Домакини - първи сезон/десети епизод - позитивен :)

• 23 889
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
  • при късмета
Добро утро,
Кокона палчета и от мен
Мари много се радвам, че са си паснали. Сина ти заслужава свястно момиче. Дано се оправите бързо по болниците и да не разкарват много мъжа ти.
Лус да се оправя бързичко Миленка
Има някакъв вирус пак, аман вече от тях . Аз мислех, че пак карам стария и съм от последните.Ама май бях от първите от новия.
Ангелче да кажеш после, какво става
Стефи всичко ще е наред, малко остана  Hug
Хубав ден на всички

# 631
  • в сърцата на децата <3
Момичета, току-що ми звъннаха и имам нужда от малко стиснати палчета за една работа... Само дано да стане тоя път и ще се похваля и ще почерпя!!! Ох, ще откача до обяд, дано татко да успее да мине на обяд да ми каже резултата, че до довечера съвсем ще изчаткам...  Mr. Green

# 632
Ангелче  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover
Мари, аз все още съм в полузаспало състояние и сега като ти препрочетох поста, видях, че си писала и за кандидат-снахата  Mr. Green Много е хубаво човек да се радва на спокойни отношения и топла семейна атмосфера  Heart Eyes Радвам се, че нещата вървят добре, заслужавате го!  Hug Hug Hug

# 633
  • Талант на 2012,2013 г.
 smile3521 Hug Heart Eyes

# 634
  • София
Ангелче       Flowers Four Leaf Clover успех!

# 635
Стиснати палци и от мен за Коконка, Стефи, Ангелчето, Мари, Миленка на Люси... Hug Hug Hug
ДобрЮтро. Пия си кафето и почвам къщата, че леглото ми не е оправено още, а то пладне стана   Embarassed Ще ви наглеждам де, ама с едното око, така да се каже  Hug

# 636
  • Germany
Стиснати палци и от мен за всички които имат нужда!  Peace

# 637
 Добро утро,девойчета!  Heart Eyes
luss,благодаря за кафенцето!  Hug
Днес съм малко по-добре,поне нямам Т и ще му цапна едно кафенце с кеф.  Laughing
мама-коко,аз не знам какви са вирусите,ама тази зима и аз се поизложих-всеки месец по някакъв,да не остана по-назад.... Joy
На всички,които се нуждаят,изпращам хубави мисли и стискам палчета! fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Марѝ,радвам се за взаимната симпатия с вашето момиченце! Много е хубаво така!  Hug
Stefkaki, Hug,казваш,че ти е сдухано и пишеш толкова духовито и интересно,представям си пък,като не ти е... Laughing
Много хубав и ползотворен ден ви пожелавам!

# 638
  • в сърцата на децата <3
Момичета одобрена съъъъъъм!!!!  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44
Еййййййй разгеле! Ще получа еднократна помощ за майки-студентки  newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 Юпи, юпи йеееее  newsm68 newsm68 newsm68

# 639
  • София
Честито!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Какво ще работиш, ако не е тайна?

# 640
  • при късмета
Честито Ангелче, едно като се оправи и другите ще почнат  Hug

# 641
  • в сърцата на децата <3
мама-коко, Люси, благодаря  Hug
Люси, няма да работя, аз работа си имам и съм в майчинство. Одобриха ме за една социална помощ - от малкото в тая държава, които са със солиден финансов аспект! 

# 642
Браво, Ангелче, много се радвам за теб  Hug
Сега и другите момичета ги чакаме да се похвалят с добри новини  Praynig
Аз направих един таратор и го сложих да отлежава в хладилника, ммммммммм.
Свеки ми вдигна кръвното - звънна по тел. и пита дали сме излезли с малкия. Казах и че не сме, още сме вкъщи и чистим. Толкова учудена остана горката - тя нали нищо не пипва (буквално!!!), и ѝ е странно как така аз стоя вкъщи и чистя. Еми в кочина ли да живеем??? Ама ѝ го казах и затвори телефона набързо...... ooooh!

# 643
  • в сърцата на децата <3
Хайде отърквам се за късмет във всички, които имат нужда  babydust7 babydust7 babydust7

# 644
  • София
 Как сте кукундрели  Hug
 wavey Те, ме те! Да не ме забравите. Пия кафе и .. newsm78 , ама само май пия. Днес е ден за  чистене, ама мноУ ме мързи.

Общи условия

Активация на акаунт