Не можете да си представите колко ми беше писнало и с какви мъки учих за него.... Сега вече мога спокойно да се отдам на приготовления за 
Като минавахме в двора надзърнах при една от групите- всичко беше чисто ново- легълцата дървени с решетки, с нови шарени чешафчета, много надминаха очакванията ми
Беше на 2 год и 4 мес , когато го пуснах на ясла / даже чаках да е лято, за да има по-малко вируси, но уви/, след 2 дни - болен. "Айде 1 седмица в къщи. Оздравя и пак го пуснах, минаха 2 дни!? и пак сценарият се повтори
.....и така го спрях чак до есента за градината..... не че не е боледувал и там, но много съжалявах за пускането му в яслата и още тогава си казах, че на ясла няма да пускам повече........
И аз не мисля да пускам Константин на ясла, ако не съм на работа. Какъв е смисъла да стоя у нас без пари и да давам такса на яслата и пари за лекарства, защото при нас масово ги водят недоизлекувани. А децата са малко(обратното на това в големия град където места не достигат) и и компромиси се правят.
за да започне да спи през нощта, защото откакто се е родил само 1 нощ е спал без да се буди от 22 до 05. Обичайно е на всеки 2ч да се буди, после малко да пореве и да постои буден час-два, въпреки че вече не суче през нощта. Мисля наесен да го отбия и дано тогава поне си попправи съня. 
Общо взето не заспиваше по друг начин и имахме доста кърмения. Не ми тежеше, но започна да ме дърпа и да ми бърка в блузата където и да сме
Та така се реших и постепенно намалих до 1 кърмене, което махнахме също. Най-доволна съм от факта, че не се наложи нищо да пия, явно постепенно са се случили нещата и не съм усещала непоносимо напрежение в гърдите. Та така, имам си пораснало момченце. А толкова емоционално ми стана първата вечер, когато заспа без кърмене, даже си поплаках малко
Много сладко това с Тситсите 

- сега сме на края на Пипи дългото чорапче , много се забавляваме с нейните щуротии, но повечето чета аз, от време на време той, ако го чакам той да я прочете сам, няма да успее и за две летни ваканции, а има още 13 книги. Днес сме намислили да ходим на басейн, дано лошото време от София да не дойде при нас

Препоръчани теми