ББ Кремове 4

• 116 500
  • 761
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте. Имате ли отзиви от BB крема на Vichy?
Аз. Едно, че не си избрах точния цвят, но страшно ми пресушаваше кожата и цапа много. В момента ползвам ВВ на Ларош и съм доволна. Не е покривен, добре се сливас кожата и я усещам хидратирана.

Umma, може ли линк?

# 676
  • Бургас
аз си имам ново ББ на Нивея и макар да е светлото  ми идва малко тъмно,но е много приятно на консистенция и много хубаво матира

# 677
# 678
Момичета, има ли вече някоя с трайни впечатления от бб крема на Ревлон ? Simple Smile

Аз ползвах ББ крема на Ревлон повече от два месеца. Моят специално е купен в Индонезия, наистина там заради влагата не можех да трая нищо на лицето си. Цвят Medium доста естествено седи на моята кожа, която по принцип е нормална към комбинирана, но за онзи климат си беше направо мазна. Издържаше ми средно около 8 часа на лицето, без да цапа и да има кир ефект. Добро кремче. Simple Smile

# 679
Момичета, има ли вече някоя с трайни впечатления от бб крема на Ревлон ? Simple Smile

Миналата седмица бяхме в Дъглас за да си го купим с една приятелка, но още не беше дошъл и не знаеха кога  newsm78 Тази седмица ще се пробваме пак  Praynig  Твърдо съм решила да го чакам и да си го купя  Shocked

# 680
Мерси момичета, каня му се и аз, но не съм ходила да го погледна още никъде, но ми звучи добре:)

# 681
Мерси момичета, каня му се и аз, но не съм ходила да го погледна още никъде, но ми звучи добре:)

Когато ходих в Дъглас за ФДТ и се заговорих с консултантката за ББ и СС кремове, тя ми даде да пробвам този на Ревлон - тестер, така че може да отидеш до Бютизон или Дъглас за проба, поне да знаеш дали да го  чакаш .   Peace

# 682
Това мисля да направя тези дни, и без това имам път натам. Нз в нашия Дъглас дали го има, отвориха го преди 2-3 седмици, но помня че го имаше в прошурата,малко тъпо би било да го нямат все още сякаш  newsm78 но не съм запозната с политиките им като цяло така че нз, ще погледна тези дни и ще дам отзиви ако го взема  Simple Smile

# 683
Това мисля да направя тези дни, и без това имам път натам. Нз в нашия Дъглас дали го има, отвориха го преди 2-3 седмици, но помня че го имаше в прошурата,малко тъпо би било да го нямат все още сякаш  newsm78 но не съм запозната с политиките им като цяло така че нз, ще погледна тези дни и ще дам отзиви ако го взема  Simple Smile

Би трябвало поне да имат тестери  Peace

# 684
Всичкото ББ кремове които съм гледала са ми тъмни на 99 % , само на Елеа ми е добре като цвят , но пък малко мазен седи  Sad

# 685
Всичкото ББ кремове които съм гледала са ми тъмни на 99 % , само на Елеа ми е добре като цвят , но пък малко мазен седи  Sad

Разглеждала ли си СС кремовете ?? Повечето марки предлагат повече от 2  нюанса и има доста светли тонове  Peace Може да погледнеш Буржоа и Манхатън, но има и на доста други марки  Sunglasses

# 686
Всичкото ББ кремове които съм гледала са ми тъмни на 99 % , само на Елеа ми е добре като цвят , но пък малко мазен седи  Sad

Разглеждала ли си СС кремовете ?? Повечето марки предлагат повече от 2  нюанса и има доста светли тонове  Peace Може да погледнеш Буржоа и Манхатън, но има и на доста други марки  Sunglasses

Гледала съм ги мисля,, всичко съм гледала ,където е имало тестери , все е по-тъмно , аз съм много бяла. /приличаме си с аватарчето  Wink/Но за по-сигурно ще им обърна по-специално внимание.   bouquet

# 687
  • София
Значи не си гледала нито един корейски ББ крем. Grinning

# 688
Всичкото ББ кремове които съм гледала са ми тъмни на 99 % , само на Елеа ми е добре като цвят , но пък малко мазен седи  Sad
Значи не си гледала нито един корейски ББ крем. Grinning

И лореал и Манхатън са ми тъмни /от преди маллко в ДМ//

Корейските само ако в нета мога да ги видя , не върши работа. Искам да са ми точни с цвета, ако не седи грозно . Един фон дьо тен съм взела много светъл , по-тъмните са жълти , абе капризна ми работа , но много мразя да седи като маска .
На Лорел един фон дьо тен съм харесала , цвета пак ми е точен , но мат ефект, този за суха кожа е по-тъмен  Sad

# 689
  • Berlin
Ами значи и темата не си чела много, защото се предлагат много мостри на корейските. Wink

Общи условия

Активация на акаунт