Домакини - първи сезон/десети епизод - позитивен :)

• 23 886
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Лус трябва да си носи очилата при това положение. То никое дете не иска, ама няма как.
 Аз не знам лещите имат ли някакви възрастови или други ограничения, ама ако не иска очила, може да са алтернатива.

Ще носи, че ще яде бой!

# 661
Здравейте,момичета Hug
Ние вече сме си вкъщи.Следобед пак прах бебешки дрешки.За утре съм ги нагласила да ги изгладя.И без друго мъжо ще е 24-часов наряд,поне ще се занимавам с нещо приятно.
Стискам палци на всички,които имат нужда Hug

# 662
  • София
Охоо, съвсем скоро ще си имаме бебенце в темата! Браво!  Стефи, всичко ще е наред! Hug

Луси, сутринта чета, писала си, че мъжа ти се е  върнал от тридневна командировка...щото и моя Mr. Green. Да не са колеги нещо? Laughing

Айде пак се връщам да ви чета!

# 663
  • UK
Бебенцаааааа идвам  #Silly ама и аз искам! Ама много ги искам бееее Rolling Eyes
Луси аз съм късогледа и нося лещи Peace Е няма такова удобство, от 5 години съм с тях , взела съм си едни английски едногодишни. Такова удобство, все едно нямам никакъв проблем с очите, а като сложа очилата (само вкъщи ги нося) и се започва, пречат ми на носа, на очите, нямам периферно зрение, абе хич не ми е комфортно Crossing Arms
Мария27  HugМного ти  благодаря  bouquet
Оооо Наказателно право, любимото ми  Mr. Green Тите  Hug
Лелеее Стефче Hug 23-ти ли, лелеее Mr. Green на 23-ти ставаме лели значи, после още веднъж на бебчето на Ста-ди Hug и после, дай боже на моето Praynig
Нощни сигурно си пие кафето нейде из Лондон-а на спокойствие Mr. Green Марче14  Hug тортата, какво стана, направи ли я?
Ерма, Мама Коко, Mrs_L, Славче, Куини, Мари и на всички, които не съм споменала  Hug

# 664
Ох, преядох с таратор. Грух. Поне само таратор ядох, нищо друго. Пак грух.

# 665
  • София
Ох, преядох с таратор. Грух. Поне само таратор ядох, нищо друго. Пак грух.

Е, след 10 минути ще го изпишкаш и пак ще си гладна...., поне при мен е така, аз не мога да преям с таратор, или трябва да ям с хляб... Wink

Коконче, ще започнем с очила на първо време... после ще му мислим за лещите...

Валенцето, моичкият беше в Ямбол... с група колеги, не знам дали и твоя бе в групата Peace

И аз се вълнувам за поява на бебоците Hug Crazy Flutter

# 666
Коконче,и аз си чакам тортичката от Марче...А какви пък красотни лели ще бъдем!  Peace И третото бебе в темичката-ще е твоето,така ще е ! Peace Мисля си,близнаци няма в тая темичка,м???...
luss,синът ми като малък носеше очила и аз,за да го мотивирам да не ги маха, все му обяснявах,че умните хора са с очила.  Peace /В този смисъл,от няколко години много съм поумняла. Joy/
vio,то това не се брои...като да преядеш с диня!  Wink
Sta_di,твоето бебче запомних,че е момченце,Телец или Близнаци ще е? И двете зодии са хубави,ама да питам,де ... Wink

# 667
Ерма за близнаците като зодия.Мъжа ми е тази.Както казва той да не се прояви 2 близнак,че тогава не се издържа Joy
А спрямо близнаците да пази господ.От двете страни имаме.Имам сестри близначки както съм казвала.Свекърва ми и тя има сестра близначка.С девера все се бъзикаме и си прехвърляме топката.А аз с едно се побърквам.А с две мога да полудея тотално.
хихи Как звучи виртуални лели. Laughing

# 668
  • UK
Мойто мъж има брат и сестра близнаци Mr. Green и аз ги харесвам, ако станат и тризнаци Praynig няма ги връщам Joy Ох, тоз таратор hahaha на пъпа ми изби ooooh! дояде ми се [/size]ooooh!

# 669
 titi888,и аз си имам Близнак в къщи -умни,задълбочени и всеотдайни са-готини са! Peace
А близнаците-деца винаги са ми били много интересни като отношения.Преди години имах приятелки-близначки,едната винаги говореше от името на двете. И досега са така-все едно са две части на едно цяло-вече са семейни с деца,не могат една без друга.Може би е трудно отглеждането,но си струва!
 Сега се сетих и друго нещо по повод близнаците-снахата на моя колежка роди двойка близнаци,само след година и половина идва с бонбони в службата-имали си втора двойка близначета...Живи и здрави да са им!
Мойто мъж има брат и сестра близнаци Mr. Green и аз ги харесвам, ако станат и тризнаци Praynig няма ги връщам Joy
Peace

# 670
За близнаците - определено си струва, нищо, че е малко трудно, наистина. Нашите като бяха малки беше такъв екшън, на моменти се чудя как сме се справяли със сестра ми (гледахме ги основно сами). Сега пак не е лесно, особено финансово, но.....всичко минава, остава само и единствено двойната емоция, голямата радост и огромната любов, които ни дават  Heart Eyes Да са ни живи и здрави, много, много, много ги обичам.

# 671
  • София
Петьо съжали сестра си и казва, е с очилата няма да ти харесват хубавите гаджета - само пъпчиви и грозни Mr. Green Mr. Green Mr. Green Миленка отговяря - ще приличам на учен... Петьо отговаря, жените не са толкова умни, дори да са с очилата... - ето, мама с очилата, а доста неща забравя... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 672
  • София
В класа на Петьо има едно момиче на 41, не знам дали е съфорумка. Има 4 деца - 10-8-6-4, 3 момчета и едно момиче (Sunglasses. Голяма е сладурана, мислих че едва прехвърли 30-на... Не е чак толкова тежко, казва тя, но за работа - забрави... Peace

# 673

Добро утро!
Съботно още поспивате май  Wink
Никого няма да изненадам, че след малко тръгвам пак да водя на плуване Tired
След това детето е в училище - ще чистят класната стая. Абе, с две думи, никаква събота няма да е.
Хубав и спокоен ден, момичета!

# 674
  • Талант на 2012,2013 г.
Добро утро, мили мои... Hug Heart Eyes

Стефи, как си днес, мило? Успокои ли се малко или ти е още по...?!? newsm78

Имах тежка вечер. Имах неприятности. Всичко отмина, но не трябваше да е така... Както и да е...

Нов ден, изгрява слънце, да имаме и надежда за по-добро...

Днес ще готвя грах с пилешко и ще направя палачинки... Може и още нещо ако не ме домързи....... Blush

Общи условия

Активация на акаунт