Шарени цветчета и тревички се разлистват, тестовалеж невиждан те отприщват-132

• 28 119
  • 744
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
Тони, Моме, можете да го гледате тук, без да се налага да теглите

# 211
  • В сърцето на любимия човек
Прахи - пия го 2х1 от 16 до 26 ден. Предния месец, при доказана с ФМ овулация, прогестерона ми беше 21 (референтни до 86  Sad ), а бях пила и вит. Е. Преди това като го изследвах сама беше 42 при същите референтни, а не бях пила нищо  newsm78 Нали вит, Е би трябвало да подпомогне ЖТ  newsm78. Сега пак пия вит. Е заедно с дуфастона. Вече не знам, а и с тази БТ... уж не е трагично положението при мен, а защо така става ...

# 212
  • София

Прахи, 4 кг са много дори и за едър човек... понеже попринцип си доста критична към килограмите си и мислих, че ще кажеш нещо от рода на 1/2 кг и ще те нахокам  Tired Ама за това трябва да се види....

Пънче, не се ли коригира след всеки цикъл схемата ако не е подействала  newsm78

Зузано, ич не ми напомняй, че ми предстои такава болка...  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil А иначе- дъжд няма лошо  Mr. Green

# 213
Рейни - не знам   33uu Аз не съм се виждала/чувала с моята лекарка. Като ми излязоха резултатите се обадих в клиниката и тъй като Тимева явно не можеше да разговаря в момента ми се обади друга лекарка ( е и запомних името). Като и казах резултата ми каза да започвам Дуфастона, докато си чакам часа.

# 214
Ми Пънче, значи ти е ниска дозата  newsm78. Трябва да се види защо е нисък като цяло прогестерона. При мен беше ок преди ин витрото и то е причината, но ми казаха, че до към 6 месеца ще се възвърне функцията. Аз реших да пробвам още този месец...ма не се е възвърнала  Laughing Laughing, но при теб явно е някакъв проблем , я с овулацията, я с яйцеклетките-качеството и съответно качеството на жълтото тяло  Tired

За подпомагане функцията на яйчниците, мога да ти предложа да опиташ с ударна диета- ядки, авокадо, мазна риба, студено пресовани масла за застройка на салатата/най вече ленено семе, от гроздови семки/. А иначе до овулация- чай листа от малина и детелина. Аз съм много против синтетичните витамини.......според мен не се усвояват  Tired Tiredза това ефекта, не е уауууу от тях, ама виж маслата и рибата и авокадото  Wink Wink. Аз на ин витро цикъла бях на много строга диета, всеки ден авокадо, риба и крем супи от моркови и тикчивки плюс много сурови ядки. Ефекта беше много добра стимулация и хормони/изключвам естествено пролактина, който беше изненада/ но другите показатели бяха супер , при минимална стимулация  Peace Peace

Зиленко, какво да ти кажа. те ме предупредиха лекарите, че се разбутва организма, при мен не си пролича веднага, но за 2 месеца-4 кила и акне.....кофти . Правих детоксикация, сега ще направя още една, да видим дали ще мога да се изчистя.  Аз защо не ща повече ин витро, не е детска игра..........сериозна, инвазивна интервенция е и ви съветвам то да е абсолютно КРАЕН вариант/лекарите доста спекулират в днешно време и го предлагат под път и над път и се възползват от емоционалното състояние на жените...../.  Аз се подадох заради мъжа ми / не мога да го гледам всеки път разочарован и все по-трудно ми е, много ми е трудно да го гледам как ме гледа с очакване всеки път, днес като се изстрелях сутринта в банята, защото усетих на къде отиват нещата и се върнах после в леглото и като ме попита с очакване, дали не ми е лошо, едва сдържах сълзите си и после като му казах ...абе....тежко е/......сега съжалявам малко,че толкова бързо предприех действие за ин витро,  но минало -свършило  Tired

