Шарени цветчета и тревички се разлистват, тестовалеж невиждан те отприщват-132

• 28 114
  • 744
  •   1
Отговори
# 150
  • София

Добро утро  Hug

Само минавам на отчет, че с беба сме добре  Mr. Green

Весе, не прави 2ри БХС, само ФМ според мен. На мен ми е безплатен и не го направих, ей толкова не ме интересуваше  Mr. Green

Арвенче, браво за хубавите резултати на ФМ, а защо не пишеш на Хера директно? Поне преди много бързо отговаряше...  Hug

На всички приятни домашни задължения, аз мисля да си почивам  bowuu

# 151
  • София
Хъмбърдей-шъмбърдей!  nuts Как сте, прекрасни?  Hug Hug Hug

Днеска пак прекрасен ден се е отворил май!   Nature Sunny Отивам да пия биричка след малко!  cheers

Смайлче, ето БТ ти се е покачила. Стискам палци така да се задържи!  Praynig
ДаниелкаHug, надявам се да ти си си поплакала и вече да си добре! Я виж какво слънчице - и навън, и при теб!   Nature Sunny
Естела, аз все на мам киселото зеле ям.  Blush Ма май му мина времето, сега на това слънце не се връзва много.
Ауу Пате, на мен ако ММ ми затвори прозореца ще го натупам.  box Обикновенно аз сама си ги затварям без да искам.  ooooh!
Веселуш,  Hug дано си права! Да ти е жив и здрава мъжО и много да те слуша!   ura Стискам палци за вторник!  fingerscrossed
Тоничка, смело в понеделник!  NaughtyПалчоци!  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
Зузи, и аз съм като изтървана като е слънчево навън.  Mr. Green
Феичка  Heart Eyes моята писана има различно отношение към двама ни. И двамата обича, но по различен начин проявява любовта си. Мерси за палчетата. Стискам и за теб!  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
Принцеске, не е купил. Продължавам да се надпреварваме за наличния.  hahaha

За сега толкова - изчезвам навън.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 152
Здравейте и от мен

Честита дъщеричка на Пони , да им е жива и здрава и много много да ги радва.
Евка снощи ви гледах , еххх как се разчуствах не е истина , дано има решение за роблема на това слънчево момиче съвсем скоро.

Искам да попитам по - запознатите момичета , кръвното при бременност , като бях последния път на преглед и ме записаха на ЖК и ме мериха и в това число и кръвното  и акушерката ми изкара 125/85 и ми каза че съм на границата да си го следя и ако е такова да се отивам да вземаме мерки и че критичното е до 130/90 , ми то моето кръвно е винаги 125/80-85 трябва ли да се притеснявам  newsm78 и да отивам в Понеделник още при док пак .

# 153
Миличките ми, здравейте   bouquet
Много ви благодаря на всички за палчоците. Имам нужда, че нали ме знаете каква паника съм. Но гледам да не мисля и силно да вярвам, че бебчо утре ще ни посрещне с тупкащо сърчице  Praynig А аз като цяло се чувствам много добре. Корема започва да ми спада, наболяват си ме зърната, а иначе никакви други притеснения. Вчера кръщелника (на 1г. и 10м.) протяга ръчички и ми вика "гуш", имаше и други хора, които не знаят за положението, а и на него няма как да му откажа. Ми вдигнах го лекичко и малко го подържах. Все пак бременните мами с по- големи дечица не знам как се справят да не ги вдигат. Надявам се, че всичко е наред с точицата. Като цяло не усетих да ми е тежал Бобката.

Дани, не искам да си тъжна  Hug
Весенце, ако надничаш една   love001 специално за теб. Утре ще ти сигнализирам след преглед. Към 9:00 смятам да съм пред кабинета  Wink А за БХС знаеш моето мнение. Ако моите резултати са като твоите, дай Боже, хич няма да се замисля за втора. От лабораторията какво да ти кажат "не бе, недейте да ни правите оборот, не искаме  Mr. Green "
Леле Флалърче   fingerscrossed за хубавата графика. Дано БТ се задържи така. Надявам се с Кашмирчето заедно да бременеете, тъй че Кашмирче и за теб  fingerscrossed
Поспаланче, и вие градинарче го раздавате  Grinning
Принцеске, супер за цветенцата. И аз много обичам, но майка ги обгрижва, аз им се радвам. Сега пресажда, аз след малко ще ида да и давам акъл  Mr. Green Не за друго ама е много приятно на вън в двора, на слънчицето  Party
Нелка, как си ти. Болките минаха ли  Hug
Смайл, ако можеш наистина си вземи отпуска. Или просто кажи, че ще ти правят изследвания и те приемат в болница. А ако си знаеш, че много разпитват и клюкарят- отпуска е решението  Peace
Арвенче, много се радвам за хубавите новини от ФМ. Да знаеш- момиченцата са срамежливи и се крият по- често. Всичко ще бъде наред и на БХС. Ако не се реши проблема с публикуването, защо не направиш нова регистрация с близък ник до сегашния.
Кокосче, все такава да е кротичка Дени. Прекрасно време за първите разходки  Hug

