...общо би ми излязло над 50 лв...не знам дали си струва, може би, ако някой от Варна поръчва да си разделим доставката или нещо такова. Моля, дайде съвет Sad

И отиваш на митница + 20% ддс. Няма, продукт специално за Щатите.

# 526
Здравейте искам да попитам за Bourjois 8 in 1 BB Cream какво ви е мнението , подариха ми го вчера. Преди това не бях ползвала BB cream
Благодаря

# 527
Mkkam, имам го от около месец, светлия вариант. Аз винаги съм с течен фдт, нанесен преди това, т.е. не съм използвала това ВВ самостоятелно. През деня нанасям няколко пъти, главно скули, нос и чело. Успешно покрива пори, не се наслоява неприятно. Най не ми харесва как се нанася- нехигиенично ми е с тоя тампон, добре ще е всеки ден да се пере, като е ясно, че не е предвиден за това. От 10 точки му давам 7 Peace

# 528
elian Благодаря ти за мнението ти .Аз днес съм с него без друг фдт и нещо не се чувствам  добре много ми  мазно лицето. Една приятелка ми каза че ползва на лореал и била доволна .  Simple Smile

# 529
Да, по-скоро мазно стои, но това е ок за мен, тъй като съм с нормална към суха кожа. А за Л'ореал- харесвам всичко тяхно, с изключение на цените им:)

# 530
Здравеите,какво мислите за ББ крема на Кларинс,ако някои го ползват доволни ли сте от него?И само да попитам един глупав въпрос Embarassed,разбрах че ако искаш да го пробваш ти отсипват в конеинерчета,те ли ги дават в магазина или ти трябва да си носиш? Embarassed

# 531
  • Sofia
Ползвам няколко други неща на Кларанс и съм много доволна  Peace А за контейнерчетата - те дават Simple Smile

# 532
cutesmallcat благодаря Peace

# 533
Не съм ползвала този ББ, но ето рейтинга му в http://www.makeupalley.com/product/showreview.asp?ItemID=160164

# 534
Това е първият отрицателен коментар,които виждам за този крем,определено първо ще поискам мостри  Naughty

# 535
  • Поморие
Пробвах повечето видове ББ-та на Скин 79, но всички са прекалено светли за мен. Препоръчайте ми бб  от по-високия клас-Кларинс, Есте, Диор, което да е подходящо за смесена кожа със силно омазняваща се  Т зона.

# 536
  • Бургас
Това е първият отрицателен коментар,които виждам за този крем,определено първо ще поискам мостри  Naughty

От ББ-то на Кларинс има както много доволни, така и недоволни.
На моята кожа не пасна. Освен, че ми беше много, много тъмен (но пък аз съм ужасно бяла), ми омазняваше. Кожата ми е със склонност към омазняване в Т-зоната.

Пробвах повечето видове ББ-та на Скин 79, но всички са прекалено светли за мен. Препоръчайте ми бб  от по-високия клас-Кларинс, Есте, Диор, което да е подходящо за смесена кожа със силно омазняваща се  Т зона.

Пробвала съм всичко, или поне почти всичко от по-високия клас ББ-та (а започнах с корейските  Laughing). Досега не съм открила приятно матиращ ББ крем.  Rolling Eyes

# 537
Да споделя за ББ крема на Кларинс за които питах преди няколко дни.За съжаление не ми пасна нито един от трите цвята които имат,еденицата ми беше прекалено светла,а двоиката и троиката ми бяха тъмни и ми стояха някак като маска,за съжаление пак не уцелих,може ли да ми предложите друг ББ крем,много искам да си взема,но вече съвсем се обърках ooooh!(със комбинирана кожа съм)

# 538
Ползвам ББ-крем на Филорга.Много съм доволна.

# 539
  • Варна
Ползвам ВВ-то на Guerlain Lingerie de peau - светлия вариант. Има добра покривност и по-скоро леко розовеещ подтон. Напълно може да замести средно покривен фон дьо тен.

Общи условия

Активация на акаунт