На пътеките нищо няма да им стане, ако не бъдат изпрани точно днес, нали? Като някакви лелки дуднем само, ама не се сърди, за твое (и на бебето) добро е

Ще звънна по-късно на док да знам, ще се пътува ли или не
И ако даде зелена светлина или нишан, пращам малчо на курорт
при баба му 
не мога и него да мъкна по пътищата, отделно утре има и урок и плуване
Аааа не, сори ама и аз си имам планове и проекти за следване! Ох от сутринта нещо съм се натсроила бойно-бойно
Я стиснете едни палци ей тъй профилактично
кви пътеки бе душа я си мирувай
Там нямате ли фирми, които да извършват такива услуги? Ние имаме затова питам
Иначе, ти в БГ от кой град си?
Луси, момичета недейте за всяко нашишкавяване да пращате хората по докторята
Аз имам заболяване на ЩЗ (мисля, че не съм споменавала мн затова, повече знае Смърфи, която мн ми и помогна
). Но ако имаш някакво разстройство с хормоните на ЩЗ не дебелината или напълняването, са ИНДИКАЦИЯТА затова!
Луси споко мила, мини на малко по-лек начин на хранене
Ето сега започва сезона на зелените салати, ами започвай ги!
Хем е вкусно, хем е здравословно а и засищашо! Това можете всички да си хапвате!
много интересна тази рецепта, макар аз сметаната да я уважавам само е тортите 

Аз имам заболяване на ЩЗ (мисля, че не съм споменавала мн затова, повече знае Смърфи, която мн ми и помогна
). Но ако имаш някакво разстройство с хормоните на ЩЗ не дебелината или напълняването, са ИНДИКАЦИЯТА затова!
Луси споко мила, мини на малко по-лек начин на хранене
Ето сега започва сезона на зелените салати, ами започвай ги!
В което няма НИЩО ЛОШО! Искам и аз така, а не да си тровя душата с угризеня след всеки сандвич... Вчера, например, уж щях да ям само полезни неща, обаче на отиване към центъра минах през подлеза на Тримонциум и там едни много хубави закуски... Поне бяха едно време де, вчера нещо не ми хареса
Та минавайки от там - замириса ми, изкуших се. Но пък после обядвах една гигантска ябълка докато се разхождахме на гребната
От много време не бях попадала на толкова вкусен сорт - огромна, жълто-зелена и страшно сладка! И наистина преядох с нея, беше близо 400 грама
Е, вечерта приключих подобаващо с гореописаното пиле, а сутринта сега закусих с остатъците от него - все още е сочно и вкусно, явно вече само с моцарела ще го правя. Ако сложа кашкавал стои сухо отгоре, а с моцарелата е сочно цялото парче... Ох стига съм писала за ядене от сутринта, как се отслабва така
Ще започвам да закусвам с мляко и мюсли май-май...
Топло и прекрасно!
Иначе и аз не мога да пазя диети, но се старая поне да хапвам здравословно, сутрин поне, и съм пощуряла на тема ядки, семена и прочая, по цял ден мога да обикалям из здравословните магазини и да разглеждам и харча пари за ядки, семена и прочая, явно е някаква моментна краста, ама да я начеша все пак аз

Особено сутрин като си пием кафето така им се радваме... Слушаме им чуруликането и ни става едно хубаво... Времето е прекрасно днес... Слънце, високи температури, няма вятър... Супер!
дали не се развихриха и из градинката
Мисля, че всеки стрък им се е сторил като трева, като ги поглеждам има остатъци, ама цъ, не цъфнаха таз година