Имам да направя още някое упражнение от задължителните по Англ. и изчезвам на вън, че вътре не се седи. Пък и при къща с двор. Ще направя едно мляко с какао или фрешче и ще се размажа на слънцето докато го има  Heart Eyes

# 154
  • Варна
Много хубав ден е днес наистина. До сега бях на разходка в Морската градина с любимите ми мъже - Любимчо, брат ми и племенника ми - Боби Simple Smile Много хубаво беше! Simple Smile
Сега мисля да се отдам на заслужена почивка, а довечера ще се изпънем с пуканки да гледаме приключенския филм по Нова (мисля, че беше...)
Тонче, утре сърчице може ли да се чуе? Защо бях запомнила, че сърчицето е за 25-ти, а утре е "успокоителен" преглед... или греша... Но каквото и да е от сега съм застискала палчетата за усмивката ти след това...

# 155
  • София
Надничам, надничам по малко.
И аз клоня към непускането на БХС пак.
Ще видя и моят док какво ще каже, но по скоро да дам парите за още една ФМ.
Успех на всички.които имат нужда!

# 156
Здравейте, момичета прекрасни!!!
Аз бях малко на гости и два дни не съм ви наглеждала въобще  Embarassed
Пони - Честито!!! Да ти е жива и здрава малката Дафина и да бъде много послушно бебе. На теб   bouquet и бързо възстановяване!!!
Тони, Мишки, Арвенче, Весе - как сте, растат ли сладките коремчета Hug
Зузи - супер разходки Simple Smile А какво ще готвиш днес, че нещо не мога да измисля  Heart Eyes
Дани, Пънче, Фейчка, Смайл, Нелка, Ева.Б, Деси, Рейни, Кашмир, Пепита  Hug

# 157
Привет, прекрасни  Heart Eyes Имам едно въпросче, на което е твърде относително да се отговори, но пък може някоя от вас да се е сблъсквала със "случката", която ме сполетя тази седмица.

Имам доста особени взаимоотношения с О.  Simple Smile - я я хвана, я не и то защото съм несериозна както с тестовете, така и с мерене на БТ. Този месец тест за О. ми показа възможно най-ярка втора чертичка в неделя (на другия ден рязко изчезна, което е нормално всъщност) Правихме секс, всичко по реда си!

НО в петък сутрин (4 дни по-късно), както и днес ми се появи една позакъсняла ЦС !като по учебник! - веднага я оползотворихме де, така за всеки случай, нищо, че овулацията ми трябва да е минала и заминала преди дни Wink

Преди малко реших да си направя едно тестче за О. Абе да видя дали няма да покаже, че пак овулирам, хехе..... еми показа ми две чертички, една обаче по-бледа  Shocked Чувала съм, че жена може да овулира два пъти в месеца... нали така? И понеже днес за първи път от 4-месечното бебеправене хващам на тясно термометъра, не мога да знам какви ги е вършила БТ тия дни, за да се ориентирам. (Така за протокола, температурата ми днес е 36.7, и се пада ден 19-ти от МЦ). Всъщност това е един съвсем вероятен ден за О., но как да тълкувам предната О. от преди 5-6 дни (тогава се е падал ден 12 от МЦ)?

Има нещо друго - след О. ВИНАГИ и веднага се почват едни болки в гърдите, та чак до идването на М. Обаче тц, тц, няма ги сега и тях.

Вчера се консултирах по въпроса с една приятелка и тя смята, че може въобще да не се е стигало до О.  ooooh!

