ББ Кремове 4

• 116 601
  • 761
  •   1
Отговори
# 555
  • Sofia
Аз днес си взех СС крема на Буржоа. На първо слагане - чисто лекичко ФДТ-че  Mr. Green Няма лошо, ще го видим как ще се държи следващите дни и пак ще пиша. Поне много белите имат още една опция на пазара, на мен Гарниетата са ми доста тъмни  Tired

# 556
  • Бургас
Аз днес си взех СС крема на Буржоа. На първо слагане - чисто лекичко ФДТ-че  Mr. Green Няма лошо, ще го видим как ще се държи следващите дни и пак ще пиша. Поне много белите имат още една опция на пазара, на мен Гарниетата са ми доста тъмни  Tired

Тъкмо видях поста ти в Придобивките.  Peace
Какъв му е финишът? Кой е най-светлият цвят?
И на мен Гарние ББ-то ми е тъмно.

# 557
  • Sofia

Тъкмо видях поста ти в Придобивките.  Peace
Какъв му е финишът? Кой е най-светлият цвят?
И на мен Гарние ББ-то ми е тъмно.

Цветовете са само 3, а най-светлият е N31. Доволно светъл е, знам, че с теб сме от бледоликите  Mr. Green За финишът - в една друга тема ме освиркаха за определението ми за финиш на Серумът на Буржоа, аз казах, че е леко пудрен (ама хубаво пудрен, не матов и спечен), а пък момичетата казаха, че бил озаряващ. Та малко се затруднявам да ти кажа какъв е  hahaha Не е сочен, но не е и матирана кожата, абе с една дума - много приятно изглежда  Peace Кремчето е пълно с разни силикони, даже сравнявах отгоре-отгоре съдържанието с Хелти Микс серум - доста еднакви изглеждат. За мен си е лек, приятен ФДТ и под него ще си слагам крем, както под всеки друг ББ и СС крем досега.

# 558
  • София
Ползвам ВВ-то на Guerlain Lingerie de peau - светлия вариант. Има добра покривност и по-скоро леко розовеещ подтон. Напълно може да замести средно покривен фон дьо тен.

Точно исках да попитам дали някои го използва, за да сподели впечатления, защото аз го поръчах и го чакам. Simple Smile
Аз по принцип използвам на Диор ББ крема и съм много, много доволна - http://www.feelunique.com/p/DIORSKIN-NUDE-BB-CREAM, но нямаше наличност от моя цвят и реших да пробвам Guerlain. http://www.feelunique.com/p/GUERLAIN-Lingerie-De-Peau-BB-Cream-40ml.

# 559
  • Русе/София
Здравейте момичета.Много отдавна не съм чела темата,та да ви питам.Да ми препоръчате ББ крем,имам познат,който заминава за Китай и може да ми купи директно от там.Спомням си,в първите теми се коментираше за такъв крем.

# 560
Такаааа да се включа и аз:)Само чета ли чета. Много съм изкушена да си поръчам ББ кремчета от азиатските и сега ми се отваря възможност през ебей в Англия. Обаче хич не мога да се ориентирам там. Искам да поръчам мостри на различни кремове предимно Миша и Скин за да ги пробвам и да преценя.
Бихте ли ми пратили линкчета от къде пазарувате вие мострички и на изпробвани продавачи. Много много благодаря.
Иначе съм с нормална към суха кожа и искам нещо леко и озаряващо. Не искам тежки и много покривни продукти, а такива които да изравняват тена и да стоят естествено. Не съм от най-светлите, имам една две бои дето се вика.Simple Smile
Благодаря ви предварително.

# 561
Момичета,когато нанасяте ББ крем,под него слагате ли база?

# 562
  • София
ББто само по себе си съдържа и база. То си е 3в 1 продукт.
Съветвам те да не слагаш такава, защото аз съм запушвала кожа с ББ крем, защто той е достатъчно тежък сам по себе си. Няма нужда от още силикони под него. Peace

# 563
Доволна съм от СС-крема на Буржоа Peace

# 564
Момичета,сериозно съм се замислила да пробвам някой от корейските ББ кремове.Кожата ми е смесена,като в Т-зоната се омазнява,а на бузите е нормална.Спряла съм се на Skinfoot Good Afternoon Peach and Green tea и Holika Holika Pretit Clearing май беше нещо подобно..Някакви мнения?

# 565
Две ръце за следобедния чай на Скинфууд! Това засега е май едиснтвения корейски ББ крем, с който се разбрах абсолютно напълно Wink Само имай предвид, че не е много траен върху Т-зоната. Но в сравнение с другите е божествено лек и ненатрапващ се (да не говорим, че не ме и изприщи, както някои други) Wink

# 566
  • Нейде из лудите гори...
Здравейте,  момичета. Привършвам първия си ББкрем - Нивеа. Като цяло ББ крем като продукт ми хареса, защото хич нямам време да се задържам пред огледалото, а ефекта му ме удовлетворява. Кожата ми е от сухичките и се чудя дали можете да ми препоръчате някое кремче, което да е подходящо за такава кожа - суха и светла  Whistling

Оня ден чух и за СС кремовете, ама не съм запозната още с тяхната роля , та ще се запозная, виждам че и тях обсъждате.

Ще се радвам, някой да ми препоръча крем, който да не изсушава кожата, защото този на Нивеа, определено не е най-хидратиращия.  Peace

# 567
Напоследък СС крема на Биотен е доста хвален Peace

# 568
На мен не ми хареса в сравнение с други, мисля да го пусна в темата за размените.

# 569
  • София
Аз съм фен на корейските ББ-та и ББ-то на Кларанс (макар да ми е тъмно в момента). Ще ви следя с интерес.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт