ББ Кремове 4

• 116 491
  • 761
  •   1
Отговори
# 705
  • Бургас
 smile3525 благодаря
Момичета, ББ крема на Ревлон го има вече в Дъглас   Laughing В събота ще ходим с моята приятелка да си го купим  Peace
хубав ли е и има ли светли тонове

Мога да кажа, че е хубав - поне повече ми харесва от ББ на Гарние. Има 3 нюанса - светъл , много малко по тъмен и тъмен, но не толкова тъмен че да изглежда неестествено   Sunglasses  Но най - добре става с проба  Peace

# 706
  • София
Някой пробва ли вече ББ-то на Ревлон?

# 707
Здравейте мацки  Simple Smile Някой да сподели впечатления за BB Cream Matte Rimmel   newsm78

# 708
Някой пробва ли вече ББ-то на Ревлон?

Peace   
Скрит текст:
Мога да кажа, че е хубав - поне повече ми харесва от ББ на Гарние. Има 3 нюанса - светъл , много малко по тъмен и тъмен, но не толкова тъмен че да изглежда неестествено   Cool  Но най - добре става с проба  Peace

Моята приятелка, с която си го взехме също е много доволна  Sunglasses

# 709
На мен не ми е достатъчно покривен и ще го пусна в темата с размените. Не е лош,но не ме впечатлява, а съм събрала огромно количество бб кремове.

# 710
Ако сте използвали това bb ще се радвам да споделите отзиви.
Пробвах тестер в магазина, но на ръката, не ми е приятно да тествам директно на лицето. Как е откъм трайност и има ли някакви други особености? Благодаря Peace
http://www.ivis.bg/maybelline-dream-fresh-bb-cream-8-%D0%B2-1-%D … %D0%BC-p8313.html

# 711
  • София
Здравейте,

попрочетох назад в темата мненията и отзивите за най-коментираните ВВ кремове. Стигнах до извода, че корейските са най-масово използваните от пишещите във форума, но пък почти всички споделят, че запушват порите, което не мога да преглътна  Stop

С Гарние така и не се разбрах нито веднъж от всички продукти за лице, които съм купувала и пробвала (не че са много - 2-3 дали има), така че той автоматично отпада като вариант.

Виши...Нещо съм разколебана от прочетеното и съм с предубеждение, че няма да ми хареса.

Прочетох добри отзиви за ВВ кремчето на Филорга, както и за СС на Клиник в розовата опаковка. чудя се и на Ербориан. Ако има някой, ползвал го, моля да сподели   bouquet Дали могат да се определят като комедогенни, защото ми се ще да избягам именно от това Simple Smile

Според мен съм с нормална към суха кожа, според дерматоложката - щом имам пъпки, значи винаги е мазна, което ме поставя в доста неизгодна позиция откъм възможността за избор и проба на различни продукти. В момента нямам пъпки и дефакто търся нещо леко, което да не запушва порите и да покрива съвсем бледите петънца от акне. Ако успява и да блърва, ще е супер  Blush
Кожата ми е светла, според мен много, като че ли с жълт подтон, че съм забелязала, че розовото не ми отива на лицето (визирам червила, сенки и т.н.), но не знам дали това може да е определящо.

Моля да ме посъветвате към какъв ВВ/СС крем да се насоча   bouquet На 25 години съм, бръчки може да се каже, че нямам, но ако ми понася добре като цяло и ми е ок като цвят, бих взела и нещо с анти-ейджинг ефект.