Ще съм ви признателна, ако дадете някое и друго мнение, защото меко казано се чудя мойто тяло прекрасно какви ги върши този месец.  Blush

Поздрави на всички сладурки тук  Two Hearts

# 158
Започни да мериш течп. Честите и повтарящи се положителни тестове за ову, може да говорят за поликистоза. Правила ли си хормони до сега? Как си с теглото?

# 159
Не, не съм правила изследвания на хормони. А теглото ми е напълно в нормата (165 см, 57 килограма). Наскоро бях уж на преглед - ултразвук и цитонамазка, но нищо не ми казаха. Ще меря температура!!!  Confused

# 160
  • София

Хмм според мен също говори за поликистоза. От колко време се опитвате.. някакви изследвания..?

# 161
Кашмирче, не съм плакала днес мила! Hug А за слънцето го ополозотворих днес с моята приятелка. Heart Eyes Стискам ти плаци, да знеш! Wink

Тони, добре съм уж днес мила! Hug

Веси, кога се връщате? Hug

Суити  Hug

Деси, браво за разходката!  bouquet

Сладката не се е разписвала? Дали е наближил момента? Praynig

Арвенче, много срамежливо бе това малко човече? Grinning Важното е че всичко е ОК!

Суга Мама, Казваш че днес теста е бил с бледа 2-ра черта, значи е –. Сигурна ли си, че преди това е бил +? newsm78 БТ ти е като за ФФ, ане за след О. Ако е бил + преди няколко дни е възможно фоликула да не се е спукал. Мери си БТ поне!

# 162
Забравих да кажа по въпроса за две О в рамките на 4-5 дни няма как да има. По спомен знам, че може да има 2, но в рамките на 24 часа! Peace Ако бъркам, нека някой ме поправи!

# 163
Suga Mama, радвам се да те видя. Ти така изчезна от предишната тема, че все се питах какво става с теб.
Малко е объркващо това което казваш, но е много вероятно да не си разчела правилно тестовете за О. Много е важно да се знае, че те почти винаги имат и 2-ра черта. За тях е важно колко наситена е тя. Трябва да е или същата като контролната по наситеност, за да се смята за положителен. Това значи, че има пик на ЛХ  Peace
За ЦС не мога да коментирам, отбелязвала съм веднъж белтъкообразна такава и мисля, че беше минала О., но не мога да съм сигурна. Уж при преглед се видя течност в ДП, но такава можело да има и О. да не е настъпила, а ЦС беше вечерта след прегледа, тъй че за това не знам. За мен не е и абсолютен критерий. В месеца когато забременях ползвахме Conceive  Wink
Колко дълъг ти е МЦ и редовен ли е? Мери стриктно БТ. Както моята док. казва "аз ви пращам да мерите температура, вие бременни ми се връщате".
Успех   bouquet

ПС: Умишлено ли графиката ти е забранена или не знаеш, че не се вижда

Евче, не можах да гледам предаването вчера, но ще го изтегля, защото много ме развълнува историята от статията. А за прегледа си се надявам да чуем сърчице, да  Peace

# 164
Следи си цикъла, това с двойната овулация се случва едновременно/ в един ден/не през период от време, а ако се случи през период от време, означава некачествена 1ва овулация, защото в противен случай, ако всичко е наред, прогестерона ще е висок, за да се допусне 2ра. Най вероятно си имала 1 овулация/ но не си я засякла/  или ановулаторен цикъл/ което е нормално 1-2 пути в годината  /;-)

Започни да мериш температурата - сутрин, рано, в един и същ час , без да си ставала, пила вода или да си мърдала много. Записвай си . Ако ти се случи да се събудиш преждевременно или да се успиш я измери веднага, запиши стойността, но и отпележи , че в конкретният ден не си измерила в точният час. Съветвам те да мериш към 7 часа. Тогава още не е време за ставане и базалната темп. Е актуална, защото колкото повече наближи обичайният час за ставане сенускорява сърдечният ритъм и се увеличава темп. Така тялото ни събужда, т.нар. Биологичен часовник  Wink

Като наоравиш една графика в комбинация с тестове ще можем да я погледнем и да семопитаме да ти помогнем с определянето намовулацията, така сао гадаем, общо взето няма как да помогнем  newsm78

Теглото ти е добре  Wink най вероятно не е поликистоза, най честият признак е наднорменото тегло и ИР

Общи условия

Активация на акаунт