ББ Кремове 4

• 116 638
  • 761
  •   1
Отговори
# 495
Аз съм с много,много,много суха кожа и не мога да кажа,че охлювеният ме изсушава newsm78 Между другото на няколко корейски бб-та намирам разлика между оригиналната опаковка и тестера,аз тестер не съм пробвала,да не е от това и от начина им на съхранение?

# 496
  • София
Не знам, може и в това да е причината Wink.
Имам си го от пролетта някъде. Но какво може да му стане на един фолиен тестер?

# 497
Не знам,просто го дадох като вариант.Когато започнах да ползвам бб-кремове поръчвах винаги големи разфасовки и ми пращаха много тестери.Хот пинк бях пробвала само от тестер и така ме пресуши,че чак ушите ми се опънаха и много се разочаровах.Приятелка ме помоли да и купя нормален размер и като дойде си сложих-разлика от земята до небето,дори си поръчах и аз.А може да е било до моментно състояние на кожата,но определено за няколко продукта намирам голяма разлика в тестера и нормалния размер продукт newsm78

# 498
  • на кого му пука
Всеки продукт щом трябва да го смесваш с друг само и само да го използваш,значи не е за теб.Аз поне съм на такова мнение.Смесвам само ако не съм си уцелила цвета.

# 499
Момичета ,за акнеична комбинирана кожа скин фууд ли да си взема или холика клиъринг? Щеше ми се да си взема малко мострички ама изобщо не ми се чака 2 седмици да поръчвам от Корея, а пък тези двата ги открих в продавалника ,но пълен размер и не мога да реша кой от двата. Четох ,четох и се обърках окончателно  Blush Peace

# 500
Твърди се ,че за елиминиране на зачервявания този зеления върши работа.Не знам обаче дали вече се предлага в Бг.

Някой с отзиви от зеленотот СС? Става ли за мазна кожа?

# 501
Здравейте, разрових се преди да пусна темата, но не открих нищо за този крем специално или дори за марката Микса като цяло...
Имам проблемна кожа, със зачервявания и пъпчици. Та голяма реклама на този сс крем от микса..
Някой ползвал ли го е? Прикрива ли наистина недостатъците ??
(не съм привърженик на фон дьо тените, понеже ми излизат пъпки от тях)  Rolling Eyes

# 502
CC  и BB са фон дьо тен с по лека формула за мен. И аз искам да  пробвам СС крем , но се чудя за марката.

# 503
  • София
Здравейте, разрових се преди да пусна темата, но не открих нищо за този крем специално или дори за марката Микса като цяло...
Имам проблемна кожа, със зачервявания и пъпчици. Та голяма реклама на този сс крем от микса..
(не съм привърженик на фон дьо тените, понеже ми излизат пъпки от тях)  Rolling Eyes

СС на Микса мисля, че няма цвят, бях го гледала някъде.

# 504
  • Sofia
CC-то на Макс Фактор е много хубаво! Покривно е, леко е, много приятна консистенция...

# 505
аз пробвах CC крем на Tolly Molly от една мостричка ама той е направо прозрачен... Никакъв ефект не видях ,по-скоро е крем отколкото ББ или СС крем. Аз искам да попитам някой има ли отзиви за ББ крема на Скин с хайлайтър .Видях го в продавалника ама нямам идея за какво точно става въпрос, има четка и пише че е с хайлайтър и толкова .Някой ползвал ли го е? А иначе и аз имам същия въпрос като Jolse - skinfood или holika е по-добрият вариант за комбинирана кожа?

# 506
pampelina разчетох се сега в разни ревюта , за SKIN79 The Oriental Shining Pearl BB Cream ли става въпрос ?Ако е за него , хубави неща прочетох -
http://www.thebestbeautyblog.com/a-review-of-skin79-bb-creams-di … he-oriental-gold/
http://amazing-dreamy-face.blogspot.com/2013/09/skin79-oriental- … arl-bb-cream.html
ама ако си като мен с мазничка кожа , може би не е за теб  newsm78

# 507
да ,интересно звучи но си права че не става за мен. Аз от много мислене накрая си взех и Скинфууд и Холика ,вчера ми пристигнаха .Засега пробвах само Скинфууд-а ,добре се държи ,покривен е и матира задоволително.Скоро ще пробвам и холиката и като ги сравня ще дам репорт Simple Smile) И между другото ги взех от продавалника и май ми излязоха на същата цена кажи речи като от ибей , да са били с по 2-3 лв по-скъпи ама за 2 лв не си заслужава да чакам 3 седмици . ooooh!

# 508
На мен ми се видя много непокривен, когато пробвах от тестера. Даваше по-малко покритие от бб кремовете и на практика почти не беше оцветен. Възможно е аз да съм сгрешила, пробвай от тестер на ръката си.

# 509
И аз пробвах тестер на Микса , изобщо не ми вдъхна доверие.Както каза *Coraline* е доста непокривен , а и съставките му не ме впечатлиха.
pampelina чакам отзиви , че още съм в дилема.Тя мацката като гледам и тестери има ама май само на Скин розовия и голда.От тях със сигурност ще взема ама изчаквам да взема решение кой крем да взема в пълен размер , за да не плащам две доставки.Чакам с нетърпение отзива ти за Холика и Скинфууд  Peace

Общи условия

Активация на акаунт