Предпочитам да мога да го купя на място, а не онлайн, че така ще се почувствам още по-добре  Blush

Не слагам ценови ограничения

# 712
  • Пловдив
Здравейте,
 Стигнах до извода, че корейските са най-масово използваните от пишещите във форума, но пък почти всички споделят, че запушват порите, което не мога да преглътна  Stop
Blush

аз като ползваща Корейска козметика вече около 3 месеца изобщо не съм съгласна с твърдението че запушва порите
Насочих се към тези ББ и СС кремове заради покривността и високия им фактор / кожата ми е склонна към пигментация освен това
 доста лесно се и се запушват порите  и после се сдобивам с едни дълбоки болезнени пъпки които си разнасям по месец и след които за спомен ми остават едни хубави петна
Е сега нямам такъв проблем
Може би ползващите подобна козметика би трябвало да се информират и по добре за почистването и вечер , а именно освен измивен гел се ползва и тоник / аз лично не ползвам китайски такива - гела ми е от iherb.com , а тоника е от розова вода и масло от жожоба /

# 713
  • София
Тоник се ползва по принцип, но корейките почистват и преди гела с масла/олио/емулсии, защото високата слънцезащита предполага сериозно почистване. При мен това почистване даде видимо подобрение във вида на кожата Simple Smile

# 714
  • Има много детски смях.
А вие под ББ- то нанасяте ли ежедневния си крем? Зная, че е дъвкано и обсъждано, но ми е интересно да чуя нови мнения и впечатления. Все пак и списващите в темата вече са много повече, както и предлагането на пазара.  Wink
Аз, специално, ако не нанеса ежедневната си грижа, усещам липсата осезаемо. Ако нанеса и ББ крема отгоре- лъсвам брутално. Само с Ербориан се чувствам ОК, ако го нанеса директно върху почистената кожа сутрин. С мазно- комбинирана кожа съм.  Peace

# 715
  • София
На мен днес в Сефора в The Mall една много мила консултантка ми препоръча ВВ и СС кремчетата на Dr. Brandt, като ме увери, че не са комедогенни. Отсипа ми проби и в следващите два дни ще тествам. Направи ми обаче впечатление, че са една идея по-скъпи от подобните продукти на доста висок клас марки - визирам Биотерм, Кларинс.. newsm78 Надявам се да е оправдано, макар че не виждам как от един ден носене ще го преценя  Crossing Arms

Моля някой ползвал да сподели впечатления   bouquet

# 716
А вие под ББ- то нанасяте ли ежедневния си крем? Зная, че е дъвкано и обсъждано, но ми е интересно да чуя нови мнения и впечатления. Все пак и списващите в темата вече са много повече, както и предлагането на пазара.  Wink
Аз, специално, ако не нанеса ежедневната си грижа, усещам липсата осезаемо. Ако нанеса и ББ крема отгоре- лъсвам брутално. Само с Ербориан се чувствам ОК, ако го нанеса директно върху почистената кожа сутрин. С мазно- комбинирана кожа съм.  Peace

Имам дни в които слагам крем, а когато бързам и забравя си нанасям директно ББ крема и нямам проблеми .    Peace

Ако слагаш ФДТ пак ли лъсваш ?? Може би трябва да пробваш с друг ББ крем или да смениш дневният  newsm78

# 717
  • Berlin
Аз винаги слагам крем отдолу, но дали ще е мазно зависи и от крема, и от ББ/СС след това. Сега пробвам 2 крема с един СС крем и се наблюдавам през деня. Simple Smile Онзи ден бях само със СС крем и ми беше учудващо добре, но имах нужда от една идея овлажняване и затова оставам засега и с крем отдолу.

# 718
Скоро обсъждахме тази тема,да слагам крем отдолу,а с лъсването се справям със матираща пудра отгоре Peace

# 719
  • София
Мис Облаче, доволна ли си от ББ-то на Ербориан? Не съм чувала отзиви от ползвали го, но пък от това, което съм изчела, много нахвален продукт ми изглежда. А като цветове? Един тон ли е или има варианти?

Аз днес съм с ВВ крема на Dr. Brandt. Беше ми малко сухичък като нанасяне, но пък се сля добре с цвета на кожата ми. Може би е една идея по-тъмен, отколкото ми се иска, но не мога да преценя само от едно слагане. Утре ще дам шанс на СС-то и ако има по-висока покривност, може би ще го предпочета  newsm78

Иначе аз проблеми с лъсване нямам. Никога не ми е била толкова мазна кожата, просто пъпчиците make me  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт