Домакини - първи сезон/десети епизод - позитивен :)

• 23 891
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
  • Талант на 2012,2013 г.
Фърча като изтребител днесссссс начиии... Аптеки, маптеки, болнични, телкове...

Ма важното е работа да се върши...

Ангелче, честито!

Марчето, аз ся пия чай. Студен чай... между двете поредни излизания...

Вио и аз ше си направа тараторче... ТИ си виновна... smile3533

# 646
  • UK
newsm68 ей ме и мен, ама за малко Hug
засега всичко е на шест, но на мен, ми е притеснено неща ooooh! в сряда съм на рандеву у ФилибетУ Mr. Green
Мари  Hug Стефче айде казвай вече датата Hug Луси да оздравява Миленка Hug Какъв таратор Crazy снощи пак изядох краставицата на ММ  Joy Тъй че няма таратор за нас, а  и аз го обичам него да го ям в жегите, а то днес е брррр стуууууд Crazy
Ади Crossing Arms паля метлата и излитам hahaha в друга посока, стискам всички палци и аз!!!

# 647
  • София
[
[ Какъв таратор Crazy снощи пак изядох краставицата на ММ  Joy

Ех, аз със това мръсно подсъзнание Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Днес ММ ми донесе ябълки, мноооого. каквото съм яла сутрин и на обяд (преди малко) - това е. От сега до лягане - ако огладнея - ябълка...

# 648
Как сте кукундрели  Hug
#Silly Ей ме на и мен  Mr. Green

Чистих, близах досега къщата. Уф, уморих се!
След малко хуквам към басейна  Crazy
Радвам  се на хубавите новини тук. Честито на печелившите, на останалите късмет и слънчев ден  Hug

# 649
  tiptoe  tiptoe  tiptoe
Привет от мен... Върнах се. Видяхме се с доки. Както ви бях казала, той предишния път ми беше споменал, че секциото ще е между 27-ми и 30-ти април. Да ама не! Зяпа, зяпа, писа там нещо си, по едно време ми вика "В понеделник влизаш в болницата. Във вторник ще те оперирам. На 23-ти.". Аз ей така  #Crazy #Crazy #Crazy Чак вдигнах кръвно... Ма как в понеделник... Ама аз... Ъъъъ... Такова... Ама... Пълен шок... Сега имам 2 дни да мине колата през сервиза, после да се изчисти основно на автомивка, да се изближе цялата къща - всичко да е шест точки  newsm75 newsm79 1ironing wash hang 1dishes newsm55 newsm71 Да се обадя на педиатъра  smile3552 за да му кажа да е на линия във вторник, да да да ..... Един куп неща за вършене има... А само 2 дни...  ooooh! Какво ще правя!? Направо не знам... Иде ми да се тръшна... ММ работи по сто чАса, самичка съм, изобщо... Пълна лудница! Нервно ми е, реве ми се, страх ме е... Абе от всичко по много! Разбълника ми се яко мозъка... Освен това много се развали времето... Такъв дъжд вали... Не виждаш на 5 метра от носа си какво става...
Ангелче, честито мила! Много се радвам за теб!  Hug
Коконче, споко, не се притеснявай, всичко ще се нареди!
Мари, чакам добри вести!
На всички неспоменати много целувки! Съжалявам, но не съм особено адекватна в момента...

# 650
  • Талант на 2012,2013 г.
Милото Стефи... Недей кака така, няма да се плашиш. Навремето, когато аз тръгвах да раждам за първи път и питах мама страшно ли е, тя не пожела да ми отговори, само ми каза:Ако е толкова страшно жените няма да раждат и втори, че и трети път. Дошло ти е като шок това, че доктора силно е скъсил времето, но от друга страна и за теб е по-добре. Ще знаеш, че ще родиш, всичко ще е наред и ще се радвате на едно хуубаво бебче...
Сега...Седни и обмисли...откъде  да започнеш и полека, не си давай толкова зор, че да не родиш в неделя/това в рамките на шегата/, та полека едно след друго отмятай най-важните неща. И всичко ще се нареди . Ще видиш. Има един дето мисли за добрите хора и им праща добро...
Хайде гушкам те и когато можеш се включвай... Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 651
 ♥snow_angel♥,честито! Радвам се за теб и най-вече,че нещо хубаво става в тази държава!
wavey Те, ме те! Да не ме забравите. Пия кафе и .. newsm78 , ама само май пия. Днес е ден за  чистене, ама мноУ ме мързи.
Хич не сме те забравили,даже...Ако това те успокоява,и мене днес ме мързи,но се оправдавам с вируса... Wink Ама на части,на части,все отхвърлям по малко.
Stefkaki,всичко ще ОК! Всички хора са дошли така! Марѝ много добре ти е казала:
Ако е толкова страшно жените няма да раждат и втори, че и трети път... И всичко ще се нареди . Ще видиш. Има един дето мисли за добрите хора и им праща добро...
Хайде гушкам те и когато можеш се включвай... Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Peace
Много късмет и кураж и  от мен!  Flowers Four Leaf Clover babydust7

