Ранно побеляване на косата

• 1 645
  • 1
  •   1
Отговори
Здравейте момичета, попаднах на темата по-долу след като търсех в нета инфо за безвредни бои за коси..от известно време ползвам къна, тоест боята на Логона, която е от къна и други билки ивпреки, че не покрива бели коси 100 %, много ми харесва състоянието на косата ми от нея, та исках да споделя относно белите коси..при мен също започна от рано, сега съм на 28 и макар, че не е кой знае колко много си се налага боядисване, не се чувствам комфортно иначе....но откакто зпаочнах да се занимавам с йога, начина ми на живот се промени и започнах да чета и за Аюрведа..покрай йога класовете посетих аюрведичен лекар, основно поради сериозен гастрит и колит, но на прегледа той ме попита и за косата, дали искам нещо да я подсили, естествено, че исках Simple Smile тогава го попитах и за ранното побеляване, оказа се, че не е само ген както си мислех, а то, както и гастрита ми се дължат на повишена Пита (това е елемента огън) в тялото..трудно ще ми е да ви обясня за Аюрведа тук, толкова е много информацията, но това беше преди 4 месеца, сега ходих на 2-ри преглед, гастрита ми се излекува и побеляването на косата започна да намалява...не знам за вас, но мен това побеляване много ме подтискаше, не се чувстах женствено и постоянно го мислех, чувствах се на 100 години....Аюрведа ми даде нещо, което толкова дълго бях търсила...

трудно се намира такъв лекар в БГ, тозиидва от индия, но сега май месец пак ще е тук и съм на преглед при него във Варна, но той пътува из няколко града в страната..много се надявам, тази информация да ви е полезна Simple Smile

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=653709.0

# 1
  • София/Бургас
Какво точно те притеснява в ранното побеляване ? То може да се скрие все пак. Аз побелявам от 18 годишна. Сега съм на 26 (почти 27), боядисвам се на всеки 6 седмици и не позволявам това да ме тревожи не виждам и защо трябва.

Общи условия

Активация на акаунт