Ма важното е работа да се върши...
Ангелче, честито!
Марчето, аз ся пия чай. Студен чай... между двете поредни излизания...
Вио и аз ше си направа тараторче... ТИ си виновна...
ей ме и мен, ама за малко 
в сряда съм на рандеву у ФилибетУ
Стефче айде казвай вече датата
Луси да оздравява Миленка
Какъв таратор
снощи пак изядох краставицата на ММ
Тъй че няма таратор за нас, а и аз го обичам него да го ям в жегите, а то днес е брррр стуууууд 
паля метлата и излитам
в друга посока, стискам всички палци и аз!!!
снощи пак изядох краставицата на ММ

Ей ме на и мен 

Чак вдигнах кръвно... Ма как в понеделник... Ама аз... Ъъъъ... Такова... Ама... Пълен шок... Сега имам 2 дни да мине колата през сервиза, после да се изчисти основно на автомивка, да се изближе цялата къща - всичко да е шест точки
Да се обадя на педиатъра
за да му кажа да е на линия във вторник, да да да ..... Един куп неща за вършене има... А само 2 дни...
Какво ще правя!? Направо не знам... Иде ми да се тръшна... ММ работи по сто чАса, самичка съм, изобщо... Пълна лудница! Нервно ми е, реве ми се, страх ме е... Абе от всичко по много! Разбълника ми се яко мозъка... Освен това много се развали времето... Такъв дъжд вали... Не виждаш на 5 метра от носа си какво става... 
Те, ме те! Да не ме забравите. Пия кафе и ..
, ама само май пия. Днес е ден за чистене, ама мноУ ме мързи.
Ама на части,на части,все отхвърлям по малко.

И аз като се научих датата за секциото мислех, че ще родя същия ден, ама си изчаках като пич.
Всичко ще е наред, не е толкова страшно колкото изглежда. И за операцията говоря и за гледането на малкото човече! Стискаме палци всичко да бъде наред и съм сигурна, че ще е така!

. Да не мислиш, че бебчо ще забележи каква е колата - мен с такси са ме прибирали 
поуспокои ли се вече, гледам, че отдавна си писала? Всичко ще мине много бързо и лесно, пожелавам ти го от все сърце и стискаме палци
Не се преуморявай на финала, мъжа ти може да свърши всичко.Оправи си само багажа за болницата и това е.
Те другите са те успокоили, аз затова само ще кажа - отидох да раждам, а бяхме в ремонт
Така че - бъди спокойна, остави мъжа си да ти помогне, и.........всичко ще е наред, нали знаеш