# 652
Ангелче браво.Аз съм вземала такава едно време.Ще са ти от полза.Simple Smile
Смятам да пуша  една цигара и да се мятам в леглото да чета наказателно право.
Аз съм бясна чакам на умния ми мъж една седмица да ми поръча торби за прахосмукачка.А той се ослушва днес ми се оправда,че нямало точно за тая прахосмукачка.Е до кога ще стоя в кочина.Като погледна към пода  и ми става лошо.
ДА се похваля,че ми поръча таблет чакам си го тези дни да пристигне.
Стефи не се престаравай,че да не излезе само както си се разбързала.

# 653
Стеф, нема се пУашиш!  Hug И аз като се научих датата за секциото мислех, че ще родя същия ден, ама си изчаках като пич.  Peace Всичко ще е наред, не е толкова страшно колкото изглежда. И за операцията говоря и за гледането на малкото човече! Стискаме палци всичко да бъде наред и съм сигурна, че ще е така!  Hug

# 654
  • София
Стеф, недей да чистиш толкова, няма да го изчистиш за месеци напред Peace
Спокойно - важното - доки, пари, дрешките за изписване и всичко ще е наред! Peace
За колата - няма ли кой да ти помогне или лично трябва да я управиш? Ако яминеш сервиза след 2 седмици - стане ли нещо? Виж какъв дъжд вали - мие ти колата Wink. Да не мислиш, че бебчо ще забележи каква е колата - мен с такси са ме прибирали Peace

Отпусни се, се зарадвай, че толкова бързо ще гушнеш съкровище, ще се отървеш от неразположенията.... А другото - ако успееш. 23 - е хубава дата Peace

# 655
  • при късмета
Стефи  Hug поуспокои ли се вече, гледам, че отдавна си писала? Всичко ще мине много бързо и лесно, пожелавам ти го от все сърце и стискаме палци  fingerscrossed Не се преуморявай на финала, мъжа ти може да свърши всичко.Оправи си само багажа за болницата и това е.  Hug
Ох, днес не свърших нищо не от друго, а от мързел.А сега, а после и вечерята сега я готвя.
Коконче браво, че и при теб е на шест.
Отивам да доготвя, да не загоря яденето, като оня ден

# 656
  • София
Днес ходихме на очен с Миленка - има -3 диоптър, а септември имала - 1,75...
Но понеже е инат и не иска да слага очилата, сега няма как... А и виси по 6-10 часа на компютъра на ден,....

# 657
  • Бургас
Стефи,всичко ще е наред! Hug

# 658
  • при късмета
Лус трябва да си носи очилата при това положение. То никое дете не иска, ама няма как.
 Аз не знам лещите имат ли някакви възрастови или други ограничения, ама ако не иска очила, може да са алтернатива.

# 659
Стефинка, спокойно, мила  Hug Те другите са те успокоили, аз затова само ще кажа - отидох да раждам, а бяхме в ремонт  Rolling Eyes Малкия се роди доста по - рано от термин, така че изобщо не сме мислели че ще ни свари толкова неподготвени. Но.....какво да се прави - аз в родилното, мъжа ми оправя къщата. Пускахме си снимки в нета - аз на малкия, мъжа ми - на кухнята  Grinning Така че - бъди спокойна, остави мъжа си да ти помогне, и.........всичко ще е наред, нали знаеш  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт