ББ Кремове 4

• 116 613
  • 761
  •   1
Отговори
# 510
Така , първо за Скинфууд - покривен е ,добре прикрива разни червенини и изравнява,матира добре (сутрин като сложа , до обяд не мърда) , стои наистина натурално , според мен е с леко розовеещ подтон, лесно се нанася и мирише много готино на праскова.
Холика Клиъринг - също матира добре,в началото изглежда тъмен , но като го нанеса се слива добре с кожата,има средна покривност , но пък е още по- незабележим и от Скинфууда
И двата имат лесна за нанасяне консистенция. Честно казано , jolse ,който и от двата да избереш , няма да сбъркаш.Може би покривността е единствената им по-сериозна разлика . Това е на пръв поглед , ще видим при по-продължително носене как ще се държат  Peace

# 511
Здравейте, имам следният въпрос...
  Търся си добър (средно покривен) ББ крем с жълт подтон. В момента ползвам на Гарниер(цвят-медиум) за смесена/мазна кожа, но за съжаление стои розов на лицето ми...иначе като цяло съм доволна. Не знам защо, но и повечето фдт-и които съм използвала, са розови за моята кожа, с изключение един на "MAC" и един "Ревлон"... Не знам какво да търся вече...
  Много ще съм благодарна, ако някой сподели компетентно мнение bouquet

Последна редакция: ср, 27 ное 2013, 11:16 от chernakotka

# 512
  • София
  Търся си добър (средно покривен) ББ крем с жълт подтон. В момента ползвам на Гарниер(цвят-медиум) за смесена/мазна кожа, но за съжаление стои розов на лицето ми...иначе като цяло съм доволна. Не знам защо, но и повечето фдт-и които съм използвала, са розови за моята кожа, с изключение един на "MAC" и един "Ревлон"... Не знам какво да търся вече...

Може би Missha #23. Зависи колко тъмен ти трябва.

# 513

Може би Missha #23. Зависи колко тъмен ти трябва.

Сега си сравних, спрях се на Missha 27, четох някъде че е по-жълт и тъмен, което ме устройва идеално  Peace
По-хубав ли е от гарниера според вас?И дали някой може да каже от къде да поръчам гарантирано оригинален продукт?Благодаря мнооого   bouquet

# 514
  • София
Missha 27 е много по-различен от Missha 23. Бях слагала снимки в темата, ако искаш ги потърси. Аз ползвам 27 номер, по-тъмен и по-жълт е от 23.
Аз поръчах моя от Ebay. За съжаление този цвят се предлагаше само от американски купувачи и излиза двойно по-скъпо от 21 и 23 номер.

# 515
chernakotka, лично мое мнение, продаваните в БГ ББ-та (визирам от по-евтин клас, не съм пробвала скъпите) не могат по нищо да се сравнят с азиатските. А от азиатските винаги тестер можеш да си поръчаш и да пробваш. Peace Аз съм с Миша 23, светла съм доста, но ми се адаптира към кожата. Не е с розов подтон.

# 516
Благодаря ви, че писахте толкова бързо!

Lodsi, открих снимките за които спомена и вече съм сигурна, че ще е Missha M Perfect Cover 27.
Остана само да намеря от къде да го поръчам(изгодно)...
Ina.gg, от къде поръчваш ти?
И колко приблизително струва? От Ибей с безплатна доставка ли го поръчвате?
 Peace

# 517
chernakotka, много добри. И двата съм ги ползвала. Идват с мострички и бързо от този продавач. Без доставка са.  Peace
http://www.ebay.com/itm/270960257663?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&am … p3984.m1439.l2649
http://www.ebay.com/itm/270960257680?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&am … p3984.m1439.l2649

# 518
Но няма 27-ми номер май  Sad Пф...

# 519
# 520
Някой знае ли от къде мога да поръчам миша 27 с безплатна доставка или поне на приемлива цена?В амазон го има, но там не знам как стоят нещата с качеството и "шипинга"...?

# 521
pampelina благодаря за изчерпателния отговор.Поръчах мостра на розовия Скин и Холика клиъринг ,защото търся леко покритие .И аз поръчах от същото момиче в продавалника ,защото се оказа че е от Варна и тя и ми отпадна доставката .Беше ми сложила и  и мострички на ББ-то на Етюд Хаус,който всъщност изобщо не е лош, доста е покривен обаче (което аз не търся в случая) ,но ме впечатли цената му , не знам колко е в ибей ама при нея е 24 лв за 60 мл.А повечето ББ-та са по 30-40 мл. , а и като гледам има избор от няколко цвята ,което както знаем си е лукс при корейските кремове

# 522
Единственото което откривам е с доставка от Америка (към 15$)...общо би ми излязло над 50 лв...не знам дали си струва, може би, ако някой от Варна поръчва да си разделим доставката или нещо такова. Моля, дайде съвет Sad

# 523
  • Поморие
Аз си мислих, че съм със светла кожа, а се оказа ,че с всички ВВ -та на Скин 79 съм като варосана. Розовият Хот Пинк ми пасна чудесно  , матира много добре, но е  много светъл за мен . Миша 23 като гледам ще ми пасне като цвят, но незная дали  е матиращ. Дайте препоръки към какво да се насоча.

# 524
  • Варна
И аз смених Мишата със Скин79 Хот пинк, но не съм доволна. Скин-а не матира, а даже дава някакъв блясък, който аз никак не долюбвам и май ще си търся пудра. Поръчах го след проба с няколко мости, с които нямах този проблем. Мишата остава моят фаворит. Аз съм много светла и смесвам цветовете 13+21 и много естествено ми се получава. Почти ми скрива луничките, които толкова ме дразнят и правят кожата ми с неравномерен тен.

Общи условия

Активация на акаунт