Последна редакция: пн, 15 апр 2013, 11:36 от Звезден^Прах

# 215
  • София

Чуй се с нея и й кажи какво е станало. Ама това като ти дойде де.. няма смисъл да губиш време.  Peace

Прахи, ами инвазивна е разбира се.. как да не е. Тъпчат те с всякакви хормони, но при някои хора като няма как  Tired Дано успееш да се изчистиш, че много неприятно така  Tired

# 216
  • Сливен
Честита дъщеричка на Пони, да е жива и здрава малката Дафина, много да радва мама и тати и да име едно великолепно детство   bouquet

# 217
  • Варна
Прахи, аз също мисля, че инвитро е много краен вариант... поне за мен. Не съм сигурна, че изобщо бих пробвала... По-скоро съм на принципа "Каквото стане"... нищо, че предишния път след закъснението се филмирах яко... Simple Smile  

# 218
  • София
Тоничка, честито сърчице, мила!  Heart Eyes  bouquet
Дани, на СПА отиваме с мъжО!  Grinning
Лилка, не съм препикала още.  Mr. Green Ма май няма да препикавам, че си ме боли, както преди да ми дойде.  Tired Квот'  - такова. Peace
Пънче, палци за теб.  fingerscrossed

Хайде, ако има нещо случайно, ще влезна да го изкрещя!  #Silly  car003

# 219
Тони, прекрасна новина носиш. Предствам си как се усмихваш в момента Hug

Кашмирче,Флауърче, стискам ви палци Praynig

Рейни, миличка какъв е този тормоз от малечка Simple Smile Хайде че не осъана и при теб Simple Smile

Сладката, стискам палци всичко да мине много леко Praynig

Деси, прочетох историята ти и много се развълнуваш. Дано имаш още много по-красиви и вълнуващи истории с малката кокоска Hug

Моята БТ е добре засега, но аз не разчитам да съм имала О този месец, нали 2 докторки казаха, че не е имало. Възможно ли е при липса на О БТ да е висока, вече съвсем се обърквам ooooh!

# 220
Звезден прах  Hug  bouquet Какво да ти кажа, освен кураж и вяра  Heart Eyes

# 221
Тони, радвам се за хубавите новини, които носиш мила! Hug
Сладката, радвам се че се разписа.  Hug
Рейни, после си ти! Wink А след теб май е АнтPraynig
Ева, много кофти за крака на АГ-то.
Благодаря на всички за пожеланията на брат ми! Heart Eyes
За всички много  Hug, че не мога да ви изброя поименно.

Маги, според графиката май е имало О! newsm78

Аз се залавям да изчистя малко!

# 222
  • Северозапада
Маги, наистина БТ се е повишила. Защо не пуснеш графиката и в темата за БТ? Вярно, че не е завършена, но може да получиш някакъв отговор. Освен и другия месец, ако можеш да съчетаеш ФМ с тестове за О и мерене на БТ. Генерални заключения не могат да се правят от една графика и една ФМ, защото е нормално да има и цикли без О.

# 223
Благодаря ви  Hug
Аз към края на месеца имам час и така или иначе и ще обсъдя с Тимева какво правим. Ще пробвам и с авокадото и чайовете, дано помогнат. На мен ми е малко ниско и ЛХ-то , от друга страна имам редовна овулация около 14-ти ден , та съвсем не знам ...  Tired На моменти много се отчайвам, но гледам да не се поддавам много на тези мисли, защото забивам в едни дупки, от които трудно излизам  Tired
Като цяло графиката ми не е толкова трагична и е по-добра от предишни, та гледам да съм по-оптимистична.

# 224
Тони честито ви сърчице.За напред само хубави новини и бебок на термин.
В коя седмица си според видеозона и този док?

Прахче къде са тези 4кг   Thinking ?Толкова добре си изглеждаш  Naughty.Пу-пу.

Общи условия

Активация на акаунт