ББ Кремове 4

• 116 645
  • 761
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Аз съм ползвала само едно ББ на Missha:

Покрива много добре, не подчертава пори, но не знам дали се справя с омазняване. За омазняването, по-скоро правилната бяла козметика помага Thinking
Ето това е от сайта им:

Скрит текст:

# 481
  • виртуално
А между тези двата:
http://www.misshaus.com/ctrl.php?page=mainProductDetail&p_co … S1361&ctg=AAA
http://www.misshaus.com/ctrl.php?page=mainProductDetail&p_co … S1052&ctg=AAA
кой е за предпочитане? И двата са в #21.
Нямам силно акне, само някоя пъпка. Искам да изравнява добре тена, защото от посещенията при козметик се сдобих с пукнати  вени на носа, имам черни точки, разширени пори и зачервявания. И не на последно място да забави малко омазването на кожата, защото е отвратително.
ползвала съм само червеният, отговаря на всичко което търсиш
защо не си поръчаш от двата по 20мл и да пробваш?

# 482
  • Поморие
Заразихте ме, поръчах си мостри на Скин 79, за момента имам вв-то на Виши ама хич не ми харесва.

# 483
Спешен въпрос: missha M Perfect Cover подходящ ли е за мазна кожа? Кожата ми е страшно мазна, и започва да лъчи като прожектор час след като съм се измила.

# 484
Спешен въпрос: missha M Perfect Cover подходящ ли е за мазна кожа? Кожата ми е страшно мазна, и започва да лъчи като прожектор час след като съм се измила.
Моята е мазна в Т-зоната и Perfect Cover се държи прилично, но аз обезателно ползвам и матираща пудра за фиксиране. В по-топли дни все пак се налага да използвам матиращи листчета по някое време на деня, но не е трагично положението.

# 485
Благодаря  bouquet
Спешно трябва да изхарча едни 7 долара до 30 минути и се сетих, че от месеци се каня да си купя бб.

# 486
На мен Миша Пърфект Кавър ми омазнява лицето, а моета кожа не е мазна. Интересното е, че лъсвам само на челото.

Всъщност включих се в темата, за да дам отзив за Cho Bo Yang BB cream
Скрит текст:

От покупка имах останали мострички и скоро опитах горния бб крем. Много бях чела за него по блоговете, стана ми любопитен с това, че на сашето нищо не пишеше, даже името му нямаше отбелязано.
Гъст е като консистенция, покривен. Цветът оксидира бързо и стои много естествено. Няма блестящи частички, завършекът е матов без да е брашнян. Не опъва кожата, нито я омазнява. Най-учудващото за мен е, че изобщо не го усещах на лицето си - съвсем все едно е крем. На пипане също не се усеща, докосваш гладка, чиста кожа. Не цапа дрехите! Вълшебен е.
Взех си цяла опаковка.
Сравнявам с Гарние, Скин 79 Хот пинк, Миша Пърфект Кавър. Ла Роше - Позе.

# 487
На мен Миша Пърфект Кавър ми омазнява лицето, а моета кожа не е мазна. Интересното е, че лъсвам само на челото.

Всъщност включих се в темата, за да дам отзив за Cho Bo Yang BB cream
Скрит текст:

От покупка имах останали мострички и скоро опитах горния бб крем. Много бях чела за него по блоговете, стана ми любопитен с това, че на сашето нищо не пишеше, даже името му нямаше отбелязано.
Гъст е като консистенция, покривен. Цветът оксидира бързо и стои много естествено. Няма блестящи частички, завършекът е матов без да е брашнян. Не опъва кожата, нито я омазнява. Най-учудващото за мен е, че изобщо не го усещах на лицето си - съвсем все едно е крем. На пипане също не се усеща, докосваш гладка, чиста кожа. Не цапа дрехите! Вълшебен е.
Взех си цяла опаковка.
Сравнявам с Гарние, Скин 79 Хот пинк, Миша Пърфект Кавър. Ла Роше - Позе.

Пробвах го и аз, но се изпъпчих. С нормална-комбинирана кожа съм. Но не довърших и мострата. Добре че са мострите)))

# 488
Влизам да похваля Missha ББ-кремчето. Взех си 23.

А можеш ли да ми кажеш 23 как е като цвят - светъл, тъмен? Чудя се дали да поръчам 23 или 27. За сравнение в момента имам на Etude House Precious Mineral 15 и ми е добре.

имам и двата, почни еднакви са , само Etude ми сивее повече , докато Мишата е по-бежев

А от къде се поръчват?

# 489

А можеш ли да ми кажеш 23 как е като цвят - светъл, тъмен? Чудя се дали да поръчам 23 или 27. За сравнение в момента имам на Etude House Precious Mineral 15 и ми е добре.

имам и двата, почни еднакви са , само Etude ми сивее повече , докато Мишата е по-бежев

А от къде се поръчват?

Аз специално си взех от Продавалника, много коректно беше момичето, 17лв струваше крема, колкото и в сайта. Отделно обаче платих куриер, който беше солен- 6лв. Другият път ще поръчам на някой от Пловдив Wink

# 490
  • София

А от къде се поръчват?

Ebay  Peace
Има из темите писано многократно и за продавачи по-конкретно, може и мостри да си поръчаш. Доставката до БГ е най-често безплатна.

# 491
Уф,аз не мога да поръчвам от Ибей. Ще търся в Продавалника.   Иначе за ББ кремовете на AVON имате ли някакви отзиви?

# 492
  • София
Тествах охлювният ББ крем тия дни.
Получена безплатна мостра покрай поръчката на някакъв бб крем от И-бейските корейци Mr. Green.
Някой се беше изказал ласкаво назад, като го нарече- крем за Снежанки. Wink
Не знам, как са Снежанките, но аз бях като балсамирана мумия с тоя крем, а в най-добрият случай- като японска гейша. Close
Към следобедните часове имах чувството, че кожата ми всеки момент ще се пропука като автентичен римски експонат-  скулптура от Археологическият музей. Все едно изсмука всичката влага от кожата ми и усетих страхотно изсушаване на лицето.
Ако не беше ружа за придобиване на цвят на лицето, то колегите ми щяха да се обезпокоят за жизнените ми функции този ден.
Не го препоръчвам на никой. Задължително тествайте цвета и не поръчвайте на сляпо! Peace

# 493
kopche, е от избелващ и с по-висок фактор ББ, какво да очакваш))) Аз си го смесвам с Мишата 23-защото пък той ми е много тъмен, и се получава страхотна комбинация. Нямам никакви забележки!

# 494
  • София
Нямах идея, че е избелващ! Shocked
Но. Да. Очаквам нормалните неща. Очаквам, да не ми се налага да ползвам друг крем с него. Peace

Общи условия

Активация на акаунт